Vlodarsky - Śro 24 Lis, 2010 Po malutku tracę szacunek do niektórych z was. Gdzie jest ta zgrana grupa z 3-4 lat wstecz to nie wiem. Żal.plMarek23 - Śro 24 Lis, 2010
Cytat:
Bad-i napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Bad-i napisał/a:
ciekawe czy PISowcy pojadą z nami komuchami pociągiem
bydlęcym nie jadę
I słusznie bo dzieki Bronkowi (Lewicowcowi) dostaniemy TU od Putina
tylko tym razem bomba będzie zintegrowaną częścią kadłuba?
PiTT - Śro 24 Lis, 2010
Vlodarsky napisał/a:
Po malutku tracę szacunek do niektórych z was. Gdzie jest ta zgrana grupa z 3-4 lat wstecz to nie wiem. Żal.pl
wszystko jest po staremu tylko 3-4 lata temu nie było tematu o polityce i religii KonradMK - Śro 24 Lis, 2010
PiTT napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
Po malutku tracę szacunek do niektórych z was. Gdzie jest ta zgrana grupa z 3-4 lat wstecz to nie wiem. Żal.pl
wszystko jest po staremu tylko 3-4 lata temu nie było tematu o polityce i religii
nie nie po prostu wtedy jeszcze było o czym rozmawiaćJakarti - Śro 24 Lis, 2010 glownie o TWOJEJ STAREJ!!! martin.h - Śro 24 Lis, 2010 Ja yebie, wchodzę na forum, prawie 300 nieprzeczytanych postów, zastanawiam się gdzie tyle pisali, no i okazuje się że w moim "ulubionym" temacie - 6 stron ! M - Śro 24 Lis, 2010
dzik napisał/a:
To jest wlasnie pisowskie rozumowanie.
Dla Ciebie to co zrobil jest kupa i nie przyjmujesz do wiadomosci innych opinii.
Piotrze jakiś kilometr do póltora w linii prostej od twojego miejsca zamieszkania leży pochowany ks. Jerzy Popiełuszko - proponuję się tam przejść i ewentualnie pierd.olnąć z barana o mury kościoła bo o kryptę nie wypada.dzik - Śro 24 Lis, 2010
M napisał/a:
dzik napisał/a:
To jest wlasnie pisowskie rozumowanie.
Dla Ciebie to co zrobil jest kupa i nie przyjmujesz do wiadomosci innych opinii.
Piotrze jakiś kilometr do póltora w linii prostej od twojego miejsca zamieszkania leży pochowany ks. Jerzy Popiełuszko - proponuję się tam przejść i ewentualnie pierd.olnąć z barana o mury kościoła bo o kryptę nie wypada.
Dalej podtrzymuje, pisowskie rozumowanie:
"zgadza sie ze mna lub jest wrogiem"
A po katolicku jest przeciez wybaczac, tak w temacie Jaruzelskiego
złośliwość, chamstwo czy po prostu taki styl??
mówcie co chcecie, bez znaczenia czy byłby z PO czy SLD, ale takiego buca to ze świecą szukać
żeby nie było, za Kamińskim też nie przepadam, ale poziom Jarosława powala za każdym razem jak coś się odezwie
ps. Kamiński jest chory z tego co mi się wydaje, już jakiś czas temu było widać że coś z nim nie tak, więc czemu ten baran się publicznie z niego nabija? CHRZANEK - Śro 24 Lis, 2010 Odnosze wrażenie że byli "pupile" Lecha są szczególnie nielubiani przez Jarosława.
Może się myle ale zjawisko co najmniej dziwne.Bad-i - Śro 24 Lis, 2010
Marek23 napisał/a:
Cytat:
Bad-i napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Bad-i napisał/a:
ciekawe czy PISowcy pojadą z nami komuchami pociągiem
bydlęcym nie jadę
I słusznie bo dzieki Bronkowi (Lewicowcowi) dostaniemy TU od Putina
tylko tym razem bomba będzie zintegrowaną częścią kadłuba?
Mam tylko nadzieje ze nie obaj w komitywie oddajecie glosy na tej stronie drugitu154Bad-i - Śro 24 Lis, 2010
PiTT napisał/a:
ps. Kamiński jest chory z tego co mi się wydaje, już jakiś czas temu było widać że coś z nim nie tak, więc czemu ten baran się publicznie z niego nabija?
Nie pisz takich rzeczy bo Ci zaraz pojada ze to TVN24 wymyslilo - albo ze Jarek, Jarek albo jeszcze cos w tym stylu PiTT - Śro 24 Lis, 2010 cholera, faktycznie na onecie to znalazłem, więc wszystko jasne
ale co by nie mówić to Jarosław dobrze się uśmiał Bad-i - Czw 25 Lis, 2010