Kefirowe polo powraca.Anonymous - Śro 17 Cze, 2009 haha, medialne. Dlatego go warto kupić M - Śro 17 Cze, 2009 Chłopak odemnie z rembertowa, pamietam ze jezdzil nim z predkoscia 40km/hAnonymous - Śro 17 Cze, 2009 kur.wa i to mnie rozpier.dala. Też widuje takich pajaców jeżdżących swoimi tjuningszpachlofurexaminagfintachirozpórkach którzy zwalniają przed każdym kamyczkiem a nie daj boże jak za takim jade... gromy się z nieba sypią.
W kończu po to się montuje "sportowe" zawieszenie i "sportowe" koła - żeby na nich jeździć wolniej niż na seriiM - Śro 17 Cze, 2009 mysle ze tu moglo sie rozchodzić o spalanieAnonymous - Śro 17 Cze, 2009 To trzeba było zagazować. Chociaż nie, to mało medialne...Anonymous - Śro 17 Cze, 2009 a nie o glębę , mówiąc szczerze ja w Colcie też mam z tym problem na każdym garbie ryję brzuchem PiTT - Śro 17 Cze, 2009
AndreXSi napisał/a:
W kończu po to się montuje "sportowe" zawieszenie i "sportowe" koła - żeby na nich jeździć wolniej niż na serii
pogadaj z Mortonem
ale i tak dzielnie skakał na wszystkich przejazdach jak lataliśmy z fotkamiGrzesiek VTS - Śro 17 Cze, 2009
qbus napisał/a:
Cytat:
Gosciu go odkupil za 7 tysia i naprawil i teraz wola 13
a ile Twoim zdaniem kosztowala by naprawa czegos takiego? nie jest to robione w celach zarobkowych na 100%, auto robil dla siebie do jazdy dlaczego sprzedaje nie wiem. zmienil prace w miedzyczasie, wiec przypuszczam ze zmienia na szybszy, lepszy, wiekszy itp.
hi jak masz wlasny warsztat i plyte to wszystko sie oplaca Jaco - Śro 17 Cze, 2009
qbus napisał/a:
Cytat:
Gosciu go odkupil za 7 tysia i naprawil i teraz wola 13
a ile Twoim zdaniem kosztowala by naprawa czegos takiego? nie jest to robione w celach zarobkowych na 100%, auto robil dla siebie do jazdy dlaczego sprzedaje nie wiem. zmienil prace w miedzyczasie, wiec przypuszczam ze zmienia na szybszy, lepszy, wiekszy itp.
Autko stoi już pod domem. ideał to nie jest, ale ja szukałem samochodu do jazdy na co dzień a nie na wystawę... zrobione jest porządnie więc jest ok.Grzesiek VTS - Śro 17 Cze, 2009 hyyy czyli wiesz co mu jest Mick - Śro 17 Cze, 2009
Jaco napisał/a:
Autko stoi już pod domem. ideał to nie jest, ale ja szukałem samochodu do jazdy na co dzień a nie na wystawę... zrobione jest porządnie więc jest ok.
skoro pod domem to czemu jeszcze fotek nie ma zrobionych? Michał - Śro 17 Cze, 2009
AndreXSi napisał/a:
kur.wa i to mnie rozpier.dala. Też widuje takich pajaców jeżdżących swoimi tjuningszpachlofurexaminagfintachirozpórkach którzy zwalniają przed każdym kamyczkiem a nie daj boże jak za takim jade... gromy się z nieba sypią.
W kończu po to się montuje "sportowe" zawieszenie i "sportowe" koła - żeby na nich jeździć wolniej niż na serii
malutki kochaniutki
to nie jest sportowe zwieszenie tylko tjuninkowe, tak samo z bbsami.
ps. jak ja jade , to sie korek za mną robi ... uwielbiam to. Przecież nie przyspiesze bo szuram podłogą po ziemi Anonymous - Śro 17 Cze, 2009 dlatego napisałem w cudzysłowie "sportowe"
Michał napisał/a:
jak ja jade , to sie korek za mną robi ... uwielbiam to. Przecież nie przyspiesze bo szuram podłogą po ziemi
kur.wa i to mnie rozpier.dala. Też widuje takich pajaców jeżdżących swoimi tjuningszpachlofurexaminagfintachirozpórkach którzy zwalniają przed każdym kamyczkiem a nie daj boże jak za takim jade... gromy się z nieba sypią.
Od glebowozów proszę się odpierdolić. Rozumiem, że w autach typu "rejli" napierdalanie przez centrum 150 na przełaj po wszystkich dziurach to normalne i wręcz wskazane. Można chyba zrozumieć, że niektórzy chcą mieć ładne auta tylko żyjemy w tkaim popierdolonym kraju, że nie da sie nimi jeździć. (znaczy da sie ale niech będzie, że się nie da)