bizon - Czw 09 Paź, 2014 a ja na przyklad 4f nie trawie, obcieraja mnie jak cholera zefir - Czw 09 Paź, 2014 dokładnie i to jest meritum
kazdemu cos innego podpasuje
ja po koszulce "lidlowej" na pierwszym wybieganiu 21 km czulem sie caly obcierany własnie
ale naprawde mozna znalezc dobre i stosunkowo tanie rzeczy podsumowując.Anonymous - Czw 09 Paź, 2014 a ja biegam w zwyklych bawelnianych koszulkach i jakos nie widze potrzeby posiadania innychrasta - Czw 09 Paź, 2014 4F jest spoko ale jeszcze lepiej jest wpaść do TkMaxKamill - Czw 09 Paź, 2014
rabarbar napisał/a:
a ja biegam w zwyklych bawelnianych koszulkach i jakos nie widze potrzeby posiadania innych
Jak byś dołożył walkaman na kasety to by w wawie nawet uszło, na hipstera byś wyszedł.Anonymous - Czw 09 Paź, 2014 slyszalem ze wawie to trzeba z gramofonem biegacEmerytRs2 - Czw 09 Paź, 2014 Jakie czasy na Biegnij Warszawo?
Mój cz to. 49:25 bez przygotowania i przerwie w bieganiu. Imo na tej trasie spokojnie można sieknąć 45 min, tylko trzeba dobrze taktycznie rozgrywać.
zapisałem się na siłkę już mam kilku ziomów i sobie pakujemy
Musze zakupić bca, białko i inne suple.co polecacie i gdzie najtaniej wyjdzie?
W Lidlu?
Aha, mam zniżkę 30% w outlecie Pumy na Bródnie.Kamill - Czw 09 Paź, 2014
EmerytRs2 napisał/a:
Jakie czasy na Biegnij Warszawo?
Mój cz to. 49:25 bez przygotowania i przerwie w bieganiu. Imo na tej trasie spokojnie można sieknąć 45 min, tylko trzeba dobrze taktycznie rozgrywać.
zapisałem się na siłkę już mam kilku ziomów i sobie pakujemy
Musze zakupić bca, białko i inne suple.co polecacie i gdzie najtaniej wyjdzie?
W Lidlu?
Aha, mam zniżkę 30% w outlecie Pumy na Bródnie.
TakVlodarsky - Czw 09 Paź, 2014 EmerytRs2,
Wiktor (wiktoch) sieknął 39:xx
Ja nie biegam już w 10tkach więc się nie wypowiem Mogę tylko powiedzieć ile na treningu mi dycha wychodzi czasami.Chloru - Czw 09 Paź, 2014