Anonymous - Sob 22 Lis, 2014 Zgodze sie z badaniami bo byłem w szoku na moim pierwszym i jedynym biegu,półmaraton w wawie,ile osób zwiozła karetka,ale ubezpieczenie ktos musiał ładnie posmarować dzialacząkosmita - Sob 22 Lis, 2014 Na szczęście startowanie w imprezach sportowych nie jest obowiązkowe Anonymous - Czw 15 Sty, 2015 no dobra kurwa nie spać!!kto leci półmaraton jakis na wiosne?
choc poczatek roku zacząłem od kontuzji stopy/pięty Anonymous - Pią 16 Sty, 2015 Grube plany,ja tylko Orlen Maraton napewno,pózniej nic nie planuje a wczesniej chciałbym jakąś połówke,pod nosem mam półmaraton Ślężański (21.03) ale tam jest od chuja podbiegów więc słaby jako prognoza na orlen.
Cos tam z ta stopą zrobił?zefir - Pią 16 Sty, 2015 kurwix nie wiem, mam teraz dobry trening 18 km samych podbiegow/zbiegow w sobote, jak bol powroci, smigam do podologa. Miedzy piętą a śródstopą czuje jakby mi ktoś kija wkładał jak biegne i chodze. Jednego dnia jest ok innego dramat.
polecam Ci taki ciezki polmaraton zaliczyc przed orlenem, serio jest to dobry trening i sprawdzian czy organizm jest gotowy.bizon - Pią 16 Sty, 2015
tez to lece, pytanie, na ktorym km stane, bo nie zamierzam luzowac innych treningow, tylko zamienie sobie niedzielne wybieganie (które trwa 60 minut) na to zefir - Pią 16 Sty, 2015 zapakuje CI sanki w bagaznik i po Ciebie wróce jak cos:)Anonymous - Pią 16 Sty, 2015 sankami po błocie??Anonymous - Pią 16 Sty, 2015 zefir, mi na problemy ze stopą pomogła piłeczka-bierzesz twarda gumową piłeczke ,wkładasz po stope i sobie nia tam jezdzisz,taki masaż