scigalem sie z nia kiedys Clio i szlismy rowno !pP - Czw 18 Cze, 2009 120 tys? chyba ktoś oszalał!!
fakt bardzo fajny samochód, ale cena chora!nox - Czw 18 Cze, 2009 cena taka przeciętna bym powiedział inne kosztują podobniepP - Czw 18 Cze, 2009 saxo vts do kjsów
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9019897
Lepiej przyjedz nim na nastepny lublin bo sami po Ciebie sie wybierzemy
nie bój nic, będę w trzcinach w stronę zalewu, musze kupić jakąś lornetkę z dobrym szkłem żeby nie było odbłysków słońca, bo mogę się przez to zdradzić
i jeszcze któryś z was tam przyjdzie i co ja wtedy zrobię
Misiek_lbn - Czw 18 Cze, 2009
Jaco napisał/a:
qbus napisał/a:
Cytat:
Gosciu go odkupil za 7 tysia i naprawil i teraz wola 13
a ile Twoim zdaniem kosztowala by naprawa czegos takiego? nie jest to robione w celach zarobkowych na 100%, auto robil dla siebie do jazdy dlaczego sprzedaje nie wiem. zmienil prace w miedzyczasie, wiec przypuszczam ze zmienia na szybszy, lepszy, wiekszy itp.
Autko stoi już pod domem. ideał to nie jest, ale ja szukałem samochodu do jazdy na co dzień a nie na wystawę... zrobione jest porządnie więc jest ok.
z KRC
Cytat:
Auto było rozbite bardzo mocno, słupek przestawiony około 20 cm. Wiem bo sam nim jechałem jako pasażer. Nikomu nic się nie stało. Jeszcze dzisiaj dodam zdjęcia jak auto wyglądało za raz po wypadku. W PZU uznano szkodę na 320 % wartości samochodu. Zostało sprzedane za 5000 zł. Koleś przez telefon mówi że nie było bite, zostało lekko puknięte z przodu.
106 - Czw 18 Cze, 2009 yyyyyyyyMisiek_lbn - Czw 18 Cze, 2009 wiem że kupione, wiem że wiedział co i jak, tak tylko wkleiłem, może dowie się jakiś szczegół jeszcze nox - Czw 18 Cze, 2009 gruuuboJaco - Czw 18 Cze, 2009 No grubo może było, ale zrobione jest dobrze więc mi to lata... Ciesze się z tego autka i dobrze mi się nim jeździ, pewnie jak bym wiedział wcześniej to bym nawet na niego nie popatrzył, no ale jak mus to mus a coś innego średnio wchodziło w grę.. Walnę dzisiaj jakieś foto do pimpa to się pochwalicie wiedzą na jego temat. ( jak ktoś ma foto z "creszu" to zapodajcie )Misiek_lbn - Czw 18 Cze, 2009 może będę miał
przypadkiem zobaczyłem tam że mowa o walonym saxo do którego link wygasł, ale adres identyko jak ten który wklejałeś, więc...Barejka - Czw 18 Cze, 2009
MoRToN napisał/a:
pP masz uspotrowioną wersje ? trzeba naku.rwiać !
A poźniej wszyscy isę dziqwią, że nie można williamsa w dobrym stanie kupić
Cytat:
Hej, to po cholere Ci Clio Sport? trzeba było kupić jakiegoś 1.2 albo dti i jeździłbyś z takimi samymi prędkościami
NO i musze ci powiedzieć, że poważnie nad tym myślę. Tym bardizej, że ostatnio mnie opierdzielił kolega e46 330d kombi po sofcie. O właśnie takie sportowe autka mamy...