HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
budzik - Śro 18 Kwi, 2012 Chyba NIE rasta - Śro 18 Kwi, 2012 Ja baluję od piątku do niedzieli.Gaydek - Śro 18 Kwi, 2012
anjas napisał/a:
Gaydek napisał/a:
Kto jeszcze wpadnie? Kto chce dodatkowy obiad?
co to znaczy dodatkowy obiad?
ja się piszę na żarcie, ale jakieś jarskie
Szefie, jak chcesz coś INNEGO, to może ktoś Ci coś takiego przygotuje, ale raczej nie za 25 zł , bo będziesz jedynakiem. Nie skusisz się na normalne żarcie?
rasta napisał/a:
Panowie co wy z tymi Hotelami, na torze jest super klimat i spoko warunki!
+1000
Zadir napisał/a:
ja niestety dzisiaj dostałem smutną wiadomość, że auto nie poskłada się do 5 Maja...
Także moja miejscówka jest do wzięcia, sory za zamieszanie...
Karwa. Szukaj wśród znajomych. Ja też szukam. Może znajomy Stfa jednak się zdecyduje?kosmita - Śro 18 Kwi, 2012 Pytałem znajomego czy nie chce przejąć miejsca Zadira, ale da mi odpowiedź dopiero w piątek.Gaydek - Śro 18 Kwi, 2012 OK, dziękiAnonymous - Śro 18 Kwi, 2012
rasta napisał/a:
Ja baluję od piątku do niedzieli.
nie zapomnij kochasiu o mojej flaszeczce
ja biorę żabę + klucz do kół jakby co PGmaster - Śro 18 Kwi, 2012
Zadir napisał/a:
ja niestety dzisiaj dostałem smutną wiadomość, że auto nie poskłada się do 5 Maja...
Także moja miejscówka jest do wzięcia, sory za zamieszanie...
Ale do 12 mam nadzieje ze juz tak?Zadir - Czw 19 Kwi, 2012 No powiedzieli że tak, ale już sam nie wiem, chce jechać 9 Maja już żeby ich przypilnować.Michał - Czw 19 Kwi, 2012 zastanawiam się Rasputin - Czw 19 Kwi, 2012
Gaydek napisał/a:
3. Rasputin + 1 + sprzet do movie z Eventu
Fajnie jakby Majkul w padł bo niestety ziomek mi sie wysypał i z filmem może być problem. Ja będe jeżdził więc tylko w wolnej chwili coś tam będę łapał Gaydek - Czw 19 Kwi, 2012 Zatem Majk musi być, bez dwóch zdań kubas - Czw 19 Kwi, 2012
Rasputin napisał/a:
Gaydek napisał/a:
3. Rasputin + 1 + sprzet do movie z Eventu
Fajnie jakby Majkul w padł bo niestety ziomek mi sie wysypał i z filmem może być problem. Ja będe jeżdził więc tylko w wolnej chwili coś tam będę łapał
Podobno saxorulez będzie kręcił FUJI...Bart - Czw 19 Kwi, 2012
Michał napisał/a:
zastanawiam się
+1roj - Pią 20 Kwi, 2012 nie ma co się zastanawiać, wpadajcie! Gaydek jak pisał o torze to mówił, że 30 pln za jazdę i 400 za poznanie Barta Gaydek - Pią 20 Kwi, 2012
kosmita napisał/a:
Pytałem znajomego czy nie chce przejąć miejsca Zadira, ale da mi odpowiedź dopiero w piątek.
Wiadomo już coś? Bo nie wiem, czy szukać chętnego... A czas nagli.