qbus - Śro 10 Cze, 2009 moge ogladnac Ci to niebieskie xsi jak jestes zainteresowany.Misiek_lbn - Śro 10 Cze, 2009 Rudello, po wakacjach będzie do sprzedania s14 kolegi...
moooooooooocno polecam
obecnie ok 280 KM na chipie i kilku innych diwajsach martin.h - Śro 10 Cze, 2009
p106rallye napisał/a:
W s16 w zderzaku są dalekosięzne
kubas napisał/a:
w 205 tez sa dalekosiezne !
martin nie znasz sie ! francuzi tak sobie wymslili i choooooooj !
Ja bym wolał zamontować w ich miejsce żółte selektywne przeciwmgielne. Podczas mgły najlepsze co może być.Janusz - Śro 10 Cze, 2009
Misiek_lbn napisał/a:
Rudello, po wakacjach będzie do sprzedania s14 kolegi...
moooooooooocno polecam
obecnie ok 280 KM na chipie i kilku innych diwajsach
s14a ?? czy nie?? ile hajsu mniej więcej ?? Rudello - Śro 10 Cze, 2009
Janusz napisał/a:
Misiek_lbn napisał/a:
moooooooooocno polecam
s14a ?? czy nie?? ile hajsu mniej więcej ??
co to za klub!!?? co to za miejsce??!!
Janusza a ty nie szukac sporta?FreeMan - Śro 10 Cze, 2009
Misiek_lbn napisał/a:
moooooooooocno polecam
jezeli mowisz o tej fioletowej, to ja tez jestem zainteresowany Misiek_lbn - Śro 10 Cze, 2009 s14, ale jak bardzo chcesz s14a to nie jest aż takim problemem zrobić
taki o
może być też inne s14a z obecnie podjechanym silnikiem ale koleś już na graty podobno czeka
albo !!
najbardziej zadbane s14a w Polsce, bez dwóch zdań!!
własciciel jest magistrem chemii i jeździ nim co drugi weekend...
w stockowej odmianie 39 999(ale to była cena jaką powiedział tak o, żeby tylko jakąkolwiek powiedzieć, więc trzeba by się osobiście dowiadywać, ale warta jest każdej złotówki...) a tak jak stoi nawet nie wiem, ale jest boska
zresztą może nawet nim jeździłeś, Jacek z lublina co wpadał na tor do was
brał kierę chyba od chrzanka MoRToN - Śro 10 Cze, 2009
co sie dzieje... w dryfty idziecie ? pcs - Śro 10 Cze, 2009 on doktorem chemii jest zdaje sie ...Misiek_lbn - Śro 10 Cze, 2009 oooooooooooooooooj, kurczaki, coś mi się pomyliło, oczywiście że doktorem
jak by nie było, nie ma drugiego tak zadbanego s14a w PL mi - Śro 10 Cze, 2009
Rudello napisał/a:
co to za klub!!?? co to za miejsce??!!
od kiedy wiadomo, że fwd jest nieciekawe? A że nie każdego stać na GT...nox - Śro 10 Cze, 2009
mi napisał/a:
od kiedy wiadomo, że fwd jest nieciekawe? A że nie każdego stać na GT...
co prawda to prawda ... smutna prawda....Misiek_lbn - Śro 10 Cze, 2009 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8869821
nie stać
hm, ciekawe co to musi być...MoRToN - Śro 10 Cze, 2009 Koszt zakupu to mały choy w porównaniu do kosztów utrzymania.Janusz - Śro 10 Cze, 2009 Rudy ja sie nastawiłem na sporta.... ale cały czas się właśnie bije z myślami ze FWD jest nierozwojowe..... tyle ze na Subaraka jestem za mały w portfelu jeszcze, bo jak subaru to tylko rok 99 i 00... a za s14 tez się rozglądałem, ale nie było żadnej fajnej na alledrogo, poza ta czerwona z obrócona panewka generalnie jak FWD to tylko Sport.... ale gdyby się coś nadarzyło ciekawego z RWd to bym się zastanawiał