To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moje na górze i ch*j!

M - Czw 25 Lis, 2010

No własnie główny sponsor chyba przysnął :)
Marek23 - Czw 25 Lis, 2010

M napisał/a:
Towariszcze!
Jak na dłoni widać co tu się kroi
Badi ;)

Ja nie mogę, masakra....

M - Czw 25 Lis, 2010

Marek23 napisał/a:
M napisał/a:
Towariszcze!
Jak na dłoni widać co tu się kroi
Badi ;)

Ja nie mogę, masakra....

Patrząc po ostatnim szczycie NATO to chyba Barrack nas sprzedał :)
Chyba poszliśmy za poparcie wjazdu na IRAN, tak mi się wydaje przynajmniej.

Yarko - Czw 25 Lis, 2010

szkoda zdrowia...

anjas - Czw 25 Lis, 2010

KonradMK napisał/a:
czyli lepiej żeby ulubiona nic nie robiąca partia była u władzy nawet za cenę koniecznych reform. brawo.

Dlaczego nic nie robiąca?
Moim zdaniem nie idealna, ale robiąca dużo więcej dobrego, a zdecydowanie mniej złego niż Twoja ulubiona partia.

KonradMK - Czw 25 Lis, 2010

anjas napisał/a:
KonradMK napisał/a:
czyli lepiej żeby ulubiona nic nie robiąca partia była u władzy nawet za cenę koniecznych reform. brawo.

Dlaczego nic nie robiąca?
Moim zdaniem nie idealna, ale robiąca dużo więcej dobrego, a zdecydowanie mniej złego niż Twoja ulubiona partia.

Nie pamiętam, żeby UPR był u władzy. Mniejsza o to. Gdzie to dobro? :D Podaj przykład, bo ja jako krytykant nie muszę, a tobie jako obrońcy wypada.

M - Czw 25 Lis, 2010

Dobra była np afera hazardowa - bardzo dobrze została zamieciona
Prywatyzacja Stoczni i Katarski inwestor - taki dobry że zniknął jak i stocznia
Dobrze też nas zadłużono, dobrze także zatrudniono następnych urzędników.
Bardzo dobrze podpisano umowę gazową z Rosjanami, i też dobrze spowolniono budowę gazoportu który jest niewsmak rosjanom.
Dobre też było przekazanie dochodzenia po katastrofie lotniczej!
Same dobrze!

Jacek - Czw 25 Lis, 2010

o czymś zapomnięli...ale poprawiłem

Najwyraźniej walka z legendarnym pisowskim złem jest wystarczająco dobrym argumentem. Najlepsze że nigdy nie darzyłem polityków pisu specjalnym uczuciem ani nie popierałem ich polityki... do momentu jak PO dorwało się do władzy :D

Też uzupełniłem, kto następny?

Bad-i - Czw 25 Lis, 2010

KonradMK napisał/a:
Najwyraźniej walka z legendarnym pisowskim złem jest wystarczająco dobrym argumentem. Najlepsze że nigdy nie darzyłem polityków pisu specjalnym uczuciem ani nie popierałem ich polityki... do momentu jak PO dorwało się do władzy :D

Kondziu ale tak jest zawsze, jak UPR bedzie przy wladzy to za 10 lat tez na nich bedziesz psioczył

anjas - Czw 25 Lis, 2010

KonradMK napisał/a:
Nie pamiętam, żeby UPR był u władzy.

w sejmie byli. Zobacz co wtedy zrobili.
Też kiedyś popierałem UPR, ale dorosłem :D

KonradMK napisał/a:
Gdzie to dobro?

Np. zmniejszenie skali podatkowej, np. to, że PL jest cała w budowie lub remoncie (wystarczy spojrzeć na drogi), że nie ma codziennie konferencji prasowych z zatrzymania kolejnych lekarzy, że Fotyga nie jest ministrem spraw zagranicznych, że prezesem NBP nie jest budowlaniec, że na początku kryzysu nie poszli za radą PIS i nie powiększyli deficytu itd. itp. Jeśli ktoś nie chce widzieć to nie widzi.

KonradMK napisał/a:
Najwyraźniej walka z legendarnym pisowskim złem jest wystarczająco dobrym argumentem.

ale to nie jest zło legendarne, przynajmniej dla mnie. Miałem okazję go dotknąć i zresztą wciąż dotykam. Tym się właśnie różnimy z tego co się orientuję.

michool_vt - Czw 25 Lis, 2010

Bad-i - Czw 25 Lis, 2010

Tak własnie wyglądają rodzinne rozmowy na temat budżetu na RPP 2011

M - Czw 25 Lis, 2010

anjas napisał/a:
że prezesem NBP nie jest budowlaniec

Drogi Andrzeju przypominam że Premier oraz Prezydent to z wykształcenia historycy.
Z zawodu pierwszy jest malarzem kominów (No offence Rabarbar)

A ja dodałem: