To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

CHRZANEK - Czw 25 Paź, 2007

Panowie, echhh
To byly lata 90te.
Oglądało sie nba, słuchało muzy tamtych lat, a samochody byly tylko obiektem westchnień...

Kochałem tamte czasy :567:

kubas - Czw 25 Paź, 2007

Hej hej tu enbiej :D :) Teraz nba to juz nie to samo co za jordana, pippena, malona stocktona itd :) Ta chrzanek wtedy to ja sie bawilem machboxami i marzylem o jezdzie taty maluchem :P :) :562:
CHRZANEK - Czw 25 Paź, 2007

...MJ, LarryBird, Clyde Drexler, Horas Grant, Sir Charles, i wielu wielu innych świetnych koszykarzy...

Faktem jest że z odejściem Jordana coś sie skończylo...

Ale w ogóle sam czas lat 90'tych, dla mnie to czas niezwykle barwny, pierwsze dyskoteki, pierwszy samochód, pierwsze dziewczyny, inna rzeczywistość.

Ktoś powie że teraz jest lepiej, ale czasem chciałbym wrócic do tamtych czasów :)

Misiek_lbn - Czw 25 Paź, 2007

CHRZANEK napisał/a:
Horas Grant

Horace ;) i jego charakterystyczne okulary :)

CHRZANEK napisał/a:
Ktoś powie że teraz jest lepiej, ale czasem chciałbym wrócic do tamtych czasów

100% podpisuje się pod tym :) :564:

kubas - Czw 25 Paź, 2007

starosc nie radosc...
Misiek_lbn - Czw 25 Paź, 2007

młodość nie wieczność :)
kubas - Czw 25 Paź, 2007

mlodosc nie trzeźwosc... :)
Michał - Pią 26 Paź, 2007

hheeheh dobre kubas :D
no dokladnie, lata 90; pierwszy fajek, pierwsze tanie wino, pierwszy chłopak ...

Anonymous - Pią 26 Paź, 2007

rekin ile ty miales lat w 92 roku np. ?? 6 ??

michal zapomiales dodac pierwszy seks bez zabezpiecznia, pierwsze HOThatch, pierwsze rozmowy do północy, pierwsze triple duble ...

CHRZANEK - Pią 26 Paź, 2007

A ty ile mialeś ???

Dorosly sie znalazl :D

FreeMan - Pią 26 Paź, 2007

Marcel 08 napisał/a:

ooooooooo po tym wyznaniu cofam wyciaganie konsekwencji za nieobecnosc o 12:00 :D

LOVE ziom po kule :P

uffff

a szczerze , to juz od dawna szukam reklamowki ktora, NBA wypuscilo przed ostanim meczem finalu Bykow . To byla najpiekniejsza reklamowke z Jordanem, jak w zyciu widzialem. Byla do utwory Are You Ready 2 Fly... nigdy pozniej jej nie widzilem.

Niemy ja tez pamietam te noce finalowe, gdzie o 6/7 rano okazywalo sie ze bedzie kolejny... albo ze byl to ostatni. Musze odszukac ta kasete....

Niestety to nie to , ale tez piekne.. http://www.youtube.com/watch?v=Q3tFagQbBX4

Anonymous - Pią 26 Paź, 2007

CHRZANEK napisał/a:
A ty ile mialeś ???

Dorosly sie znalazl :D

w 92 całe 11 i juz smiegalem niezle w kosza :D

w 94 bylem na zgrupowaniu kadry, ale sie nie udało, bo trener byl ze stargardu szcz. i nie wzial nas na wyjazd, bo klepalismy w tamtych czasach wszystkich jak leci, ale nigdzie nas nie lubili, bo warszawka przyjehala jakis MOS Ochota i klepie wszystkich..

w 7 i 8 klasie podstawóki bylem najlepszym strzelcem w okregu warszawskim :)

mam kilka dyplomów i medali za sezon i najwaznejszy Medal MP Juniorów z Legia :) przegralismy 1pkt po dogrywce z Unia Tarnów - przez pewnego samolubnego kolege :/

saxorulez - Pią 26 Paź, 2007

a ja nic nie mam.. w kosza nie grałem bo nie lubiłem i nadal nie lubie, a NBA nie oglądałem - w tym czasie zajmowałem sie dupeczkami z sąsiedztwa.

TheMc i Lenny grali w kosza, spoceni, ocierali się o siebie a ja ocierałem się o dziewczyny..

NBA SUCKS :D

FreeMan - Pią 26 Paź, 2007

saxorulez napisał/a:
a ja nic nie mam.. w kosza nie grałem bo nie lubiłem i nadal nie lubie, a NBA nie oglądałem - w tym czasie zajmowałem sie dupeczkami z sąsiedztwa.

TheMc i Lenny grali w kosza, spoceni, ocierali się o siebie a ja ocierałem się o dziewczyny..

NBA SUCKS :D

hahhahahahahahahahahahaha to był ten czas kiedy byles pewien ze jestes gejem SUCKSRULEZ??

Michał - Pią 26 Paź, 2007

Krzyś, o ten kawałek ci chodzi z MJem ?? :D
ready to fly :D