zapisałem się na siłkę już mam kilku ziomów i sobie pakujemy
w co?
we wszystkie partie
dzis jade po koks !! rowerem Vlodarsky - Sob 11 Paź, 2014 Zefir powodzenia jutro ! Nie przepałuj na początku, żeby starczyło do końca.Anonymous - Sob 11 Paź, 2014 +1zefir - Sob 11 Paź, 2014 Wiem, włączyłem sobie nawet hamulec w zegarku zeby mi brzeczal, do 25 km nie napalam sie tylko trzymam tempo 5:35/5:40 was79 - Sob 11 Paź, 2014 A ja się właśnie wspaniale nayebałem powodzenia zefir - Sob 11 Paź, 2014 Będę jak Gołomp!! Waleczny jak Jaszczomb i drapieżny jak Orł.
To moje motto Chloru - Sob 11 Paź, 2014 Jak Tommy Lee Jones w Ściganym! zefir - Nie 12 Paź, 2014 I jeb z dzidy 4:07 na mecie, niestety na ~37 km dopadl mnie skurcz uda, nigdy takiej sytuacji nie mialem i trochę nie wiedziałem jak zareagować wiec byl trucht od skurczu do skurczu bo iść nie szło
Do tego momentu średnia niecałe 5:30, bardzo dobrze mi się bieglo mimo tego ze od 25 km katowali nas podbiegami co chwile.
Kurdens jak sie obserwuje maraton, to on zbiera dobre żniwo wśród ludzi. Skurcze omdlenia bóle, czysty fun Jakarti - Nie 12 Paź, 2014 Brawo!!! Gratulacje !!!
dla mnie to niewyobrazalne bizon - Nie 12 Paź, 2014 Jak już pisałem, mega szacun. Zrobiłeś to, czas jest zajebisty!! bob.dsk - Nie 12 Paź, 2014
zefir napisał/a:
I jeb z dzidy 4:07 na mecie, niestety na ~37 km dopadl mnie skurcz uda, nigdy takiej sytuacji nie mialem i trochę nie wiedziałem jak zareagować wiec byl trucht od skurczu do skurczu bo iść nie szło
Do tego momentu średnia niecałe 5:30, bardzo dobrze mi się bieglo mimo tego ze od 25 km katowali nas podbiegami co chwile.
Kurdens jak sie obserwuje maraton, to on zbiera dobre żniwo wśród ludzi. Skurcze omdlenia bóle, czysty fun
Gratsy!. Ja dopiero zaczynam. Dziś 10 w Sopocie robiłem na Verve10K. Może za rok maraton albo półmaraton.Vlodarsky - Nie 12 Paź, 2014 Gratulacje !! Czas piękny jak na debiut.Vlodarsky - Nie 12 Paź, 2014 I do tego bardzo równo. Super.Anonymous - Nie 12 Paź, 2014 Gratulacje !! Dobry czas,choc domyslem sie ze apetyt niezaspokojony.Szykuj sie na wiosnę,polecimy razem orlen maratonzefir - Nie 12 Paź, 2014 Wiosna to maraton w Łodzi Tak jak Marek zauważył do 35 km naprawdę dobrze to wyglądało, martwi mnie stan moich ud plus zaczynam odczuwac bol nog mega. Bo kondycyjnie jestem juz gotowy na więcej