kamil - Sob 20 Lip, 2013 no trudno, co zrobić.... trzeba poczekać, może się w końcu trafi możliwość siema - Sob 20 Lip, 2013 Chciałbym dożyć czasów, gdy na hh.org wiodącym hothachem będzie A45 AMG bizon - Sob 20 Lip, 2013
B-Rey napisał/a:
Oj Michał Michał Bizą, po obejrzeniu Twojego materiału nadal trzymam się swojej wersji. Z takiego porównania delikatnie BMW wychodzi na przód z tego względu, że jakby brać "podstawowe" wersje obu aut to Mercedes bez pakietu Sport/AMG nie wygląda już tak dobrze (z przodu). Ot takie moje zdanie
Bardziej miałem na myśli wnętrze . W tym materiale BMW wygląda biednie przy Mercu.B-Rey - Nie 21 Lip, 2013
mam mieszane uczucia...zwłaszcza co do wnętrzasiema - Czw 08 Sie, 2013 Znalezione na pewnym blogu. Oglądać od 14:27
Najpierw były drogi, później wymyślono progi zwalniające, teraz wymyślono zawieszenie niwelujące progi zwalniające- wyścig zbrojeń Ale rozwiązanie ciekawe. Ciekawe też jak się sprawdza w praktyce.mi - Czw 08 Sie, 2013 Kamill - Czw 08 Sie, 2013 Bartli - Czw 08 Sie, 2013 i jeszcze Lexus