Greg - Czw 23 Lut, 2012 Dokładnie. Fuckupy jak w iPhone który jest TAAAAAKI CUUUUDOWNY i najlepszy i kosztuje 3k. Anonymous - Czw 23 Lut, 2012 Za pierdo.lenie się płaci Kamill - Czw 23 Lut, 2012
Greg napisał/a:
Dokładnie. Fuckupy jak w iPhone który jest TAAAAAKI CUUUUDOWNY i najlepszy i kosztuje 3k.
Na sony eriksona dupy nie wyrwiesz Bonczek - Czw 23 Lut, 2012 Samsung tani to ludzie kupują, proste. Jebać biedę. Idę pogadać po angielsku z moim 4S.Niemy - Pią 24 Lut, 2012
Kamill napisał/a:
Na sony eriksona dupy nie wyrwiesz
to zależy kto GeKo - Pią 24 Lut, 2012 Ja widziałem Niemy wyrywa, nawet na chatę zdobycz zaciąga Niemy - Pią 24 Lut, 2012 za włosy i do jamy Kamill - Pią 24 Lut, 2012
Niemy napisał/a:
za włosy i do japy
ade - Sob 25 Lut, 2012
M napisał/a:
WM to bagno i kupa,
Natomiast Nokia powinna już dawno śmigać na androidzie. Widocznie mieli jakiś cichy deal z MS i tak oto są w dupie.
Nie cichy tylko oficjalny:d
MS płaci jakieś grube miliony Nokii za to, że używa ich systemu, nie wiem jak jest z Androidem ale zawsze mi się wydawało, że to producenci sprzętu muszą rzucić jakimiś profitami Googlowi, a tu Nokia ma system i jeszcze kasę dostaje:Pspeed555 - Pią 02 Mar, 2012 dobra to teraz powiedzcie mi mędrcy co mam wybrac ?? iphone 4s czy samsung galaxy s ii? PGmaster - Pią 02 Mar, 2012 Jesli tel ma sluzyc tylko do gadania, wysylania smsow czy przegladania netu to Iphone. Jesli chcesz robic to samo plus milion innych ciekawych rzeczy --> SgsIIBonczek - Pią 02 Mar, 2012
PGmaster napisał/a:
Jesli tel ma sluzyc tylko do gadania, wysylania smsow czy przegladania netu to SgsII. Jesli chcesz robic to samo plus milion innych ciekawych rzeczy --> Iphone
M - Pią 02 Mar, 2012 speed555 - Pią 02 Mar, 2012 a powaznie to dalej nie wiem;p mysle jeszcze nad samsung nexusCHRZANEK - Sob 10 Mar, 2012 Szybkie pytanie do ekspertów:
Teraz mam okazję kupić u znajomego GALAXY S+ za 999pln (nówka z lokiem w orange - ale to moja sieć). Przy okazji spienięże za jakieś pieniądze mojego WAVE więc bedzie troche mniej.
A pytanie nastepujące:
Jakie są najistotniejsze różnice między SGS+ a SGS II.
Wiem że ten nowy jest pod każdym względem "och i ach", ale chyba staty GALAXY to nadal całkiem niezła maszyna ???
Nie gonię za nowościami ale cholernie mi się podoba amoledowy wyświetlacz i chyba najwyższy czas wejść w androida.