To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

Gaydek - Czw 11 Cze, 2009

Po obejrzeniu wnętrza wnioskuję, że to druciarstwo / przerost formy nad treścią.
strick - Czw 11 Cze, 2009

http://www.moto.allegro.p...oni_cabrio.html

Ciekawe jak to jezdzi :D

michool_vt - Czw 11 Cze, 2009

Barejka napisał/a:
strick napisał/a:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8878831
Rover 200 turbo

takie wychodzily czy to jakis druciarski projekt?
zapewne swap, rover miał kiedyś w swojej ofercie auta z silniekiem 2.0 turbo, chyba w poprzednim modelu 220 i 820

Gaydek napisał/a:
Po obejrzeniu wnętrza wnioskuję, że to druciarstwo / przerost formy nad treścią.
nie kumam o co chodzi ale wnętrza roverów tak wyglądają, drewniana wstawka itp ... :rotfl:
strick - Czw 11 Cze, 2009

michool_vt napisał/a:
Barejka napisał/a:
strick napisał/a:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8878831
Rover 200 turbo

takie wychodzily czy to jakis druciarski projekt?

zapewne swap, rover miał kiedyś w swojej ofercie auta z silniekiem 2.0 turbo, chyba w poprzednim modelu 220 i 820

A no miały i niezle jeździły
http://www.moto.allegro.p...oupe_200km.html

Anonymous - Czw 11 Cze, 2009

KamiliBicykl miał takiego znaczy sie w takiej budzie
Misiek_lbn - Czw 11 Cze, 2009

kamilrower miał 114 z silnikiem od ZRa chyba
martin.h - Czw 11 Cze, 2009

Czyżby Kamil Suma nacieszył się Saxo?

rajdy.hoga.pl napisał/a:
Saxo A/N good car! 11 czerwca 2009

Sprzedam Citroen Saxo
zawieszenie Proflex + Bilstein, piasty Citroen Sport
silnik: wywazony dol poprawione kanaly+ komputer, zalany Motulem, plyta pod motor kevlarowa, nowy rozrzad.
Skrzynia: krotka 64/13 z szpera plytkowa Citroen Sport, grube polosie Cistroen Sport zalana SAF X
uklad hamulcowy caly ze sportowego przewodu w oplocie+ kolektor sily hamowania Citroen Sport+ klocki ds2500 oraz ds3000, sportwy plyn hamulcowy Motul rbf 650
przewody ukladu paliwowego sportowe w oplocie
srodek: kevlarowe kuwety, kevlarowe boczki, deska obszyta, lekka wiazka elektryczna, klatka Ireco z zastrzalem do Mc`a, system gasniczy, wszystko w pelnej homologacji.
Opony 4 nowe slicki `14 Kumho + 2 Michelin media `14+ 3 Toyo seria `15 , 8szt felg pucharowek `14 oraz 4 alumy Cromodory `15
Auto jechalo Rajd Swidnicki z meta.

cena: 25,500 pln.
telefon: 502389802
imię i nazwisko:
adres:
województwo: śląskie

qbus - Czw 11 Cze, 2009

to jest saxo ktore kiedys zbudowal mlody frycz... tylko raczej watpie ze buda zostala ta sama :)
Gaydek - Czw 11 Cze, 2009

Cytat:
nie kumam o co chodzi ale wnętrza roverów tak wyglądają, drewniana wstawka itp ... :rotfl:

No właśnie o to chodzi, że dupawe to wnętrze.

Anonymous - Czw 11 Cze, 2009

martin.h napisał/a:
Czyżby Kamil Suma nacieszył się Saxo?
Miał kupować ode mnie hamulce ,ale widać że utrzymanie saxo go przerosło.
Rudello - Czw 11 Cze, 2009

Janusz napisał/a:
Rudy ja sie nastawiłem na sporta.... ale cały czas się właśnie bije z myślami ze FWD jest nierozwojowe..... tyle ze na Subaraka jestem za mały w portfelu jeszcze, bo jak subaru to tylko rok 99 i 00... a za s14 tez się rozglądałem, ale nie było żadnej fajnej na alledrogo, poza ta czerwona z obrócona panewka :D generalnie jak FWD to tylko Sport.... ale gdyby się coś nadarzyło ciekawego z RWd to bym się zastanawiał :)

Mysle nad zmiana auta... i tylko s14 jezeli rwd, czas sprobowac czegos nowego.
A Clio najchetniej bym nie sprzedawal bo 2giego takiego auta nie znajde w razie powrotu do fwd. Ostatnio po jezdzeniu driftowozem wsiadlem z powrotem do clio i nie odkochalem sie, to dobry znak. Janusz Clio daje najwieszky fun! brak systemow, pure power i french performance!!

GeKo - Czw 11 Cze, 2009

qbus napisał/a:
to jest saxo ktore kiedys zbudowal mlody frycz... tylko raczej watpie ze buda zostala ta sama :)

Środek srebrny :) wiec spore szanse że ta sama.

qbus - Czw 11 Cze, 2009

to dobrze go wyciagli jesli ta sama buda :D
GeKo - Czw 11 Cze, 2009

qbus napisał/a:
to dobrze go wyciagli jesli ta sama buda

Ja kojarzę tylko dzwona z Barbórki 2004 jak na 0 jechał

qbus - Czw 11 Cze, 2009

no dokladnie ale wtedy przeciez auto zostalo niezle skasowane z tego co pamietam...