Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Bonczek - Wto 22 Sty, 2013 Kamil Volvo V70 2,5 w jakimś sensownym pieniądzu niestety mało - raczej wszyscy je cenią Walle - Śro 23 Sty, 2013 napinacz łańcucha rozrządu szwankuje w 116i, co prawda była akcja naprawcza, ale auto nieco grzechocze mimo wszystko.
Jeździłem dość sporo 118d i 118i.
Polecam. Czuć jedność z autem.......
Kamil - dzwoń do Marcela, niech ciągnie coś lekko puknięte. W Szwajcarii C5 quattro powinno się znaleźć.
Mam już dość czytania, że auto niemalowane i nieuszkodzone. Jak ktoś trzymał w garażu i nie jeździł to może. Auto się używa i jak my niechcący nie zarysujemy to ktoś nas pierd.olnie na parkingu.
U naszych zachodnich sąsiadów nie ma problemu, że auto ma coś malowane.
Moja ex czerwona Honda Accord miała na moje życzenie pomalowany prawie cały prawy bok po zarysowaniu - i co? Wyglądała ślicznie, nie miała tony szpachli, tylko co najwyżej podwójną porcję lakieru - (około 240 mikronów). Auto było pełnowartościowe.
Szukałbym czegoś delikatnie uszkodzonego poza granicami kraju. W Polsce niewiele jeśli w ogóle są - jest sensownych aut z klasy Audi A6, E39, Volvo....
Sam teraz szukam auta po sprzedaży Accorda..... Ale ja szukam teraz już tylko w Reichu....nox - Śro 23 Sty, 2013 Jeżeli interesuje ciebie to pierwsze volvo v70 .
To auto z polecenia v70 2.5T z naszego rynku . Bardzo sensownie serwisowane . Rozmawiałem dzisiaj z właścicielem , ogłoszenie aktualne . aha auto stoi gdzieś w okolicach Warszawy .
http://allegro.pl/volvo-v70-i2827142105.htmlPiTT - Śro 23 Sty, 2013 oglądaliśmy wczoraj tego forka z forum subaru
auto sprawia wrażenie uczciwego, tak samo jak sprzedawca
jedyna wątpliwość w postaci niedużego bagażnika a to w przypadku 2-ki dzieci może być sporym kłopotem
ogólnie bardzo fajne auto
volviak od noxa też wygląda całkiem sensownie was79 - Śro 23 Sty, 2013
PiTT napisał/a:
jedyna wątpliwość w postaci niedużego bagażnika a to w przypadku 2-ki dzieci może być sporym kłopotem
Na to jest tylko jedno wyjście van albo spory suv. Tez ten temat przerabiałemFranek - Śro 23 Sty, 2013
nox napisał/a:
http://allegro.pl/volvo-v70-i2827142105.html
widziałem pare razy to auto na żywo
Naprawdę spoko, zadbany furacz.
W tym budżecie nic lepszego nie znajdziesz.
PiTT napisał/a:
niedużego bagażnika
nie ma co ukrywać, wszystkie te boxy na dach są fajne jak sie jedzie na narty, ale pakowac to np co tydzien - jest co najmniej wkurwiające.
Poprostu dużej fury szukaj.
Ja bym nie rezygnował z tego jeepa. Jak boisz sie diesla to wchodzisz w 4,7 i podtlenek lpg
Nie ma co ukrywać, coś się tam jebie, ale części na wiaderka można kupowac.
Daję 10 i zapraszam do siebie PiTT - Śro 23 Sty, 2013 w suvach problemem jest właśnie to że nie specjalnie mają duże bagażniki... dlatego tak jak napisałeś, musi to być już spory suv
w kombiakach typu mondeo, a6, avensis czy legacy, bagażnik wcale nie jest taki małyFranek - Śro 23 Sty, 2013 W moim grandzie jest 1100 litrów przy rozłożonych fotelach.
Jak sie je złoży to wzrasta do 2047
Ostatnio z Ikei przewiozłem cały narożnik w środku.
anjas - Śro 23 Sty, 2013
was79 napisał/a:
Na to jest tylko jedno wyjście van albo spory suv. Tez ten temat przerabiałem
imho spore kombi będzie miało większy bagażnik niż większość SUVów.
Pod tym względem forek nie ma porównania z legacy. Też zaczynałem od szukania forka ale jak zobaczyłem wnętrze i bagażnik to odpuściłem.Walle - Śro 23 Sty, 2013
nox napisał/a:
Jeżeli interesuje ciebie to pierwsze volvo v70 .
To auto z polecenia v70 2.5T z naszego rynku . Bardzo sensownie serwisowane . Rozmawiałem dzisiaj z właścicielem , ogłoszenie aktualne . aha auto stoi gdzieś w okolicach Warszawy .
Ładne, ale tylko w gaz, bo spalanie zapewne niemałe....Walle - Śro 23 Sty, 2013
PiTT napisał/a:
w suvach problemem jest właśnie to że nie specjalnie mają duże bagażniki... dlatego tak jak napisałeś, musi to być już spory suv
w kombiakach typu mondeo, a6, avensis czy legacy, bagażnik wcale nie jest taki mały
w Acco Tourer VII miałem 518l regularnej przestrzeni. Urlop nad morzem z dwójką dzieci, bagażami, wózkiem, rowerkiem i stosem innych gratów - bez większych problemów Walle - Śro 23 Sty, 2013 to lepiej, bo automatów Volvo akurat lepiej unikać....
p.S własciciel opisał w aukcji....was79 - Śro 23 Sty, 2013
Walle napisał/a:
PiTT napisał/a:
w suvach problemem jest właśnie to że nie specjalnie mają duże bagażniki... dlatego tak jak napisałeś, musi to być już spory suv
w kombiakach typu mondeo, a6, avensis czy legacy, bagażnik wcale nie jest taki mały
w Acco Tourer VII miałem 518l regularnej przestrzeni. Urlop nad morzem z dwójką dzieci, bagażami, wózkiem, rowerkiem i stosem innych gratów - bez większych problemów
Do takich samych wniosków doszedłem, żeby było wygodnie: 2 dzieci = bagażnik > 500lWalle - Śro 23 Sty, 2013 kurcze, thalia się łapie, muszę przemyśleć temat.... was79 - Śro 23 Sty, 2013 Siena