bizon - Pią 12 Lip, 2013 Uff, jak to mruczy...Anonymous - Pią 19 Lip, 2013
http://moto.onet.pl/aktua...st-dobrze/xj005Kamill - Pią 19 Lip, 2013 To mondeo mi coś przypomina hmm..PiTT - Pią 19 Lip, 2013 miodzio, jakby takiego w kombi robili to bym się jarał siema - Pią 19 Lip, 2013 Kurczaki:
Chyba sobie kupię Święty - Pią 19 Lip, 2013 ja chcem taką kiere świąteczną z lampkami B-Rey - Pią 19 Lip, 2013 Jednak BMW na dzień dzisiejszy produkuje najładniejsze samochody wewnątrz jak i na zewnątrz, nie ma co bizon - Sob 20 Lip, 2013
B-Rey napisał/a:
Jednak BMW na dzień dzisiejszy produkuje najładniejsze samochody wewnątrz jak i na zewnątrz, nie ma co
Jednak BMW na dzień dzisiejszy produkuje najładniejsze samochody wewnątrz jak i na zewnątrz, nie ma co
tylko nowa octa - interior i exterior
nic innego sie nie liczybizon - Sob 20 Lip, 2013
Michał napisał/a:
B-Rey napisał/a:
tylko nowa octa - interior i exterior
nic innego sie nie liczy
szyderca Michał - Sob 20 Lip, 2013 B-Rey - Sob 20 Lip, 2013 Oj Michał Michał Bizą, po obejrzeniu Twojego materiału nadal trzymam się swojej wersji. Z takiego porównania delikatnie BMW wychodzi na przód z tego względu, że jakby brać "podstawowe" wersje obu aut to Mercedes bez pakietu Sport/AMG nie wygląda już tak dobrze (z przodu). Ot takie moje zdanie Anonymous - Sob 20 Lip, 2013 Ale A klassa z pakietem AMG wygląda przeuroczo. Wstyd jeździć A klasa ale tą bym jeździł kamil - Sob 20 Lip, 2013 każdy jara się BMW jakby tylko ta marka się liczyła....wolę Porsche, Maserati i Ferrari Anonymous - Sob 20 Lip, 2013 Dzisiaj posmigałem nowym bmw 120d,zajarałem sie mocno,naprawde super fur !!! niestety zadnego porsze,ferari czy lambo nie było pod ręką