To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moje na górze i ch*j!

Vlodarsky - Śro 24 Lis, 2010

Po malutku tracę szacunek do niektórych z was. Gdzie jest ta zgrana grupa z 3-4 lat wstecz to nie wiem. Żal.pl
Marek23 - Śro 24 Lis, 2010

Cytat:

Bad-i napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Bad-i napisał/a:
ciekawe czy PISowcy pojadą z nami komuchami pociągiem :]

bydlęcym nie jadę :rotfl: :rotfl: :rotfl:

I słusznie bo dzieki Bronkowi (Lewicowcowi) dostaniemy TU od Putina :faja:

tylko tym razem bomba będzie zintegrowaną częścią kadłuba? :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

PiTT - Śro 24 Lis, 2010

Vlodarsky napisał/a:
Po malutku tracę szacunek do niektórych z was. Gdzie jest ta zgrana grupa z 3-4 lat wstecz to nie wiem. Żal.pl

wszystko jest po staremu tylko 3-4 lata temu nie było tematu o polityce i religii :rotfl:

KonradMK - Śro 24 Lis, 2010

PiTT napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:

wszystko jest po staremu tylko 3-4 lata temu nie było tematu o polityce i religii :rotfl:

nie nie po prostu wtedy jeszcze było o czym rozmawiać

Jakarti - Śro 24 Lis, 2010

glownie o TWOJEJ STAREJ!!! :D
martin.h - Śro 24 Lis, 2010

Ja yebie, wchodzę na forum, prawie 300 nieprzeczytanych postów, zastanawiam się gdzie tyle pisali, no i okazuje się że w moim "ulubionym" temacie - 6 stron ! :rotfl:
M - Śro 24 Lis, 2010

dzik napisał/a:
To jest wlasnie pisowskie rozumowanie.
Dla Ciebie to co zrobil jest kupa i nie przyjmujesz do wiadomosci innych opinii.

Piotrze jakiś kilometr do póltora w linii prostej od twojego miejsca zamieszkania leży pochowany ks. Jerzy Popiełuszko - proponuję się tam przejść i ewentualnie pierd.olnąć z barana o mury kościoła bo o kryptę nie wypada.

dzik - Śro 24 Lis, 2010

M napisał/a:
dzik napisał/a:
To jest wlasnie pisowskie rozumowanie.
Dla Ciebie to co zrobil jest kupa i nie przyjmujesz do wiadomosci innych opinii.

Piotrze jakiś kilometr do póltora w linii prostej od twojego miejsca zamieszkania leży pochowany ks. Jerzy Popiełuszko - proponuję się tam przejść i ewentualnie pierd.olnąć z barana o mury kościoła bo o kryptę nie wypada.

Dalej podtrzymuje, pisowskie rozumowanie:
"zgadza sie ze mna lub jest wrogiem"
A po katolicku jest przeciez wybaczac, tak w temacie Jaruzelskiego

Zmieniajac tamat:
http://wiadomosci.onet.pl...,wiadomosc.html

Dobry pomysl, zabieranie prawka za jazde na rowerze jest spora dysproporcja.

PiTT - Śro 24 Lis, 2010

http://wiadomosci.onet.pl...07,1,klip.html#

złośliwość, chamstwo czy po prostu taki styl?? :/
mówcie co chcecie, bez znaczenia czy byłby z PO czy SLD, ale takiego buca to ze świecą szukać xD
żeby nie było, za Kamińskim też nie przepadam, ale poziom Jarosława powala za każdym razem jak coś się odezwie ;D

ps. Kamiński jest chory z tego co mi się wydaje, już jakiś czas temu było widać że coś z nim nie tak, więc czemu ten baran się publicznie z niego nabija? :wall:

CHRZANEK - Śro 24 Lis, 2010

Odnosze wrażenie że byli "pupile" Lecha są szczególnie nielubiani przez Jarosława.

Może się myle ale zjawisko co najmniej dziwne.

Bad-i - Śro 24 Lis, 2010

Marek23 napisał/a:
Cytat:

Bad-i napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Bad-i napisał/a:
ciekawe czy PISowcy pojadą z nami komuchami pociągiem :]

bydlęcym nie jadę :rotfl: :rotfl: :rotfl:

I słusznie bo dzieki Bronkowi (Lewicowcowi) dostaniemy TU od Putina :faja:

tylko tym razem bomba będzie zintegrowaną częścią kadłuba? :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Mam tylko nadzieje ze nie obaj w komitywie oddajecie glosy na tej stronie drugitu154

Bad-i - Śro 24 Lis, 2010

PiTT napisał/a:

ps. Kamiński jest chory z tego co mi się wydaje, już jakiś czas temu było widać że coś z nim nie tak, więc czemu ten baran się publicznie z niego nabija? :wall:

Nie pisz takich rzeczy bo Ci zaraz pojada ze to TVN24 wymyslilo - albo ze Jarek, Jarek albo jeszcze cos w tym stylu :rotfl:

PiTT - Śro 24 Lis, 2010

cholera, faktycznie na onecie to znalazłem, więc wszystko jasne :)
ale co by nie mówić to Jarosław dobrze się uśmiał :lol2:

Bad-i - Czw 25 Lis, 2010

PiTT napisał/a:

KonradMK - Czw 25 Lis, 2010

Bad-i napisał/a:
PiTT napisał/a:

Obrazek

wklejać miny polityków!