Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
zefir - Wto 22 Sty, 2013
Michał napisał/a:
temat wraca jak bumerang. Znowu.
Znowu sie pomylony, popsuty, kurcze ten pomylony zły czlowiek na maxa , popsuty grat jakim jest saab mojej konkubiny. Gówno takie ze jajebie ( ale mega wygodny - jak jezdzi ) Złom większy od mojego Pawła Eskłorteza.
mam pytanko
BEEEEMY Jedynki w 1.6 to się nadajo do czegoś ?
i czy za kwote MAX do 45tyś da sie coś w miare świeżego wyrwać ?
sorry za przekleństwa. Wczoraj do 24 czekałem na mrozie na Powstańców Śląskich na lawete
( 3xna). Jak przyjechała okazało się ze nie ma haku który sie wkręca w zderzak.
Dzizas.
całkiem spoko sa 116 na codzien
i spokojnie cos do 45k znajdziesz, popytam w Łodzi w BMW czy nie maja czegos w autach uzywanychWalle - Wto 22 Sty, 2013 w 116 bym się nie pchał, rozważ 120i. I nie mówię tu o mocy.
Poza tym baardzo przyjemne auto.Jakarti - Wto 22 Sty, 2013
Walle napisał/a:
w 116 bym się nie pchał, rozważ 120i. I nie mówię tu o mocy.
czyli mowisz o wycierających się dywanikach?
kurczę Walle, rozwiń wypowiedz Bart - Wto 22 Sty, 2013 palą z grubsza tyle samo, a 120i jest mniej awaryjne, szybsze i da więcej radości.nox - Wto 22 Sty, 2013 spoko ale 120i to raczej łut szczęścia . jest bardzo mało tych aut . (jako że mowa jest o świeżym egzemplarzu zakładam silnik 2.0 170 km a nie 150 km )
za 45k powinieneś znaleźć ładne 116/118i jak będzie wybór to lepiej 118i 143KM z racji nieco większej mocy , różnic w spalaniu raczej nie będzie .Kamill - Wto 22 Sty, 2013 Stoi teraz w holandi czarna 120i 2009 107k km, 8500E. Do wymiany maska zderzak deska+poduchy lampa chlodnice nie ciekną, ale moga byc pogięte.
eM a może Z3 ?anjas - Wto 22 Sty, 2013
Kamill napisał/a:
eM a może Z3 ?
a to Maciek kupuje furę konkubinie Michała???
Kierwa, w kamiennym kręgu...nox - Wto 22 Sty, 2013
Kamill napisał/a:
Stoi teraz w holandi czarna 120i 2009 107k km, 8500E. Do wymiany maska zderzak deska+poduchy lampa chlodnice nie ciekną, ale moga byc pogięte.
eM a może Z3 ?
chyba się nie zmieści w 45 tyś PiTT - Wto 22 Sty, 2013
kamil napisał/a:
kurde nie kumam, czy naprawdę w budżecie 25 k nie można kupić 10 letniej fury według moich kryteriów ?
kochałbym a Ty nadal marudzisz
z miejscem to trzeba zobaczyć, jak testowałem co prawda nowego forka to wydawał mi się bardzo spoko autem z wystarczającym miejscem
na kanapie z tyłu też było wygodnie (podobno)
pogadaj z pcs'em czy jako rodzinne auto spełniało jego oczekiwania pod względem pakowności
na podróż przecież możesz sobie na dach kupić pudło i po problemie... cieciu jeden Kamill - Wto 22 Sty, 2013
anjas napisał/a:
Kamill napisał/a:
eM a może Z3 ?
a to Maciek kupuje furę konkubinie Michała???
Kierwa, w kamiennym kręgu...
Ja juz nie ogarniam co kto szuka Bart - Wto 22 Sty, 2013
nox napisał/a:
Kamill napisał/a:
Stoi teraz w holandi czarna 120i 2009 107k km, 8500E. Do wymiany maska zderzak deska+poduchy lampa chlodnice nie ciekną, ale moga byc pogięte.
eM a może Z3 ?
chyba się nie zmieści w 45 tyś
ja myślę, że za 45 tysięcy można spokojnie mieć 3 sztuki Z3.GeKo - Wto 22 Sty, 2013
Michał napisał/a:
Jak przyjechała okazało się ze nie ma haku który sie wkręca w zderzak.
Dzizas.
Saab czy laweta? bo to na wyposażeniu fury powinno być Bart - Wto 22 Sty, 2013 powiało ekspertem Kamill - Wto 22 Sty, 2013 Jak miał TDI R5 to i bez haka by wciągnął was79 - Wto 22 Sty, 2013 Taki piękny burdelik w temacie, a ja to przegapiłem i nie uczestniczyłem