To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

MoRToN - Czw 18 Cze, 2009

Michał napisał/a:
AndreXSi napisał/a:
kur.wa i to mnie rozpier.dala. Też widuje takich pajaców jeżdżących swoimi tjuningszpachlofurexaminagfintachirozpórkach którzy zwalniają przed każdym kamyczkiem :/ a nie daj boże jak za takim jade... gromy się z nieba sypią.

W kończu po to się montuje "sportowe" zawieszenie i "sportowe" koła - żeby na nich jeździć wolniej niż na serii

malutki kochaniutki
to nie jest sportowe zwieszenie tylko tjuninkowe, tak samo z bbsami.
ps. jak ja jade , to sie korek za mną robi ... :D uwielbiam to. Przecież nie przyspiesze bo szuram podłogą po ziemi :D

nie tjuninkowy tylko bulwarowy :D Rołling na felach nie więcej jak 40 km/h :jupi:

Michał - Czw 18 Cze, 2009

a.g.r.i.i
pP - Czw 18 Cze, 2009

ja też zwalniam przed kamyczkami, a to dlatego, żeby nie niszczyć niezniszczalnego billa :rotfl:
PiTT - Czw 18 Cze, 2009

dokładnie, ja też zwalniam przed różnymi przejazdami, omijam dziury, nie jeżdzę po krawężnikach itd.
staram się jeździć tak żebym nie musiał co chwila prostować felg i naprawiać zawieszenia i muszę stwierdzić że da się tak jeździć
ale oczywiście są osoby które atakują całe miasto pełną bombą i potem się dziwią że mają pogiete felgi czy rozwalony zawias

mi - Czw 18 Cze, 2009

ja moją fabią też jeżdżę powoli, bo w auto świecie pisali, że szybka (ponad 50km/h) jazda po dziurawych ulicach bardzo uszkadza zawieszenie. Poza tym dzięki spokojnej i płynnej jeździe jestem w stanie obniżyć zużycie paliwa, zgodnie z zasadami eco drivingu. Gorąco pozdrawiam wszystkich forumowiczów klubu HOTHATCH
PiTT - Czw 18 Cze, 2009

hehehe - czytaj staram się to nie znaczy że jeżdzę 50km/h :rotfl:
ogólnie wiem którędy można szybciej pojechać a które drogi lepiej omijać
to tyle

mi - Czw 18 Cze, 2009

ja oczywiście również lubię czasem szybciej pojechać, jeśli stan drogi, intensywność ruchu oraz warunki pogodowe na to pozwalają; szczerze mówiąc ostatnio na płatnym odcinku autostrady rozpędziłem moją fabkę do niemal 130km/h, dzięki rewelacyjnemu silnikowi trzycylindrowemu zachowując wciąż niskie zużycie paliwa. Gorąco pozdrawiam wszystkich forumowiczów klubu HOTHATCH

:lol2:

ehh kufa. chyba nie ma o czym rozmawiać.

martin.h - Czw 18 Cze, 2009

Ostatnio taki modny ten ecodriving, może otworzymy osobny dział gdzie będziemy się dzielić naszymi pomysłami jak obniżyć zużycie paliwa?

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

M - Czw 18 Cze, 2009

zeby miec prawdziwego hothatcza takiego racing performance

- musi byc uje.bany,nie wolno Ci go myc bo wtedy jestes gejem z warszawy
- w srodku smierdzi padliną bo to racing
- elementy nadwozia i oswietlenia luzno spasowane, w trakcie jazdy mogą zmieniać kształt
- kazda opona innej firmy
- zawieszenie moze być przerdzewiałe - mniejsza masa wiekszy racing

to ogolne zasady prawdziwego rejsinga

mi - Czw 18 Cze, 2009

no eM - wspaniała analiza, jestem z Ciebie dumny!

eM trafił 100% ;)
mi - Czw 18 Cze, 2009

znaczy też jesteś z niego dumny?

Jak najbardziej zaraz jedziemy na lody.
M - Czw 18 Cze, 2009

Ja już nawet zgłodniałem, a ty Morti?