To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

mi - Czw 18 Cze, 2009

eM napisał/a:
jestes gejem z warszawy

MoRToN napisał/a:
zaraz jedziemy na lody

smacznego chłopaki!

Anonymous - Czw 18 Cze, 2009

MoRToN napisał/a:
Od glebowozów proszę się zapinam w kalesony. Rozumiem, że w autach typu "rejli" szybko leci przez centrum 150 na przełaj po wszystkich dziurach to normalne i wręcz wskazane. Można chyba zrozumieć, że niektórzy chcą mieć ładne auta tylko żyjemy w tkaim zapinam w kalesony kraju, że nie da sie nimi jeździć. (znaczy da sie ale niech będzie, że się nie da)

Hej, to po cholere Ci Clio Sport? trzeba było kupić jakiegoś 1.2 albo dti i jeździłbyś z takimi samymi prędkościami ;D

Skoro auto jest przeznaczone do SZYBKIEJ JAZDY to kurfa dlaczego po modyfikacjach mamy jeździć nimi wolno? Do cruisingu to raczej hamerykańskie czarnuchowozy bardziej pasują ;)

pP - Czw 18 Cze, 2009

AndreXSi napisał/a:
Hej, to po cholere Ci Clio Sport? trzeba było kupić jakiegoś 1.2 albo dti i jeździłbyś z takimi samymi prędkościami

Andre..tu nie chodzi o to, że ktoś jeździ wolno bo się lansuje!! uwierz, że chciałbym aby miasto było przejezdne i płynne do jazdy, ale skoro na każdym skrzyżowaniu przy prędkości 30km/h wylatują rzeczy ze schowka a cola z zamkniętej puszki się wylewa ;/

AndreXSi napisał/a:
Skoro auto jest przeznaczone do SZYBKIEJ JAZDY to kurfa dlaczego po modyfikacjach mamy jeździć nimi wolno? Do cruisingu to raczej hamerykańskie czarnuchowozy bardziej pasują

Kto mówi, że jeździ się wolno! czy Ty tak samo jeździsz po polnej drodze, autostradzie i w mieście??chyba nie.. po prostu ja wolę przez kompletne doły "przetoczyć się" 20km/h i nic nie urwać aniżeli coś zrobić a potem przez x lat dochodzić odszkodowania od miasta ;/

MoRToN - Czw 18 Cze, 2009

pP masz uspotrowioną wersje ? trzeba naku.rwiać !

A poźniej wszyscy isę dziqwią, że nie można williamsa w dobrym stanie kupić :lol2:

Cytat:
Hej, to po cholere Ci Clio Sport? trzeba było kupić jakiegoś 1.2 albo dti i jeździłbyś z takimi samymi prędkościami

NO i musze ci powiedzieć, że poważnie nad tym myślę. Tym bardizej, że ostatnio mnie opierdzielił kolega e46 330d kombi po sofcie. O właśnie takie sportowe autka mamy...

Wracając do tematu (chociaż nie hh) :

Grubo ponad rok go budowaliśmy :(

http://moto.allegro.pl/it...t_drifting.html

Misiek_lbn - Czw 18 Cze, 2009

o kurde, baaaaaaaaardzo lubie ten samochód !!
kierowca jest zawalistym gościem, jeździłem z nim kiedyś na modlinie na treningu parę kółek :)

a pękanie oipony przy jakimś 130 bokiem bezcenne ;)

Misiek to bierz :D Jest przygotowany na tip top. Zeszły sezon bez żadnej awarii.
martin.h - Czw 18 Cze, 2009

Może ktoś znajdzie coś dla siebie, dużo high-spec'owych giftów do 106/Saxo, m.in. takie cos:

http://www.106rallyeforum...2024#post642024

tomecki - Czw 18 Cze, 2009

piękne koła Compomotive, £340 - ciekawe ile kosztowała by przesyłka?
saxorulez - Czw 18 Cze, 2009

wydech BTB za £330 ja pierdzielę.. dlaczego teraz jest ta oferta.. jak szukałem to nie było. Najlepszy EVER eydech do Saxo
106 - Czw 18 Cze, 2009

martin.h a idz w.... z takimi linkami ... ;)

marzy mi sie taki obrotomierz :D

Misiek_lbn - Czw 18 Cze, 2009

MoRToN napisał/a:
Misiek to bierz :D Jest przygotowany na tip top. Zeszły sezon bez żadnej awarii.

e tam, ja ciułam na skaja, ostatnio w GSG jak byłem to nie chciałem z białego takiego r32 wysiąść już :D
fajne takie coś... :)

ale najpierw kupie jakiegoś HH za 3 tysiące i włożę w niego kolejne 10 :>

M - Czw 18 Cze, 2009

Lepiej przyjedz nim na nastepny lublin bo sami po Ciebie sie wybierzemy

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
i narobimy Ci wstydu przy mamie

tomecki - Czw 18 Cze, 2009

może ktoś podać nr tel lub maila do kolesia z 106 Rallye Register Forum od tych gratów które pokazał martin.h (ja nie jestem tam zarejestrowany)
martin.h - Czw 18 Cze, 2009

tomecki -> nr. tel. 07909 975 067