do silników Peugeot/Citroen/Renault 1.6 16V.
Montaż powoduje wzrost mocy do 130 PS i moment obr. 169 Nm
cena: 1999 zł
telefon: +48 600 355 200
imię i nazwisko: MPAC MOTORSPORT
adres: Warszawa
województwo: mazowieckie
e-mail: mpac@tlen.pl
he?? to jeden z moich klientów...
z tego co wiem jeżdzi 206 mini A grupa - zeszperowany - jutro się dowiem ile mu wuszło koników po wizycie u AdamaNiemy - Śro 29 Lis, 2006
BaRtO_206GT napisał/a:
telefon: 604994620
imię i nazwisko: Miłosz
co sie dzieje, Milosz sprzedaje swoje Saxo na czesci??saxorulez - Śro 29 Lis, 2006 who knows..
nie mam z nim kontaktuDeeS - Śro 29 Lis, 2006
strick napisał/a:
N-grupowy układ wydechowy Supersprint do Saxo VTS/Peugeot 106. Rura od katalizatora do końca+tłumik końcowy (pojedyncza, wąska końcówka-typowa "N-ka"). Piękny dźwięk... Lekko używany.
Cena 699zł. - nowy kosztuje ok.1500zł.
to tez sprzedaje Milosz? Gdzie jest to ogloszenie bo nie moge znalezc.
Moze ktos cos wiecej powiedziec o tym tlumiku ?Loko - Śro 29 Lis, 2006 Heh jego ogłoszenie juz 3 raz się pojawia u nas na forum, więc jak widać, nawet jak będzie chcial sprzedać saxo na części to mu się to nie uda Bo nikt nie chce tego kupić.
[ Dodano: Sro 29 Lis, 2006 ]
Włąśnei to co napisałes sprzedaje Miłosz, ogłoszenie jaest na hodze.
[ Dodano: Sro 29 Lis, 2006 ]
A jak nie mozęsz znaleźć na hodze to wpisz w wyszukiwarce ogłoszeń supersprintsaxorulez - Śro 29 Lis, 2006 tłumik od cata do końca rajdowy - mocno za głośny jak na ulicę. Jadąc do Lublina trochę nas zamuliło z tym wydechem...grzech - Czw 30 Lis, 2006
BaRtO_206GT napisał/a:
WAŁKI ROZRZĄDU PEUGEOT SPORT + PROGRAM
do silników Peugeot/Citroen/Renault 1.6 16V.
Montaż powoduje wzrost mocy do 130 PS i moment obr. 169 Nm
cena: 1999 zł
telefon: +48 600 355 200
imię i nazwisko: MPAC MOTORSPORT
e-mail: mpac@tlen.pl
pytalem o te walki - podobno jezdzily w aucie Grzyba (jasne no i pan powiedzial ze sa bardzo zblizone do seryjnych VTSa i ze przyrost mocy bedzie niewielki i ze do VTSa nie warto kupowac - nie znam sie na walkach ale cenie szczerosc Loko - Pią 01 Gru, 2006 Kolejny VTS, wygląda na dość ciekawą propozycje, cena bardzo kusząca.
Tylko są dwa kłeszczyny, czy to jest 16v, no i dwa to jest to, że jakiś czas temu to auto było do sprzedania z wyraźnymi wgnieceniami w karoserii po gradobiciu, nie wiem czy teraz naprawione czy nie.DeeS - Pią 01 Gru, 2006 http://otomoto.pl/index.p...how&id=C1908420
kolejna dosyc tania eSka .
Obiecuje ze za rok kupie takie auto !!!szymlorek - Pią 01 Gru, 2006
Loko napisał/a:
Kolejny VTS, wygląda na dość ciekawą propozycje, cena bardzo kusząca.
Cena dobra, ciekawe co tylko z tym gradobiciem i czy ma jedyny słuszny silnik, za dużo z tych fotek o nim powiedzieć nie można, 80 kilometrów mam do tych ziębic i gdyby nie przeprowadzka w weekend to moze przejechałbym się go obejżeć, ale może nawet to lepiej bo narazie nie ma co sobie smaka robić, jeszcze nie teraz .. :diabelek:
edit :
Były VTSy które nie miały fabrycznie lotki na tylnej klapie? :551:PiTT - Sob 02 Gru, 2006 to raczej do działu humor się nadaje