To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

wasq - Śro 24 Lis, 2010

zefir napisał/a:
helollll mam pytanie, jak mocujecie kiery?? na stelarzach?? przy biurku z monitorem?

bo kurde u mnie w mieszkaniu przed TV nie widze!!!! opcji grania na kierze :( ( bo jak z kanapy przy stole? a wszstkie stelaze raz ze sporo kosztuja a dwa sa malo kompaktowe.

o stelazu gadaj z viperem bardzo ladny stelaz sam sobie zrobil za hmm 20-30 zeta :D a jest naprawde bajera do tego dostal od nas tani kubelek i ma super zestaw :P

iQ - Śro 24 Lis, 2010

Pogralem sobie godzine w GT5. Fajna gra ale nie rzucila mnie na kolana (moze za krotko gram?). Czasami po wyscigu gra sie laduje nawet do 1 minuty, troche denerwujace. Wyscigi na poczatku latwe, bez problemu sie je wygrywa. Jak wiecej pogram to napewno cos dopowiem ;)
wasq - Śro 24 Lis, 2010

iQ napisał/a:
Przyszedl listonosz, zaraz odpalam :D szkoda ze za 15 minut musze wyjsc ale chociaz zobacze jak to wyglada

EDIT: instalacja trwa 20 minut :wall: ale przynajmniej gra jest w jezyku polskim :jupi:

to chyba nie instalowales full mnie sie juz 40 minut instaluje a najpierw pobralo "pacza"133mb :D

chopaki na forum pisza ze loadingi skracaja sie wraz z iloscia granai na poczatku podczas loadingow niby cos tam jeszcze dogrywa

iQ - Śro 24 Lis, 2010

Wyswietlilo sie 20 minut, po 25 wyszedlem z domu ale zostawilem wlaczona konsole. Jak wrocilem po 2 godzinach to bylo gotowe ;D
zefir - Śro 24 Lis, 2010

wasq napisał/a:
zefir napisał/a:
helollll mam pytanie, jak mocujecie kiery?? na stelarzach?? przy biurku z monitorem?

bo kurde u mnie w mieszkaniu przed TV nie widze!!!! opcji grania na kierze :( ( bo jak z kanapy przy stole? a wszstkie stelaze raz ze sporo kosztuja a dwa sa malo kompaktowe.

o stelazu gadaj z viperem bardzo ladny stelaz sam sobie zrobil za hmm 20-30 zeta :D a jest naprawde bajera do tego dostal od nas tani kubelek i ma super zestaw :P

musze do niego przedzwonic jak bede mial kase na kiere ;)

anjas - Śro 24 Lis, 2010

znów pograłem kilka minut w GT5.
W sumie nie jest źle, ale zastanawiam się co oni robili przez tyle lat?

Wyścig lotusem bez systemów na torze TopGear wciąż mnie przerasta, choć sam tor jest super, przypomina mi Ułęż :D

Za to rewelacyjnie napina się subarakiem GT Sti. Kupiłem takiego kombiaka w używanych i nie żałuję. Mega zabawa. Pomimo wyłączonych systemów prowadzi się jak po sznurku.

was79 - Czw 25 Lis, 2010

Wczoraj wieczorem odpalam ps, a tu cała ekipa HH - pełna monokultura - łupie w gran turismo ;D

iQ napisał/a:
Czasami po wyscigu gra sie laduje nawet do 1 minuty, troche denerwujace

No mnie też to nieźle wkurza, raz podejrzewałem nawet zawias :/

anjas napisał/a:
znów pograłem kilka minut w GT5.

To na którym levelu już jesteś? jak Ci się znudzi to możesz mi go podesłać do testów :rotfl:

BTW gra fajna, chociaż, zgadzam się, że tego mega budzetu i nakładu czasu jakoś specjalnie nie widać, chyba, że grałem po prostu za krótko (jestem chyba dopiero na 1 levelu)

anjas - Czw 25 Lis, 2010

ja jestem chyba na 8 levelu.
was79 - Czw 25 Lis, 2010

i jak poziom umiejętności przeciwników zauważalnie rośnie?
anjas - Czw 25 Lis, 2010

tak, teraz jest trudniej
Marek23 - Czw 25 Lis, 2010

Ja też od wczoraj gram, na razie arcade slsem na nurburgring gp f. Na oponie sports hard trzebo uwazac z gazem na maxa. Gram akurat na tym bo jest granturismo road show,mozna wygrac wyjazd na nurburgring. Ale kurde, chyba poziom wysoki...

Bez systemów dla mnie jest bardzo realistycznie, ale też zawsze lubiałem gt5...

pP - Czw 25 Lis, 2010

czyli co...jednym słowem GT5 sucks bo po 5 latach nie ma różnicy oprócz torów i samochodów?

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Active steering jest pomocą czy nie w gt5? Jeździ sie łatwiej... Kurna, czołowka w gt5 musi jeździć kosmicznie.
M - Czw 25 Lis, 2010

Czy w GT5 można mierzyć spalanie chwilowe?

Tak. Są 2 tryby, normal mode i dzik mode.