To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

zefir - Śro 24 Lis, 2010

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
was79 - Śro 24 Lis, 2010

@ wasq - witamy na pokładzie ^_^

@ anjas - w jakim kierunku poszło GT Twoim zdaniem, bardziej w arcade czy jednak jak się chwalili we materiałach w symulator?

anjas - Śro 24 Lis, 2010

was79 napisał/a:
@ anjas - w jakim kierunku poszło GT Twoim zdaniem, bardziej w arcade czy jednak jak się chwalili we materiałach w symulator?

jak są włączone systemy to bardziej arcade. Ale powyłączałem wszystko i zrobiło się naprawdę nieźle. Utknąłem np. na wyścigu specjalnym, na torze testowym Top Gear. Nie jestem w stanie przejechać bezbłędnie dwóch kółek lotusem exige (?) i wszyscy mnie leją.
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy kierownicy Logitech GFP z tą grą.

U mnie po pierwszych godzinach GT5 ma plusa. Może nie jest to nie wiadomo jaka rewolucja, nie wiem nad czym pracowali 5 lat, ale gra jest bardzo OK.

PiTT - Śro 24 Lis, 2010

dobra, bez pitolenia
co lepsze, forza czy gt?

anjas - Śro 24 Lis, 2010

trudno powiedzieć. Na razie GT5 ma "efekt świeżości", więc dużo mocniej przyciaga.
Trzeba poczekać i ocenić z perspektywy conajmniej kilku dni.

kosmita - Śro 24 Lis, 2010

Właśnie skończyłem Starcrafta 2, jak ktoś grał w sc to polecam, naprawdę fajnie zrobiona gra.
zefir - Śro 24 Lis, 2010

helollll mam pytanie, jak mocujecie kiery?? na stelarzach?? przy biurku z monitorem?

bo kurde u mnie w mieszkaniu przed TV nie widze!!!! opcji grania na kierze :( ( bo jak z kanapy przy stole? a wszstkie stelaze raz ze sporo kosztuja a dwa sa malo kompaktowe.

was79 - Śro 24 Lis, 2010

jeszcze nie mam kierownicy, ale moze takie coś: http://allegro.pl/stojak-...1322082447.html
w sumie cena 1,5 gry na ps3

anjas - Śro 24 Lis, 2010

ja czekam na coś takiego:
http://wheelstandpro.pl/

w sumie niewiele drożej niż tan z allegro

zefir - Śro 24 Lis, 2010

oo to anjasa dobrze wyglada :D
was79 - Śro 24 Lis, 2010

no profi, ciekawe tylko jak z stabilnością
iQ - Śro 24 Lis, 2010

Karwa listonosz jeszcze nie przyszedl, chyba nie moze przejechac na rowerze przez te zaspy :wall:
pP - Śro 24 Lis, 2010

tak mi się wydaje ze GT5 graficznie jest porównywalne z forza 3 (jeśli pełna wersja od prologa się nie różnia), gameplayowo też, wygrywa tylko ilością fur i torów co np. dla mnie jest bardzo ważne, bo forza tak jak ktoś napisał nudzi się bardzo szybko nawet przez sieć..

a co do sieci to bardzo mnie wkurza i wręcz odstrasza długie oczekiwanie na wyścig online w gt5 prologue..żeby zagrać trzeba czekać z jakieś 2 minuty..w forzie jest to rozwiązane o wiele lepiej i tutaj + dla niej

was79 - Śro 24 Lis, 2010

dobra mam gt5 - 185 zeta
Wieczorem test, tylko jeszcze po drodze muszę odbębnić wizytę na urodzinach :/

iQ - Śro 24 Lis, 2010

Przyszedl listonosz, zaraz odpalam :D szkoda ze za 15 minut musze wyjsc ale chociaz zobacze jak to wyglada

EDIT: instalacja trwa 20 minut :wall: ale przynajmniej gra jest w jezyku polskim :jupi: