w sejmie byli. Zobacz co wtedy zrobili.
Też kiedyś popierałem UPR, ale dorosłem
nie wiem jak skomentować. siła argumentów
anjas napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Gdzie to dobro?
Np. zmniejszenie skali podatkowej, np. to, że PL jest cała w budowie lub remoncie (wystarczy spojrzeć na drogi), że nie ma codziennie konferencji prasowych z zatrzymania kolejnych lekarzy, że Fotyga nie jest ministrem spraw zagranicznych, że prezesem NBP nie jest budowlaniec, że na początku kryzysu nie poszli za radą PIS i nie powiększyli deficytu itd. itp. Jeśli ktoś nie chce widzieć to nie widzi.
Jakiego deficytu nie powiększyli? Przecież jasno jest powiedziane, że zadłużenie jest największe w historii. A codzienne konferencje dotyczą/dotyczyły dopalaczy, krzyża przed pałacem i tym podobnych pierdół.
anjas napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Najwyraźniej walka z legendarnym pisowskim złem jest wystarczająco dobrym argumentem.
ale to nie jest zło legendarne, przynajmniej dla mnie. Miałem okazję go dotknąć i zresztą wciąż dotykam. Tym się właśnie różnimy z tego co się orientuję.
Andrzeju, już kiedyś i tym wspominałeś ale nie pamiętam konkretów. Podaj przykład. Walczysz z polityką PIS czy np. z głupotą konkretnego radnego?dzik - Czw 25 Lis, 2010 eM, jak mogles usunac krzyz!!!! Jestes gorszy niz komorowski!KonradMK - Czw 25 Lis, 2010
Bad-i napisał/a:
Tak własnie wyglądają rodzinne rozmowy na temat budżetu na RPP 2011
hehehe ale czekaj czegoś zabrakło... daj mi kilka minutM - Czw 25 Lis, 2010
dzik napisał/a:
eM, jak mogles usunac krzyz!!!! Jestes gorszy niz komorowski!
kurna zacząłem edytować przed krzyżem i kotem Barejka - Czw 25 Lis, 2010 i przed wudkomanjas - Czw 25 Lis, 2010
KonradMK napisał/a:
Jakiego deficytu nie powiększyli? Przecież jasno jest powiedziane, że zadłużenie jest największe w historii.
No właśnie Konrad, i jak tu dyskutować?
Pamiętasz jak było na początku, kiedy rozkręcil się kryzys? Jakie były rekomendacje PIS i szum medialny. To, że teraz jest duże zadłużenie to fakt, ale gdyby posłuchali wtedy PIS (albo PIS by rządził) to zadłużenie byłoby jeszcze większe, bo wcześniej deficyt byłby powiększany.
KonradMK napisał/a:
A codzienne konferencje dotyczą/dotyczyły dopalaczy, krzyża przed pałacem i tym podobnych pierdół.
moim zdaniem to nie są codzienne konferencje, ale może się mylę
KonradMK napisał/a:
Andrzeju, już kiedyś i tym wspominałeś ale nie pamiętam konkretów. Podaj przykład. Walczysz z polityką PIS czy np. z głupotą konkretnego radnego?
Na poziomie radnych to nie ma wogóle sensu mówić o polityce. Tak samo głupi może być koleś z PIS jak z PO albo z SLD czy lokalnych ugrupowań, chodzi o decyzje i działanie na skalę kraju.KonradMK - Czw 25 Lis, 2010 Jeśli Badi prowadzi to musi być milf
Jacek - Czw 25 Lis, 2010 i jeszcze kilka narodowych akcentów
Michał - Czw 25 Lis, 2010 Tak apropos maćka fot Jaruzela i fidela
Tak tak, zgadzam się. Wszyscy którzy widzieli się z jaruzelem to zbrodniarze ...KonradMK - Czw 25 Lis, 2010
anjas napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Jakiego deficytu nie powiększyli? Przecież jasno jest powiedziane, że zadłużenie jest największe w historii.
No właśnie Konrad, i jak tu dyskutować?
Pamiętasz jak było na początku, kiedy rozkręcil się kryzys? Jakie były rekomendacje PIS i szum medialny. To, że teraz jest duże zadłużenie to fakt, ale gdyby posłuchali wtedy PIS (albo PIS by rządził) to zadłużenie byłoby jeszcze większe, bo wcześniej deficyt byłby powiększany.
Pewnie dlatego nie głosowałem nigdy na PIS. Nie popieram socjalizmu.
anjas napisał/a:
KonradMK napisał/a:
A codzienne konferencje dotyczą/dotyczyły dopalaczy, krzyża przed pałacem i tym podobnych pierdół.
moim zdaniem to nie są codzienne konferencje, ale może się mylę
tak samo jak i z lekarzami.
anjas napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Andrzeju, już kiedyś i tym wspominałeś ale nie pamiętam konkretów. Podaj przykład. Walczysz z polityką PIS czy np. z głupotą konkretnego radnego?
Na poziomie radnych to nie ma wogóle sensu mówić o polityce. Tak samo głupi może być koleś z PIS jak z PO albo z SLD czy lokalnych ugrupowań, chodzi o decyzje i działanie na skalę kraju.
Nadal nie wiem o czym rozmawiamy.KonradMK - Czw 25 Lis, 2010
Tak tak, zgadzam się. Wszyscy którzy widzieli się z jaruzelem to zbrodniarze ...
chyba chodzi też o okoliczności spotkania Michale.Barejka - Czw 25 Lis, 2010 uprzedze Barta
anjas - Czw 25 Lis, 2010
KonradMK napisał/a:
Nadal nie wiem o czym rozmawiamy.
Konrad, czy sądzisz, że o szczegółach takich spraw pisze się na otwartym forum?KonradMK - Czw 25 Lis, 2010
anjas napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Nadal nie wiem o czym rozmawiamy.
Konrad, czy sądzisz, że o szczegółach takich spraw pisze się na otwartym forum?
nie wiem, ale lubię jak dyskusja toczy się z użyciem argumentów. jeśli nie możesz ich użyć to nie używaj i nie bierz udziału bo brzmi to tajemniczo jak plan Macierewicza.anjas - Czw 25 Lis, 2010 Kondziu, a Ty jakie argumenty przedstawiasz?
Masz jakieś osobiste doświadczenia? Bo argumenty z TVN czy Niezależnej przedstawiać bardzo łatwo.