To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012

rasta - Wto 17 Kwi, 2012

Montażowca wazy jakieś 350 kilo :rotfl:
martin.h - Wto 17 Kwi, 2012

rasta napisał/a:
Montażowca wazy jakieś 350 kilo :rotfl:

To chyba najgrubszy człowiek na świecie ? o_O

roj - Wto 17 Kwi, 2012

Gaydek - primo - cieszę się, że ogarniasz to wszystko więc nie bierz pytań do siebie jako atak jakiś czy coś, po prostu niektóre info strasznie późno wychodzą jakoś ale i tak fajnie że trak dej jest i szacun kropka
dalej
Gaydek napisał/a:
roj napisał/a:
ogólnie spoko, tylko nie wiem czy nie będę miał kogoś na pasażera więc nie wiem co wtedy

A zgłaszałeś gościa? Ja tego nie odnotowałem. Jeśli pisałeś, to sorry. Pokaż gdzie, to się poprawię. BTW, nie dziw się, że dostałeś dwójkę z Emerytem, bo sam dwójki byś nie dostał, aż tak dobrze nie ma (patrz poniżej).

nie zgłaszałem bo nie wiem co jeszcze sam więc chciałem dwójkę dla siebie, no ale jak taki deficyt to wiadoma sprawa, że ok (tylko właśnie nie wiadomo było czy deficyt czy ni bo żadnej listy nie było i stąd tyle pytań, jakby była nawet wstępna to zawsze jakaś informacja i pewnie miałbyś mniej marudzenia w temacie)
Gaydek napisał/a:

Motoklinika jest na bieżąco, jesteśmy w kontakcie.

no to spoko, bo rozmawiałem z nim dziś koło 12tej to jeszcze nie wiedział co i jak.

Gaydek - Wto 17 Kwi, 2012

rasta napisał/a:
Montażowca

Nie wiem co to takiego, ale nas interesuje zmiana kół a nie opon. Żaba nie wystarczy? :D

roj, spoko, nic do siebie nie biorę. Późno wychodzi, żeby później nie poprawiać.

kamil - Wto 17 Kwi, 2012

My z Wiktochem weźmiemy jedną żabe
siema - Wto 17 Kwi, 2012

To ja wezmę drugą. Re-re-kum-kum.

Pany

Vox populi, vox Dei

a więc publikuję

Jeżeli ktoś zauważy coś, co należałoby poprawić, to proszę o PW.

Jak widzicie podszedłem do tematu "mocowo", "hot" i "nie hotheczowo". To, że ktoś początkujący jest w grupie z rastą imo jest dobrym rozwiązaniem. Jak się uczyć, to od najlepszych :] .

Szkoda, że na w/w liście nie ma kubasa... Za to kubas jak Bernie Ecclestone będzie przechadzał się po padoku, udzielał dobrych rad, klepał po plecach i rozdawał autografy :faja: .

czuwaj!

Ad vocem

W/w grupy obowiązują tylko do obiadu. Po obiedzie latamy razem.

Anonymous - Wto 17 Kwi, 2012

Gaydek, wpłaciłem 430 a nie 240 :> i nie rozumiem czemu niektórzy mają dużo taniej :(

Gaydek napisał/a:
Jak się uczyć, to od najlepszych

chyba jak spie.rda.lać to przed najlepszym :D

HAHA :*
rasta - Wto 17 Kwi, 2012

trojanst 280+
Rasputin - Wto 17 Kwi, 2012

Hmm..jestem z resztą świata :'( Dobrze,że przynajmniej Gaydek mnie nie zostawił :]
Swoja droga to się troche wstydzę patrząc na moc mojej padliny :/ Instruktorzy pewnie bedą chcieli zrobic grupę "Rasputin i jego 96ph" bym innym nie zawalał :]

P.S. Gaydek pamietasz o noclegu dla mnie i osoby towarzyszącej :]

rasta napisał/a:
trojanst 280+

OK, poprawione

Rasputin napisał/a:
Hmm..jestem z resztą świata :'( Dobrze,że przynajmniej Gaydek mnie nie zostawił :]

:] :] :]

Rasputin napisał/a:
Gaydek pamietasz o noclegu dla mnie i osoby towarzyszącej :]

Tak :]

roj - Wto 17 Kwi, 2012

jeśli nic się nie zesrało to Zbychowi w GT też śmiało 260+ można dać :faja:
Rasputin - Wto 17 Kwi, 2012

W takim razie Zbychu bedzie musiał mnie przynajmniej dwa razy dublowac :/
Przeproś kolegę za mnie :]