zefir - Śro 24 Lis, 2010 was79 - Śro 24 Lis, 2010 @ wasq - witamy na pokładzie
@ anjas - w jakim kierunku poszło GT Twoim zdaniem, bardziej w arcade czy jednak jak się chwalili we materiałach w symulator?anjas - Śro 24 Lis, 2010
was79 napisał/a:
@ anjas - w jakim kierunku poszło GT Twoim zdaniem, bardziej w arcade czy jednak jak się chwalili we materiałach w symulator?
jak są włączone systemy to bardziej arcade. Ale powyłączałem wszystko i zrobiło się naprawdę nieźle. Utknąłem np. na wyścigu specjalnym, na torze testowym Top Gear. Nie jestem w stanie przejechać bezbłędnie dwóch kółek lotusem exige (?) i wszyscy mnie leją.
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy kierownicy Logitech GFP z tą grą.
U mnie po pierwszych godzinach GT5 ma plusa. Może nie jest to nie wiadomo jaka rewolucja, nie wiem nad czym pracowali 5 lat, ale gra jest bardzo OK.PiTT - Śro 24 Lis, 2010 dobra, bez pitolenia
co lepsze, forza czy gt?anjas - Śro 24 Lis, 2010 trudno powiedzieć. Na razie GT5 ma "efekt świeżości", więc dużo mocniej przyciaga.
Trzeba poczekać i ocenić z perspektywy conajmniej kilku dni.kosmita - Śro 24 Lis, 2010 Właśnie skończyłem Starcrafta 2, jak ktoś grał w sc to polecam, naprawdę fajnie zrobiona gra.zefir - Śro 24 Lis, 2010 helollll mam pytanie, jak mocujecie kiery?? na stelarzach?? przy biurku z monitorem?
bo kurde u mnie w mieszkaniu przed TV nie widze!!!! opcji grania na kierze ( bo jak z kanapy przy stole? a wszstkie stelaze raz ze sporo kosztuja a dwa sa malo kompaktowe.was79 - Śro 24 Lis, 2010 jeszcze nie mam kierownicy, ale moze takie coś: http://allegro.pl/stojak-...1322082447.html
w sumie cena 1,5 gry na ps3anjas - Śro 24 Lis, 2010 ja czekam na coś takiego:
http://wheelstandpro.pl/
w sumie niewiele drożej niż tan z allegrozefir - Śro 24 Lis, 2010 oo to anjasa dobrze wyglada was79 - Śro 24 Lis, 2010 no profi, ciekawe tylko jak z stabilnościąiQ - Śro 24 Lis, 2010 Karwa listonosz jeszcze nie przyszedl, chyba nie moze przejechac na rowerze przez te zaspy pP - Śro 24 Lis, 2010 tak mi się wydaje ze GT5 graficznie jest porównywalne z forza 3 (jeśli pełna wersja od prologa się nie różnia), gameplayowo też, wygrywa tylko ilością fur i torów co np. dla mnie jest bardzo ważne, bo forza tak jak ktoś napisał nudzi się bardzo szybko nawet przez sieć..
a co do sieci to bardzo mnie wkurza i wręcz odstrasza długie oczekiwanie na wyścig online w gt5 prologue..żeby zagrać trzeba czekać z jakieś 2 minuty..w forzie jest to rozwiązane o wiele lepiej i tutaj + dla niejwas79 - Śro 24 Lis, 2010 dobra mam gt5 - 185 zeta
Wieczorem test, tylko jeszcze po drodze muszę odbębnić wizytę na urodzinach iQ - Śro 24 Lis, 2010 Przyszedl listonosz, zaraz odpalam szkoda ze za 15 minut musze wyjsc ale chociaz zobacze jak to wyglada
EDIT: instalacja trwa 20 minut ale przynajmniej gra jest w jezyku polskim