To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

Jakarti - Śro 23 Sty, 2013

a logan w kombi? :D
nox - Śro 23 Sty, 2013

Właściciel raczej nie ściemnia i ogarnia temat tego auta zresztą zamienił ten model na kolejne volvo . Co do automatu pisze o tym w ogłoszeniu .

Volvo Owner napisał/a:
szyby parują, coś lekko stuka gdzieś w okolicy tylnego lewego koła (w zawieszeniu na 90% wszystko sprawne, byłem niedawno na szarpaku i wszystko podobno bdb) i wygłuszenie klapy bagażnika się naderwało (standard w tym modelu)

Walle - Śro 23 Sty, 2013

mi przez głowę przeszło e38 728i automat :faja: , duże, bezpieczne, wygodne..... i bagażnik 500 litrów :devil:
pcs - Śro 23 Sty, 2013

mialem kilka volvo w tym Cross country, niestety sprzedalem zamiast zagazowac, bylo bardzo fajne.

Mialem forka turbo, super autko, rodzina sie miescila, bagaznik jest bardzo pakowny, duzo bardziej niz np. nowy akord kombi (ten sam wozek do forka wchodzil, a do accorda nie). Jak dla mnie glowna wada to halas przy jezdzie w trasie, szczegolnie autostradowej, nie szlo jechac 140 (auto jechalo niby ponad 230), we volvo XC nie bylo problemu leciec autobanem 230.

Teraz jest stary legacy w gazie i automacie i jest idealny, bagaznik wiekszy nz we forku, auto wygodniejsze, cichsze etc.

faldzip - Wto 29 Sty, 2013

Czy C2 1.6 110KM wystepowały tylko ze skrzyniami SensoDrive (czy jak je tam zwał - tymi połautomatycznymi)?
Bart - Wto 29 Sty, 2013

tak
Bart - Wto 29 Sty, 2013

a nie! W UK były C2 GT 1.6 110KM z manualem
WuRC - Sob 09 Lut, 2013

Może się hąądziarze wypowiedzą - taki Civic ma sens ? http://otomoto.pl/honda-c...-C27874339.html Jedzie/skręca to to jakoś w miarę ?
Coraz częściej mi brakuje drugiej pary drzwi w Clio i tak się zastanawiam nad alternatywami :hm:

zefir - Sob 09 Lut, 2013

bardzo fajnie sie napedza (okolo 8 sec do setki, fajny dzwiek vteca) plus niezle naprawde skreca, dosyc zwarta budowa, dodatkowo ma pare gratow. bardzo fajna sprawa ale.....

znalezc sztuke bez historii wypadowej w tej budzie i oryginalnie z tym silnikiem jest dosyc ciezko :(

iQ - Sob 09 Lut, 2013

Warto tez wspomniec ze w wersji VTI w skrzyni jest torsen, jedyna wada to dosc dlugie przelozenia.
koma600 - Sob 09 Lut, 2013

i rdza
Bart - Sob 09 Lut, 2013

i jeszcze trochę rdzy :]
kosmita - Sob 09 Lut, 2013

no i nie ma z tyłu belki :/
Chloru - Sob 09 Lut, 2013

WuRC, i jest mniej gratów aftermarketowych niż do Civica 3d albo sedana. Jak zdrowa to ja bym na Twoim miejscu brał. W podobnym budżecie chyba ciężko znaleźć coś co będzie miało 4+ furtek i nie było straszną kupą.
kosmita - Nie 17 Lut, 2013

Znacie jakieś ciekawe alternatywy dla focusa ST mk2, Golfa gti, mazdy 3 mps, leona cupry ? Koniecznie musi być 5 drzwiowy, budżet 50-60k