generalnie bordowe Clio bite przodem, bo na atrapie z grilem przednim nie ma naklejek elfa i renault i polksierzyce pomalowane.
i sruby na pasie przednim ma nie pod kolor.
Choc w sumie to go złym autem nie czyni.. tylko hmm ph2 za 18tys Janusz - Pon 15 Cze, 2009
Rudello napisał/a:
tylko hmm ph2 za 18tys
tez mi się to nie wydaje mozliwe, co prawda jest 19 mamy kogoś w Przemyślu??
To zdjęcie po dzwonie nie wygląda źle, ale to chyba nie ten ten na allegro ma ciemniejsze szyby z tyłu niż z przodu, ten z fory takie same. i ten z foty ma chyba na szybach te taki badziewne osłony, czy jak to się tam nazywa, a ten na allegro już nie, do tego kierunki...
ale to oczywiście można szybko i łatwo zmienić wszystko. z tym ze jeśli ktoś go robił pod sprzedasz, to raczej by w przyciemnianie szyb nie inwestował poza tym, jest to najtańsze ph2 na allegro Jaco - Wto 16 Cze, 2009 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9010605
jest znalazłem godnego saxiaka jutro jadę oblukać i może kupićqbus - Wto 16 Cze, 2009 auto mojego znajomego... bite w przod... zrobione dla siebie do jazdy... nie wiem czemu sprzedaje.fydi - Wto 16 Cze, 2009 Czyje to qbus, ? qbus - Wto 16 Cze, 2009 Artka G. od bialego rallye 8v oklejonego w reklamy henwalu.fydi - Wto 16 Cze, 2009 aha. to już nawet wiem które to. z zewnątrz bardzo ładny. podoba się, ale rzeczywiście coś wspominał że był tam dzwon Jaco - Wto 16 Cze, 2009 Gadałem z nim przez fona i od razu powiedział o dzwonie więc jestem tego świadomy... no ale nie bitego vts raczej trudno znaleźć...
kiedyś za coś ponad 10 chyba była, czy 9 500 M - Wto 16 Cze, 2009 Rekin to sobie szuka takiej fury zeby sie przy niej potem napier_dolić Anonymous - Wto 16 Cze, 2009 Jak chcesz to bierz mojego Colta jest jeszcze przy nim trochę pier.dolenia
jest znalazłem godnego saxiaka jutro jadę oblukać i może kupić
Saxo PASC !! troche popytalem i ZONK saxo zawiniete lewym przednim slupkiem, wiec przestawione na milon procent
Gosciu go odkupil za 7 tysia i naprawil i teraz wola 13
Gosciu go odkupil za 7 tysia i naprawil i teraz wola 13
a ile Twoim zdaniem kosztowala by naprawa czegos takiego? nie jest to robione w celach zarobkowych na 100%, auto robil dla siebie do jazdy dlaczego sprzedaje nie wiem. zmienil prace w miedzyczasie, wiec przypuszczam ze zmienia na szybszy, lepszy, wiekszy itp.