Kenet - Sob 31 Mar, 2012 Jutro zrobimy testy wydajnościowe, ale ekran, szybkość, aparat, wygląd - mega mistrz!
Bardziej mnie boli, że zapłaciłem prawie jak za moją drugą Astrę PieQt - Sob 31 Mar, 2012 dawaj info o tym tel, bo chcę kupić w przyszłym tygodniuPiTT - Nie 01 Kwi, 2012 nokia e7 jest bardzo fajna
po całej nocy ładowania bateria starcza mniej więcej do 14 kosmita - Nie 01 Kwi, 2012 PiTT, moja propozycja zamiany wciąż aktualna Milestone po godzinnym ładowaniu trzyma 3 doby i jeszcze jest 30% PiTT - Nie 01 Kwi, 2012
kosmita napisał/a:
PiTT, moja propozycja zamiany wciąż aktualna Milestone po godzinnym ładowaniu trzyma 3 doby i jeszcze jest 30%
nie mogę bo to służbówka
ale muszę kolejny raz przyznać że smartfony nokii mają tyle wspólnego z użytecznością co dziwka z różańcem106 - Nie 01 Kwi, 2012 mamy w firmie nowego sony xperia s... ponoc bogaty. proc 1.5 GHz. kumpel
sobie wzial na niezgodnosc z umowa z lg swift 3d. bawilem sie chwile. srodek
jak w arc s, duzo lepiej wykonany. denerwolo mnie ulozoenie dolnej klawiatury,
trzeba klikac jakos tak po omacku nad opisami.kosmita - Nie 01 Kwi, 2012 Zależy co kto potrzebuje. Mi do dzwonienia, pisania smsów i okazjonalnego korzystania z netu E7 odpowiada.PiTT - Nie 01 Kwi, 2012
kosmita napisał/a:
Zależy co kto potrzebuje. Mi do dzwonienia, pisania smsów i okazjonalnego korzystania z netu E7 odpowiada.
ściągam właśnie aktualizację z anny na belle
zobaczymy czy coś to da, ogólnie pisanie na klawiaturze jest super, ale ta bateria Kenet - Pon 02 Kwi, 2012
PieQt napisał/a:
dawaj info o tym tel, bo chcę kupić w przyszłym tygodniu
Po dwóch dnia mogę powiedzieć, że robi robotę. Tak naprawdę ciężko znaleźć różnice w działaniu w porównaniu do SGSII. Oba tak latają, że nie ma zmułki nigdzie.
Dla mnie plusy: lekki, cieniutki, solidny i ładniejszy niż S2. Bateria dzielnie daje radę choć nie można jej wymienić. Już w serii widget wyłączający 3g i nie blokujący mmsów. Co do działania - same plusy, nic mnie nie zaniepokoiło.
Minusy - ciężko to obsłużyć 1ręką bo jest ogromne, z resztą tak jak SGSII. Więcej nie zaobserwowałem.
Jednym słowem - polecam.Jakarti - Pon 02 Kwi, 2012
PiTT napisał/a:
zobaczymy czy coś to da, ogólnie pisanie na klawiaturze jest super, ale ta bateria
to chore ale ladowarka w samochodzie i w pracy.bizon - Pon 02 Kwi, 2012 ogladalem na yt benchmarki sgs i razra. sgs zgniotl razra. dobrze, ze nie odczuwa sie tego w uzytkowaniu.
do sgsa mozna dokupic baterie wieksza, to tez jego plus.Kenet - Pon 02 Kwi, 2012 Ja sobie taki przykładowy puściłem i nie ma dużych różnic:
Yarko - Pon 02 Kwi, 2012 mnie zaczyna powoli drażnić Desire Z, niestety nie odpowiadają mi jego gabaryty, a konkretnie grubość, chciałbym zamienić go na coś cieńszego w podobnej klasie i cenie ( dopłata max 300 pln ), jakieś propozycje ?Kenet - Pon 02 Kwi, 2012 A potrzebujesz sprzętowej klawiatury?Yarko - Pon 02 Kwi, 2012
Kenet napisał/a:
A potrzebujesz sprzętowej klawiatury?
jest mi kompletnie zbędna, użyłem jej dosłownie kilka razy