KonradMK - Śro 10 Paź, 2007 a ja bym i klepnął i pozwolił klepnąć siebie KonradMK - Wto 16 Paź, 2007 kto to jest Łukasz Baranowski (Honda CRX del Sol)? Zna ktoś gościa? Podebrał mi nagrodę główną w konkursie tuning by str8206 Gti - Śro 17 Paź, 2007 O Wszystkim tu mozna ... no to i o polityce też
Z dedykacja dla naszych białcyh murzynów Michał - Śro 17 Paź, 2007 O KURWA !!
TO MOJ STARY !!!!!
DOBRZEEEEEEEEE TADEK !! JEDZIEEEEEEEEEEESZ !!
JEJA !!
ziom, kozak !! JEJA !!!!!!!Anonymous - Nie 21 Paź, 2007 znikam na kilka dni :558:
Wpadł Marcel
Policja zatrzymała w środę 27-letniego Marcina S. ps. Marcel. W kryjówce mężczyzny znaleziono materiały wybuchowe i narkotyki.
Do tej pory policja zatrzymała 72 członków gangu. Postawiono im w sumie 300 zarzutów.
Nowa grupa mokotowska powstała z niedobitków dwóch gangów – poprzedniego mokotowskiego i żoliborskiego, na czele którego stał Andrzej H. ps. Korek zatrzymany w 2004 r. za przemyt 325 kg kokainy z Ameryki Południowej do Gdyni.
„Marcel” w lutym tego roku przejął kierowanie grupą mokotowską, po tym jak został zatrzymany jej dotychczasowy boss – Zbigniew C. ps. Dax.
Centralne Biuro Śledcze ustaliło, że Marcin S. ukrywa się w jednym z mieszkań przy ul. Granicznej. Policjanci znaleźli tam także 1,2 kg trotylu, 1,3 kg prochu strzelniczego i 46 sztuk zapalników oraz ponad kilogram narkotyków.
„Marcel” odpowie za kierowanie grupą przestępczą, handel narkotykami oraz „sprowadzenie niebezpieczeństwa dla zdrowia i życia wielu osób”.
hapją po kule czy tylko mlaskaja pytonga :566:qbus - Pon 22 Paź, 2007 Rajdy na dużym ekranie w klimacie manga
Organizatorzy Rajdu Japonii łączą siły z twórcą filmowym Kobayashi Yoshinori aby stworzyć kinową produkcję zatytuowaną The Special Stage.
Film ma być utrzymany w klimacie manga i przestawiać życię emerytowanego kierowcy rajdowego o imieniu Daibutsu, w którego wcieli się Aikawa Shoe. Jakże życiowy scenariusz - drajwer nie będzie potrafił pogodzić sie z brakiem startów i jego celem będzie powrót do jazdy.
W filmie nie zabraknie kultowego modelu Subaru Imprezy i wielu innych kultowych w japonii samochodów wyścigowych i rajdowych.
W ramach promocji filmu Shoe pojawi się podczas ceremonii startu Rajdu Japonii oraz w parku serwisowym.
Z zapowiedzi wynika, że prace nad filmem zostaną ukończone na początku 2008 roku. Ciekawe co z tego wyniknie i czy dane nam (lub naszym dzieciom) będzie zobaczyć to arcydzieło na polskich ekranach.Misiek_lbn - Pon 22 Paź, 2007 jeśli nie na ekranach kin, to i tak w sieci będą
ja całego Initiala D przerobiłem, i jest przekozak
czekam w takim razie na to anime
to byl ten sezon gdy Jordan nie grał i wszystko spoczywało na barkach Pippena
i ta akcja była po prostu tak switna, jedyna w swoim rodzaju,ze motyla noga
Znisczył Knicksów i Ewing'a FreeMan - Czw 25 Paź, 2007 mam gdzies jescze kasete wideo z nagranymi meczami z czasow swietnosci bykow... to byla druzyna.
Pajak zniszczyl King Konga w tej akcji.Anonymous - Czw 25 Paź, 2007
FreeMan napisał/a:
mam gdzies jescze kasete wideo z nagranymi meczami z czasow swietnosci bykow... to byla druzyna.
Pajak zniszczyl King Konga w tej akcji.
ooooooooo po tym wyznaniu cofam wyciaganie konsekwencji za nieobecnosc o 12:00
LOVE ziom po kule Niemy - Czw 25 Paź, 2007
FreeMan napisał/a:
mam gdzies jescze kasete wideo z nagranymi meczami z czasow swietnosci bykow... to byla druzyna.
pamietam jak czekalem regularnie cos do 4:30 nad ranem zeby ogladac transmisje, a pozniej chodzilem jak zombie, ale oplacalo sie