To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2011

Marek23 - Pon 12 Wrz, 2011

Kurde jedzie trochę grubych kierowców w grubych sprzętach xD Ja na relaksie ponownie, bo ani sprzęt ani opis i skillsy do przodu nie poszły,więc inna strategia wydaje się nielogiczna.
qbus - Pon 12 Wrz, 2011

GeKo napisał/a:
qbus napisał/a:
Młody zmienił pilota
Czyli kto?

Bad-i pisał o Kasperczyku więc mu odpowiedziałem :)
Chłopak z naszego miasteczka... każdy chciał by być na jego miejscu.

Marek23 - Pon 12 Wrz, 2011

A z Bąkiem warto się ustawić na trening?
qbus - Pon 12 Wrz, 2011

Organizują mu wszystko od A do Z łącznie z zamknięciem drogi... porady są przy okazji, coś tam gość jedzie więc co nieco na pewno jest mu w stanie pomóc.
korek171 - Pon 12 Wrz, 2011

Bad-i napisał/a:
ciekawy jestem debiutu Kasperczyka w RPP

Może się wymądrzam, bo jak narazie wącham spaliny na końcu- ale gość przyjeżdża profi autem z pełnym serwisem i zajmuje końcowe miejsca w klasie na głupich Tychach- kasa jest to niech się bawi- ale nie wiem czy będzie z tego coś więcej...
Nie wiem takie moje zdanie - może chłopak odnajdzie się na prawdziwych Os - czego mu szczerze życzę!!!

Jakarti - Wto 13 Wrz, 2011

Marek23 napisał/a:
Kurde jedzie trochę grubych kierowców w grubych sprzętach xD Ja na relaksie ponownie, bo ani sprzęt ani opis i skillsy do przodu nie poszły,więc inna strategia wydaje się nielogiczna.

masz racje Marek,
jedziesz swoje, nie ma co sie szarpać o wygraną. trzecie miejsce też będzie okej!

Marek23 - Wto 13 Wrz, 2011

Ma ktoś nalepki forumowe? W sumie już sobie życie tyle lat z wami marnuję,że chciałbym tą myślą z innymi sie podzielić, w sensie naklejić na clio.
qbus - Wto 13 Wrz, 2011

Cytat:
Może się wymądrzam, bo jak narazie wącham spaliny na końcu- ale gość przyjeżdża profi autem z pełnym serwisem i zajmuje końcowe miejsca w klasie na głupich Tychach- kasa jest to niech się bawi- ale nie wiem czy będzie z tego coś więcej...

Nie chcę go tu bronić, nie jest to jakiś mój mega znajomy czy coś ale generalnie Tychy nie są żadnym wyznacznikiem, ściga się tam z chłopakami którzy na torze zjedli zęby. Wybrał sobie samochód który jest mega trudny w nauce i na dodatek na seryjnej gumie ani nie skręca ani nie hamuje. Myślę że przyszły rok w RPP pokaże czy coś z tego będzie.

106 - Wto 13 Wrz, 2011

ciekawe czy bedzie jezdzil z hundla? :D
Janusz - Wto 13 Wrz, 2011

GeKo napisał/a:
qbus napisał/a:
Młody zmienił pilota
Czyli kto?

gość od s3 na 16 urodziny, evo x na 18 i równolegle gtr na 18.5 + c2r2 i pucharówki 206.

martin.h - Wto 13 Wrz, 2011

OS Bzie -> http://maps.google.com/ma...9996c0bef461dbf
qbus - Wto 13 Wrz, 2011

Cytat:
ciekawe czy bedzie jezdzil z hundla?

generalnie szuka doświadczonego pilota na next year... zaanonsować Cię? :D

Cytat:
gość od s3 na 16 urodziny, evo x na 18 i równolegle gtr na 18.5 + c2r2 i pucharówki 206

mieszasz... no ale co tam :)
jakbyś był na jego miejscu też byś miał takie fury. ;D

Janusz - Wto 13 Wrz, 2011

Cytat:
mieszasz... no ale co tam :)
jakbyś był na jego miejscu też byś miał takie fury. ;D

wiem ze trochę mieszam, ale mniej wicej tak było. Chodziło mi tylko o skierowanie Geko na właściwa osobę, bo już była o nim mowa na forum parę razy, bo czasami te jego samochody się serwisują w mojej pracy :) ale ja go generalnie nie znam :)

Koto - Wto 13 Wrz, 2011

Marek23 napisał/a:
A z Bąkiem warto się ustawić na trening?

Marek, trenowałeś z jakimiś starymi wyjadaczami typu np Sztuka? Podobno Tomaszczyk wyszedł ze swojego auta zielony jak go Sztuka przewiózł. Jak brakuje Ci doświadczenia również w opisie to może warto, z jakimś emerytem potrenowac, tak samo jakimś pilotem wyjadaczem opis pocwiczyc.

Wie ktoś ile taki dajmy na to Sztuka lub ktoś inny tego pokroju wziąłby kasy gdybym zadzwonił do niego i powiedział, że chcę z nim pojeździc?

106 - Wto 13 Wrz, 2011

Qbus - mozna by sie nie zle ustawic :>