HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
wiktoch - Śro 18 Kwi, 2012
kamil napisał/a:
My z Wiktochem weźmiemy jedną żabe
that's right dude
PieQt napisał/a:
Gaydek, kawal dobrej roboty
dokładnie - dobra organizacja i ogarnięcie tematu. dziękówa.kosmita - Śro 18 Kwi, 2012
Zadir napisał/a:
Szybciej się uwiniemy, szybciej obiad, i więcej jeżdżenia po obiedzie
To nic nie zmieni, bo do 12 jest giełda i i ludzie przechodzą przez tor, dlatego jeździ się tylko sekcje, a nie całą pętlę.bob.dsk - Śro 18 Kwi, 2012 Nie pamiętam żeby ludzie chodzili po torze przed 12Gaydek - Śro 18 Kwi, 2012
Zadir napisał/a:
A może zrobić trzy grupy?
Nie uwiniemy się szybciej, bo ilość grup nie zmniejszy ilości uczestników. Zresztą, to oni wiedzą lepiej co robić, bo przecież są instruktorami. Przy trzydziestu kierowcach jest czterech instruktorów = cztery grupy. A o tym jak szybko uwiniemy się z jeżdżeniem grupach decydować będzie raczej nasze tempo a nie ilość grup.Gaydek - Śro 18 Kwi, 2012
bob.dsk napisał/a:
Ja bez noclegu
Miałem gdzieś zanotowane, że chcesz z nami balować a balet będzie w piątek. Zatem... Nie nocujesz na torze?Gaydek - Śro 18 Kwi, 2012
Zadir napisał/a:
Śpicie na torze? Bo w hotelu Orange jest 140 za dobę ze śniadaniem z tego co pamiętam
A Ty śpisz na torze? Bo mam Cię na liście.
PS. Przymusu spania na torze nie ma. Rezerwację mamy na wszystko, ale to nas do niczego nie zobowiązuje.Gaydek - Śro 18 Kwi, 2012
kosmita napisał/a:
Zadir napisał/a:
To nic nie zmieni, bo do 12 jest giełda i i ludzie przechodzą przez tor, dlatego jeździ się tylko sekcje, a nie całą pętlę.
Ja pamiętam, że jak był giełda, to chodzili, ale po moście.bob.dsk - Śro 18 Kwi, 2012
Gaydek napisał/a:
kosmita napisał/a:
Zadir napisał/a:
To nic nie zmieni, bo do 12 jest giełda i i ludzie przechodzą przez tor, dlatego jeździ się tylko sekcje, a nie całą pętlę.
Ja pamiętam, że jak był giełda, to chodzili, ale po moście.
Dokładnie po moście smigają. Nie dam rady na piątek dojechać. W sobotę rano stawiam sie na starcie kosmita - Śro 18 Kwi, 2012
Gaydek napisał/a:
kosmita napisał/a:
Zadir napisał/a:
Ja pamiętam, że jak był giełda, to chodzili, ale po moście.
A ja pamietam, przechodzili tez przez tor obok mostka
zreszta czy tak ludzie robili czy nie, nie ma znaczenia, bo i tak trzeba do tej 12 czekacGaydek - Śro 18 Kwi, 2012 Możemy nie jeść obiadu
bob.dsk napisał/a:
Nie dam rady na piątek dojechać. W sobotę rano stawiam sie na starcie
OK, zanotowałemGreg - Śro 18 Kwi, 2012 Z hoteli mogę jeszcze polecić "Glamour" - jest niedaleko "Orange". Oba zmelanżowałem wieeele razy będąc na TP. Zadir - Śro 18 Kwi, 2012 Gaydek, ja na nocleg się nie zgłaszałem na torze, pewnie to pomyłka przez to za kogo wskoczyłem.
Ja pewnie w Orangu nocuje bo i tak muszę do Posen przyjechać parę dni wcześniejGaydek - Śro 18 Kwi, 2012 Zadir, napisałeś
Cytat:
Jeśli będziecie imprezować dzień wcześniej chętnie się dołącze
a ja to zrozumiałem jako "klepnięcie" noclegu . Ale oczywiście, nie ma sprawy. Zanotowałem .
BTW, obawiam się, że stróż na bramie TP nie będzie na tyle dobry, żeby wpuszczać i wypuszczać ludzi n i e w i a d o m o s k ą d kilka razy w nocy. Sprawdzimy .siema - Śro 18 Kwi, 2012
Greg napisał/a:
wieeele razy będąc na TP.
Czemu Greg nie chwalisz się, że jeździsz?no name - Śro 18 Kwi, 2012
Gaydek napisał/a:
BTW, obawiam się, że stróż na bramie TP nie będzie na tyle dobry, żeby wpuszczać i wypuszczać ludzi n i e w i a d o m o s k ą d kilka razy w nocy. Sprawdzimy .
Ja tam raz nocne kółko po torze niby przy stróżu przeżyłem