Właśnie zdradziłeś swoje preferencje szymlorek - Wto 28 Lis, 2006
strick napisał/a:
szymlorek napisał/a:
różowym
Właśnie zdradziłeś swoje preferencje
Admini się zdekonspirowali fotką to ja też moge, a Ty nie chciałbyś nam o czymś powiedzieć otwarcie i szczerze na forum?.. strick - Śro 29 Lis, 2006 Co mam mówić? Wszystko wiecie anjas - Śro 29 Lis, 2006
strick napisał/a:
Co mam mówić? Wszystko wiecie
zrobiłem małe śledztwo i rzeczywiście. O stricku piszą nawet na takich stronach:
BaRtO_206GT - Śro 29 Lis, 2006 Anjas to teraz juz wiadomo na jakie stronki wchodzisz Jakarti - Śro 29 Lis, 2006 a ja obronie Anjasa (w koncu od wczoraj rzadzimy sie wlasnymi prawami ) i dodam, ze on poswiecil sie dla dobra sprawy wiec to nie jego wina, ze strick sie reklamuje na takich stronach BaRtO_206GT - Śro 29 Lis, 2006 Jasne jasne pewnie razem wchodziliscie na te stronki Jakarti - Śro 29 Lis, 2006 nie glosuj tyle tylko lepiej spojrz jaki masz opis nad avatarem
BaRtO_206GT - Śro 29 Lis, 2006 fuck... wydalo sie ten temat jest jakis dziwny wszystko tu wychodzi na jaw
moze jakas zrzutka i cos w stylu.. w Polske z HotHatchem anjas - Śro 29 Lis, 2006 Dzięki Jakarti za obronę
Praca detektywa nie jest łatwa, czasem trzeba wchodzić na różne strony... czasem trzeba nawet zapisywać się na różne fora dyskusyjne i udawać, że się lubi HotHatch`e... ups, chyba się wygadałem :570: .
:562:BaRtO_206GT - Śro 29 Lis, 2006 Na rajdy.hoga.pl znalazlem cos takiego:
N-grupowy układ wydechowy Supersprint do Saxo VTS/Peugeot 106. Rura od katalizatora do końca+tłumik końcowy (pojedyncza, wąska końcówka-typowa "N-ka"). Piękny dźwięk... Lekko używany.
Cena 699zł. - nowy kosztuje ok.1500zł.
i (Grzech moze takie sobie kupisz?):
Sprzedam fotele kubełkowe regulowane (identyczne jak Sparco Torino). Fotele są w stanie idealnym, posiadają pełną regulację (w tym specjalne szyny do przesuwania przód-tył). Kraj pochodzenia-Anglia. Dla zainteresowanych dorzucę gratis specjalnie wykonane mocowania do Citroena Saxo. Polecam!!!
Cena 999zł (za 2szt.) - takie same Sparco kosztują ok.2200zł za sztukę...
Mam do sprzedania kompletne sportowe zawieszenie (na przód) firmy COBRA evo2 wraz z McPersonami, amortyzatory posiadają regulowaną twardością (pokrętłem). Zawias pasuje m.in. do Citroena Saxo VTS / Peugeot 106. W skład całości wchodzi: oryginalne McPersony z VTS’a z szpilkami, które są nagwintowane i wąskie sprężyny 160mm oraz regulowane amortyzatory. Wszystko kupiłem nowe, przejechałem na min około 300 km. Założyłem nowe łożyska. Wszystko jest w pełni sprawne, widoczne są tylko ślady użytkowania. Zawieszenie jest bardziej wyścigowe, ale na „normalna jazdę” też jest OK.
POLECAM wszystkim entuzjastom szybkiej jazdy w zakrętach!!!
cena: 1 800 zł
telefon: 602-700-670
imię i nazwisko: Paweł
adres: Kraków
województwo: małopolskie
e-mail: pebe@pebe.plstrick - Śro 29 Lis, 2006 To ogłoszenie o Supersprincie i fotelach to od jednego z naszych