To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

speed555 - Śro 28 Mar, 2012

ja miałem kupować SGS II ale czekam na trójkę.
Cartoon - Czw 29 Mar, 2012

niech jeszcze zasięg poprawią :lol2: :lol2:
kosmita - Czw 29 Mar, 2012

Ja póki co jeszcze nie miałem problemu z zasięgiem ;)
Zresztą Play korzysta z infrastruktury Orange i Plusa, więc zasięg ma raczej wszędzie.

bizon - Czw 29 Mar, 2012

kosmita napisał/a:
Ja póki co jeszcze nie miałem problemu z zasięgiem ;)
Zresztą Play korzysta z infrastruktury Orange i Plusa, więc zasięg ma raczej wszędzie.

+1

T-mobile ich ubiegł ;)
http://www.telepolis.pl/news.php?id=24657

Bart - Czw 29 Mar, 2012

pięknie, niech operatorzy walczą, mnie jako klienta to bardzo cieszy :>

z dobrych wiadomości telefonicznych warto dodać, że od 1. lipca spadają znacząco opłaty roamingowe.

Patrząc na obecne wyniki finansowe play- niedługo będziemy mieli znowu 3 operatorów ;)
kosmita - Czw 29 Mar, 2012

Bart napisał/a:
pięknie, niech operatorzy walczą, mnie jako klienta to bardzo cieszy

+1

Cartoon napisał/a:
Patrząc na obecne wyniki finansowe play- niedługo będziemy mieli znowu 3 operatorów

mam nadzieję, że nie
po przygodzie z plusem i orange jestem z playa bardzo zadowolony - płacę mniej, mam więcej minut i netu, w ogóle mam wrażenie, że nie lecą tak w chuja jak pozostali operatorzy

M - Czw 29 Mar, 2012

Ja mam w tmobile abonament za mniej wiecej tyle netto co w tej super promocji, gadam do oporu i nie przekroczyłem go ani razu.
Wniosek z tego taki że marketingowo to wyglada super ale w rzeczywistosci to żadne novum.

Michał - Sob 31 Mar, 2012

Hej

Zawsze mnie dziwiła podjarka na iphony. Nigdy też nie posiadałem , ale ostatnio sobie wziąłem dla tesciku, 3gs. Wiem wiem , starawy ale pogląd daje na ogólną sytuacje.
Teraz to juz jestem przekonany że następnym telefonem na bank bedzie znowu coś na androidzie :)

Plusy iphona to obudowa, dobrze wykonana , fajna waga. Ekran , dotyk i jego działanie ogólne. No i znacznie lepszy aparat. Poza tym uważam że ten telefon generalnie to jest zabawaka.
Andek daje o wiele większe możliwośći konfiguracji, jest o wiele bardziej użyteczny i bardziej flexible. Jeden przycisk w iphonie sie nie sprawdza moim zdaniem kompletnie. No ale cóż, dla tępych amerykanów to jest plus. Brak ekranu startowego w iphonie też wkurza ( chodzi mi o "launcher" w andku )
Telefon dobry dla dzieciaków dla szpanu, i dla ludzi którzy tylko dzwonią i wysyłają smsy. Poza tym, kupa wielka. No i ta cena z kosmosu :)

PGmaster - Sob 31 Mar, 2012

Zgadzam sie z kazdy zdaniem twym.
zefir - Sob 31 Mar, 2012

+1
M - Sob 31 Mar, 2012

Wiecie jaki jest sekret szybkiego ładowania aplikacji w iphonie? :)
Iphone na początku wyswietla ostatni screenshot a potem dopiero aplikację po 2s :)
Jest to normalnie udokumentowane w SDK i nie jest to żadną tajemnicą

Kenet - Sob 31 Mar, 2012

Ja obecnie posiadłem Motorolę RAZR i jest mistrz świata! :jupi:
bizon - Sob 31 Mar, 2012

jak sie ma do sgs II?