saxorulez - Sob 27 Paź, 2007 to było albo w 1996 albo 1997 pamietam ze to bylo chyba w wakacje przed liceum, trik zrobilem na ul. MatejkiMarek23 - Sob 27 Paź, 2007
saxorulez napisał/a:
1996 albo 1997
To jakoś podobnie ogarnialismy ten trik. Ja chyba początek 96, ale juz pod koniec lata 36 flip zacząłem ustawać. To przynajmniej jeden skater na forum poza mna...FreeMan - Sob 27 Paź, 2007
Marek23 napisał/a:
saxorulez napisał/a:
1996 albo 1997
To jakoś podobnie ogarnialismy ten trik. Ja chyba początek 96, ale juz pod koniec lata 36 flip zacząłem ustawać. To przynajmniej jeden skater na forum poza mna...
tyle ze Łukasz to robil na Atari 600 na Tonym Hawku. saxorulez - Sob 27 Paź, 2007
Marek23 napisał/a:
To przynajmniej jeden skater na forum poza mna...
Ziom, jest jeszczejedneskater.. dla mnie wzór i mój mistrz. Posiadał wyjatkowy styl i kleił tylko trudne technicznie tricki. THEMCMarek23 - Sob 27 Paź, 2007 A, no tak zapomniałem... To jest nas trzech. Jak się jeszcze okaże, że Bad-i jeździł na wrotkach to juz mamy po kim jechać.106 - Sob 27 Paź, 2007 tak troche powazniej to u mnie przewinal sie kick boxing pozniej jak juz nakrecilem
sie tym na maxa zapisalem sie na thai boxing. byly dni ze robilem po 2 treningi
dziennie :) thai boxing trenowalem u rafala szlachty wiec na bogato :]
w sportach druzynowych jakos nigdy nie potrafilem sie odnalezc
poznalem obecna swoja zone i treningi sie skonczyly... hyhy
pozniej przerzucielm sie na rajdy. jak do tej pory od 2005r - 16 pezetmotow
w klasach A7, A6, A5, N3, N2, N1 i RPP
FreeMan napisał/a:
tyle ze Łukasz to robil na Atari 600 na Tonym Hawku. :D
:D :Dk-mart - Sob 27 Paź, 2007 Mam sie chwalic?? okaj....
7 lat klubowo w kosza
3,5 lat Wing Chun kung fu
odkad dowiedzialem sie ze istnieje czlowiek o nazwisku Pudzianowski, pompuje na silowni
Na skateboardzie tez probowalem przez 2 lata. Ale mialem wypadek, godzine nieprzytomny i szyty w paru miejscach, to sobie darowalem
Narty od dziecka, jako nastolatek snowboard. Przestalem 3lata temu, chyba.Bad-i - Sob 27 Paź, 2007 kurcze nie widzialem tego tematu
1. tenis - gralem w ten sport chyba 17 czy 18 lat. Kilka razy mistrz polski itd.... dodatkowo 6 razy all american (bedac na studiach)
2. mozecie wierzyc lub tez nie ale jezdzilem na deskorolce pare lat (do momentu kiedy sie powaznie wywrocilem i rodzice mi ja zabrali zeby nie zepsuc tenisa) - do dzis pamietam ze moim ostatnim modelem byl Bucky Lasek
3. obecnie narty i motoryzacja
4. aha dodatkowo od czasu do czasu chodze posparowac na ringu i w klatceMarek23 - Sob 27 Paź, 2007 Bad-i :564: teżmiałem Bucky Laska! Od dzisiaj już się Ciebie nie czepiam...k-mart - Sob 27 Paź, 2007
Bad-i napisał/a:
4. aha dodatkowo od czasu do czasu chodze posparowac na ringu i w klatce
hehehe, nie bede Ci proponowal lajtowej rundki, za dlugie masz lapy ziom Bad-i - Sob 27 Paź, 2007
k-mart napisał/a:
Bad-i napisał/a:
4. aha dodatkowo od czasu do czasu chodze posparowac na ringu i w klatce
hehehe, nie bede Ci proponowal lajtowej rundki, za dlugie masz lapy ziom
w klatce dlugie lapy nie dodaja handicapu - nie lubie tych sparingow gdzie chlopaki odrazu napadaja na kolanaLoko - Nie 28 Paź, 2007
Marek23 napisał/a:
Bad-i :564: teżmiałem Bucky Laska! Od dzisiaj już się Ciebie nie czepiam...
Hahaha ja też bucky laska, gralem nim w thps, to tez sie liczy ? Misiek_lbn - Nie 28 Paź, 2007
drażnią mnie tacy ludzie...
nowy nabytek jednego z kolegówKonradMK - Pon 29 Paź, 2007 o kurwa chwalimy się
Kondzio grał kiedyś w tenisa najpierw na warszawiance a potem w prywatnym klubie. Nigdy nic większego nie wygrał więc po 9 latach zmienił sport
5 lat Aikido i poznawanie ducha Budo idąc drogą samuraja spowodowało że jestem teraz nienormalny jako że było mało Kondzio próbował też Judo, MuayThai no i Wing Tsun (czy też Wing Chun --> K-mart, "twoje kimono jest bielsze od mojego" )
Obecnie sztuki walki uprawiam tylko w knajpach po północy i w sypialni
Jeżdżę na narciochach, pływam na łajbach i gram czasem w gałę nożną.
PS wróciłem na siłkę Michał - Pon 29 Paź, 2007 Heh, jedzenie cheeseburgerów na czas. Picie kolki na litry. Leżenie wentylem do góry.
a poza tym, to moze być niesamowite, ale mistrz w podstawówce okręcgu, ochota, ursus, piastów , włochy i mokotów w singla w pingla