HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
GeKo - Śro 18 Kwi, 2012
siema napisał/a:
Czemu Greg nie chwalisz się, że jeździsz?
Bo pewnie jeździł bez dwóch kółek.Gaydek - Śro 18 Kwi, 2012
no name napisał/a:
Gaydek napisał/a:
BTW, obawiam się, że stróż na bramie TP nie będzie na tyle dobry, żeby wpuszczać i wypuszczać ludzi n i e w i a d o m o s k ą d kilka razy w nocy. Sprawdzimy .
Ja tam raz nocne kółko po torze niby przy stróżu przeżyłem
Nocny przejazd po torze?
Kurcze, dwa razy miałem ochotę i okazję, ale wolałem nie ryzykować, bo nast. dnia mógłbym już sobie nie pojeździć no name - Śro 18 Kwi, 2012
Gaydek napisał/a:
Nocny przejazd po torze?
Nom, ale zrobiliśmy tylko lajtowe kółkoGaydek - Śro 18 Kwi, 2012 Karwa, nawet tego nie pisz, bo Szlachta będzie chciała tak w tym roku no name - Śro 18 Kwi, 2012 W tym roku już nie ma tego stróża więc nic z tego
Po za tym w nocy to się pije a nie jeździ budzik - Śro 18 Kwi, 2012 Gdyby ktos coś chciał się przenieść do 3 osobowego pokoju(a mnie do takiego przydzielono) to mnie bez problemu można do 6 dopisac jak coś Bart - Śro 18 Kwi, 2012 jest jakaś rozpiska "pokojowa"?
cały czas się zastanawiam czy na oglądarę nie wpaść, są jeszcze miejsca do spania?Anonymous - Śro 18 Kwi, 2012
Bart napisał/a:
cały czas się zastanawiam czy na oglądarę nie wpaść
Hola Hola... z Maćkiem rozmawiałem i to już ponoć ustalone, że Ducato-Gang będzie Gaydek - Śro 18 Kwi, 2012
Bart napisał/a:
jest jakaś rozpiska "pokojowa"?
cały czas się zastanawiam czy na oglądarę nie wpaść, są jeszcze miejsca do spania?
+ komentarze po jej zamieszczeniuBart - Śro 18 Kwi, 2012 ajwaj, przeoczyłem Gaydek - Śro 18 Kwi, 2012 Bart, wpadasz?
Majk, wpadasz?
Kto jeszcze wpadnie? Kto chce dodatkowy obiad?anjas - Śro 18 Kwi, 2012
Gaydek napisał/a:
Kto jeszcze wpadnie? Kto chce dodatkowy obiad?
co to znaczy dodatkowy obiad?
ja się piszę na żarcie, ale jakieś jarskie rasta - Śro 18 Kwi, 2012 Panowie co wy z tymi Hotelami, na torze jest super klimat i spoko warunki!Zadir - Śro 18 Kwi, 2012 ja niestety dzisiaj dostałem smutną wiadomość, że auto nie poskłada się do 5 Maja...
Także moja miejscówka jest do wzięcia, sory za zamieszanie... Greg - Śro 18 Kwi, 2012
GeKo napisał/a:
siema napisał/a:
Czemu Greg nie chwalisz się, że jeździsz?
Bo pewnie jeździł bez dwóch kółek.
Dokładnie. Ja tam zawsze byłem jako media / oglądacz / w interesach na wyścigach i eventach moto. W sumie się zbytnio nie najeździłem po nitce przez te ~4 lata.
A Wy nocujecie z piątku na sobotę czy z soboty na niedzielę, albo inaczej: kiedy jest M jak Melanż? Chyba PO UPALANIU, right?