To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

MoRToN - Śro 17 Cze, 2009

http://moto.allegro.pl/it...e_polo_vr6.html

Kefirowe polo powraca.

Anonymous - Śro 17 Cze, 2009

haha, medialne. Dlatego go warto kupić :]
M - Śro 17 Cze, 2009

Chłopak odemnie z rembertowa, pamietam ze jezdzil nim z predkoscia 40km/h

kur.wa i to mnie rozpier.dala. Też widuje takich pajaców jeżdżących swoimi tjuningszpachlofurexaminagfintachirozpórkach którzy zwalniają przed każdym kamyczkiem :/ a nie daj boże jak za takim jade... gromy się z nieba sypią.

W kończu po to się montuje "sportowe" zawieszenie i "sportowe" koła - żeby na nich jeździć wolniej niż na serii

M - Śro 17 Cze, 2009

mysle ze tu moglo sie rozchodzić o spalanie

To trzeba było zagazować. Chociaż nie, to mało medialne...

a nie o glębę , mówiąc szczerze ja w Colcie też mam z tym problem na każdym garbie ryję brzuchem :/
PiTT - Śro 17 Cze, 2009

AndreXSi napisał/a:

W kończu po to się montuje "sportowe" zawieszenie i "sportowe" koła - żeby na nich jeździć wolniej niż na serii

pogadaj z Mortonem :rotfl:
ale i tak dzielnie skakał na wszystkich przejazdach jak lataliśmy z fotkami

Grzesiek VTS - Śro 17 Cze, 2009

qbus napisał/a:
Cytat:
Gosciu go odkupil za 7 tysia i naprawil i teraz wola 13

a ile Twoim zdaniem kosztowala by naprawa czegos takiego? nie jest to robione w celach zarobkowych na 100%, auto robil dla siebie do jazdy dlaczego sprzedaje nie wiem. zmienil prace w miedzyczasie, wiec przypuszczam ze zmienia na szybszy, lepszy, wiekszy itp.

hi jak masz wlasny warsztat i plyte to wszystko sie oplaca ;D

Jaco - Śro 17 Cze, 2009

qbus napisał/a:
Cytat:
Gosciu go odkupil za 7 tysia i naprawil i teraz wola 13

a ile Twoim zdaniem kosztowala by naprawa czegos takiego? nie jest to robione w celach zarobkowych na 100%, auto robil dla siebie do jazdy dlaczego sprzedaje nie wiem. zmienil prace w miedzyczasie, wiec przypuszczam ze zmienia na szybszy, lepszy, wiekszy itp.

Autko stoi już pod domem. ideał to nie jest, ale ja szukałem samochodu do jazdy na co dzień a nie na wystawę... zrobione jest porządnie więc jest ok.

Grzesiek VTS - Śro 17 Cze, 2009

hyyy czyli wiesz co mu jest :)
Mick - Śro 17 Cze, 2009

Jaco napisał/a:
Autko stoi już pod domem. ideał to nie jest, ale ja szukałem samochodu do jazdy na co dzień a nie na wystawę... zrobione jest porządnie więc jest ok.

skoro pod domem to czemu jeszcze fotek nie ma zrobionych? ;D

Michał - Śro 17 Cze, 2009

AndreXSi napisał/a:
kur.wa i to mnie rozpier.dala. Też widuje takich pajaców jeżdżących swoimi tjuningszpachlofurexaminagfintachirozpórkach którzy zwalniają przed każdym kamyczkiem :/ a nie daj boże jak za takim jade... gromy się z nieba sypią.

malutki kochaniutki
to nie jest sportowe zwieszenie tylko tjuninkowe, tak samo z bbsami.
ps. jak ja jade , to sie korek za mną robi ... :D uwielbiam to. Przecież nie przyspiesze bo szuram podłogą po ziemi :D

dlatego napisałem w cudzysłowie "sportowe"
Michał napisał/a:
jak ja jade , to sie korek za mną robi ... uwielbiam to. Przecież nie przyspiesze bo szuram podłogą po ziemi

Zayebałbym :D "se" podwyższ tego gwinta :P

MoRToN - Czw 18 Cze, 2009

AndreXSi napisał/a:

Od glebowozów proszę się odpierdolić. Rozumiem, że w autach typu "rejli" napierdalanie przez centrum 150 na przełaj po wszystkich dziurach to normalne i wręcz wskazane. Można chyba zrozumieć, że niektórzy chcą mieć ładne auta tylko żyjemy w tkaim popierdolonym kraju, że nie da sie nimi jeździć. (znaczy da sie ale niech będzie, że się nie da)