Partia Liberalnych Demokratów poinformowała, że zamierza starać się o wprowadzenie zakazu użytkowania na terenie Wielkiej Brytanii pojazdów napędzanych benzyną lub olejem napędowym. Zakaz miałby wejść w życie w 2040 roku.
dEF - Pią 09 Sie, 2013 Ja słyszałem, że Kenet kupił RWD hothecza!!! to je plotka, pleteczka i nowość w jednym!!!Jakarti - Sob 10 Sie, 2013 AleX,
heheh, nie wejdzie pewnie ale przed chwila to przeczytalem na wyborczej i mowie do mojej Asi, ze w tym czasie i tak bedziemy jezdzic na wozkach elektrycznych co najwyzej bizon - Nie 11 Sie, 2013 http://www.topgear.com/uk...rack-2013-08-09
musze powiedziec, ze godnie sie skurwiel prezentuje Anonymous - Nie 11 Sie, 2013 był test w tg,cene ma z kosmosuAnonymous - Nie 11 Sie, 2013 a propos Top Gear:
Renomowana brytyjska firma Lotus znów ma kłopoty. Jeremy wie dokładnie, jak rozpoczął się zjazd Lotusa po równi pochyłej i jak go teraz uzdrowić.
Popatrzcie tylko: Saab, TVR, Humber, Riley, Gilbern, Wolseley, AC, De Tomaso. Sami nieboszczycy. A teraz wygląda na to, że i Lotusowi coraz bliżej do bram cmentarza. Lotus był z pozoru fantastyczną firmą. Kojarzyła się ona ze świetnym prowadzeniem, Ayrtonem Senną i cudami wyczynianymi pośród pól rzepy Anglii Wschodniej. Przy tym wszystkim jednak Lotus miał beznadziejną, a poniekąd też dość niesmaczną przeszłość.
itp.
Fajnie napisane.roj - Nie 11 Sie, 2013
rabarbar napisał/a:
był test w tg,cene ma z kosmosu
oj tam.. niecałe dwie banieczki funtów
ale test w TG bardzo fajny.bizon - Nie 11 Sie, 2013
rabarbar napisał/a:
ŁukaszS3 mówił, że ma to w dupie anjas - Pon 12 Sie, 2013
musze powiedziec, ze godnie sie skurwiel prezentuje
Choooyki z lambordzini. Widać, ze inspirowali sie arrrinnnerra.Kenet - Wto 13 Sie, 2013
dEF napisał/a:
Ja słyszałem, że Kenet kupił RWD hothecza!!!
Jakarti napisał/a:
przed chwila to przeczytalem na wyborczej
bizon napisał/a:
bizon napisał/a:
ŁukaszS3 mówił, że ma to w dupie
dEF - Wto 13 Sie, 2013
dEF napisał/a:
Ja słyszałem, że Kenet kupił RWD hothecza!!!
Jakarti napisał/a:
przed chwila to przeczytalem na wyborczej
bizon napisał/a:
bizon napisał/a:
ŁukaszS3 mówił, że ma to w dupie
rabarbar napisał/a:
siema - Śro 21 Sie, 2013 Nowy Duster, tfu... Nissan Terrano:
Szok tato kupe.
http://autokult.pl/2013/0...-duster-w-masce
Podobno nowy GTR ma dzielić większość części z Loganem.
I nowy Golf R (ja osobiście przestaję już rozróżniać kolejne ewolucje). 296KM. 4.9s z DSG. W sumie to samo w poprzednim Golfie miał taki jeden baran co upalał z nami na Ułężu parę lat temu http://www.carscoops.com/...officially.htmlmi - Śro 21 Sie, 2013 O jejkuś - czy to znaczy, że na innych rynkach będzie się dało kupić Dacię pod inną nazwą i z innym logo?! Ale jak to?!PiTT - Śro 21 Sie, 2013 cofam to co pisalem o octavii... widzialem na zywo wersje kombi na wypasie w niebieskim lakierze... strasznie slabe to auto... niestety dalem sie nabrac na reklame gdzie lezy na pieknej glebie
wiem ze mozna to samo zrobic samemu, ale mimo wszystko na zywo wyglada slabo...
przyznaje Wam racje i przyznaje sie do bledu
tak samo juz nie lubie golfow R
za to ponownie jaram sie nowa a6
pP - Śro 21 Sie, 2013
PiTT napisał/a:
za to ponownie jaram sie nowa a6
i wklejasz zdjęcie znowu z duzym kołem, glebą, ciemną szybą i czarnym grilem