PiTT - Pią 16 Mar, 2012 właśnie SGS+ pojechał do serwisu, usterka, przestał się ładować
na szczęście mój SGS2 ma się dobrze i wgrałem sobie najnowszy soft 4.0.3106 - Pią 16 Mar, 2012
PiTT napisał/a:
właśnie SGS+ pojechał do serwisu, usterka, przestał się ładować
jak bedziesz mial troche szczescia to moze jeszcze klawiature wymienia Ci przy okazji PiTT - Pią 16 Mar, 2012
106 napisał/a:
PiTT napisał/a:
jak bedziesz mial troche szczescia to moze jeszcze klawiature wymienia Ci przy okazji
spoko, dostanie tylko 1 szansę, jak znowu coś się wywali to pójdzie do żyda Kamill - Pią 16 Mar, 2012
PiTT napisał/a:
106 napisał/a:
PiTT napisał/a:
jak bedziesz mial troche szczescia to moze jeszcze klawiature wymienia Ci przy okazji
spoko, dostanie tylko 1 szansę, jak znowu coś się wywali to pójdzie do żyda ;)
Ale Kenetowi pojechałeśrasta - Pią 16 Mar, 2012 PiTT - Pią 16 Mar, 2012
chodziło mi bardziej o allegro speed555 - Pią 16 Mar, 2012
PiTT napisał/a:
na szczęście mój SGS2 ma się dobrze i wgrałem sobie najnowszy soft 4.0.3
ludzie piszą o problemach po zaktualizowaniu do ICS, ja Ci sie sprawuje teraz SGS2??PiTT - Pią 16 Mar, 2012 bez problemuPGmaster - Pią 16 Mar, 2012
PiTT napisał/a:
na szczęście mój SGS2 ma się dobrze i wgrałem sobie najnowszy soft 4.0.3
Jakies fajne zmiany? Smsy i kontakty sie nie kasuja przy aktualzacji? Czy lepiej zrobic kopie zapasowa?PiTT - Pią 16 Mar, 2012 wszystko zostało bo aktualizowałem 1-plikowym (no wipe) i przez Odina a nie KiesaKenet - Pią 16 Mar, 2012 Teraz Fracnuzi rządzą w GM, Żydzi poszli do Blue City PiTT - Śro 21 Mar, 2012 dostałem służbową nokie e7... w sumie nie chciałem, ale wziąłem
to co widać na pierwszy rzut oka to bardzo solidne wykonanie, telefon jest dosyć masywny, ale to dobrze
fajnie że ma rozsuwaną klawiaturę i bardzo dobrego klienta poczty, maile można przejrzyście przeglądać i jest to lepsze niż w androidzie
z minusów to na pewno samo menu i ekran, GS2 bije na głowę nokię pod tym względem, nie ma co porównywać
nokia jest po prostu masywnym narzędziem pracy a samsung fajną, ładną i lekką zabawką
zdjęcia z e7 wychodzą gorsze niż z GS2 a myślałem że będzie odwrotnie
bateria w nokii także raczej słabo, dzień wytrzymuje ledwo cokosmita - Śro 21 Mar, 2012 chcesz się zamienić na motorole milestone z dopłatą ? Kenet - Śro 21 Mar, 2012 Serwis Ci ją ogarnął?kosmita - Śro 21 Mar, 2012 Tak, wymienili bebechy