To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2011

GeKo - Śro 14 Wrz, 2011

poszło PW leserze :rotfl:
Janusz - Śro 14 Wrz, 2011

oj tam oj tam :P
Marek23 - Śro 14 Wrz, 2011

Napiszcie gdzie stoicie,to tam pójdę na bogato. Generalnie zakładam bardzo spokojne tempo,ale czego się nie robi dla ziomali z hothatch,org.
Janusz - Śro 14 Wrz, 2011

Cytat:

Napiszcie gdzie stoicie,to tam pójdę na bogato. Generalnie zakładam bardzo spokojne tempo,ale czego się nie robi dla ziomali z hothatch,org.

misztrz...
jak kiedyś poskładam swojego trupa to robimy powtórkę z upalania :D

Koto - Śro 14 Wrz, 2011

OS 1

1 Tomala wypadł w tym miejscu, w 2008, teraz jechany w drugą stronę, prędkości dużej nie będzie ale jak syf z cięcia wyjdzie, a do tego np będzie mokro to może się coś dziac. 5:18
2 Hamowanie z garbem i łukiem do nawrotu po długiej prostej, jest szykana po drodze ale prędkośc przed hamowaniem powinna byc już dośc spora, najlepsze miejsce na tym os'ie. 6:16
3 Prawy łuk na odcinku szutrowym, pewnie bez hamowania do przejścia, może się jakieś boki pojawią, bez rewelacji ale na szutrze różnie bywa. 9:02

Onboard: http://www.youtube.com/watch?v=b5XU5xL6N2A

OS 2 mój faworyt

1 Prawy zakręt z dobrą prędkośc, na pewno do cięcia jeśli opon nie położą, wyjdzie syf i może byc ciekawie. 0:54
2 Mała eska do wyprostowania przy dużej prędkości, myślę, że GeKo będzie zadowolony, ja bym pojechał na tą miejscówkę na pewno. 1:26
3 Po długiej prostej prawy na szczycie przechodzący w krótki lewy za nim, powinno byc ciekawie. 3:35
4 Krótki ale stromy podjazd po ziemi, jak popada pare dni przed rajdem to będzie zabawnie, zwłaszcza na slickach :rotfl: 7:33

Onboard: http://www.youtube.com/watch?v=3dsIWvkC6TA

3 odcinek jakoś mi nie podszedł i nic ciekawego do oglądania nie zauważyłem.

was79 - Pią 16 Wrz, 2011

Koorva, już nawet do rajdów sie pchają ze swoimi brudnymi łapami:
http://wiadomosci.gazeta....o_reka_PiS.html

Jacek - Pią 16 Wrz, 2011

to hańba, trzeba go rozliczyć i wyrzucić. dobrze mu tak

:wall:

pum - Pią 16 Wrz, 2011

:wall: :wall:
Bonczek - Pią 16 Wrz, 2011

Damn :wall:
Janusz - Pią 16 Wrz, 2011

paranoja.... aż nie mam ochoty tego komentować...

Chłopaki to gdzie się jutro spotykamy?? ja bym jechał na drugi odcinek na te zakręty za szczytem

EmerytRs2 - Pią 16 Wrz, 2011

:wall:

:ban:

GeKo - Pią 16 Wrz, 2011

Janusz, Nie lepiej od razu na 1 OS?
Martin jedziesz ze mną?

qbica - Pią 16 Wrz, 2011

ja sie jakoś zgadam z Jankiem, a później spróbujemy Was znaleźć :>
Do martina mam numer więc jakoś się ogarnie wspólna oglądare :jupi:

martin.h - Pią 16 Wrz, 2011

Ja jadę z GeKo, zgadamy się na miejscu :)

Miałem jechać pugiem, ale tradycyjnie się zje.bał ;D

korek171 - Pią 16 Wrz, 2011

Właśnie wróciłem z "oglądania" odcinków- trasa mega - miejscami szybka jak cholera, miejscami bardzo wąska. Osobiście polecam odcinek leśny (bo do szutru to mu daleko) na Bziach i miejsce na końcu pawłowic (jakieś 1,3 km od mety) fajny staw na wyjściu z cięcia przy znacznej prędkości- może się dziać jak ktoś trochę przepałuje...