To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2011

Maciusiowy - Sob 17 Wrz, 2011

:/
speed555 - Sob 17 Wrz, 2011

karwa:/
EmerytRs2 - Sob 17 Wrz, 2011

:<
GeKo - Sob 17 Wrz, 2011

2OS
przy nas
Nowocień
Suma potem dłuuuuugo nic

Kapłan
Tomaszczyk
Baran
Marek

I znowuuuu nic
i dopiero Mularczyk ładnie pokazał

na 5OS

Suma MIstrz szybko

Marek o życie z jednego slajdu w drugi na spadaniu. Perfekt zgaszone auto.
Kapłan i dalej nic

Na ostatniej pętli gdzie staliśmy już takich różnic nie było widać.

Baran złapał Kapcia i stracili 6minut na zmianie koła
Kuba z Klaudią porozbijali skrzynię i zostali się na wyjazdowym PKCu z serwisu. Zakleszczyła im się skrzynia.

Markowi na 9OS spadł pasek klinowy (chyba) skończyło się wspom. skoczyła temp wody. i zatrzymał auto.

Generalnie Panowie z Nki, Kurdyś, Ingram coś tam jadą, ale głównie jednak sprzętem.

Jednak jak mówi stare przysłowie zwycięzcy są na mecie.

qbica - Sob 17 Wrz, 2011

aj szkoda bardzo :/
Na koncu szutrowego łącznika na Cisówce, Maras mega grubo przeszedł, pieknym dlugim bokiem, tam gdzie nie ktorzy brali ten zakret na 3 razy :jupi: o_O
Suma pieknie polecial w pole na os2, a pozniej padl przegub, a tez ładne czasy krecil. Tomaszczyk niestety mial jakąś przygode i przyjechal do parku poobijana honda :/
W saxo Klaudi padła skrzynia. Ogólnie dużo przygód, oesy wąskie i szybkie, podobało się ;)

P.S. GeKo, Janusz, Martin.h, Jaco dzieki za wspólna oglądare :) Wróbel dzięki za graty do renówki :)

GeKo - Sob 17 Wrz, 2011

A mnie w Tychach pod mostem zahaczyła jeszcze Policja. Fajny schemat łapania mają
strefa | 50 | 70 | i dopiero pod mostem zatrzymują za przekroczenie prędkości na tej 50tce. Żeby było śmieszniej to ograniczenie tej 50 to jakiś wycinek 100 metrów. W Polskiej Policji w każdym razie na bogato:
Alfa, proszę zamknąć drzwi bo nam zimno z klimy ucieka, (fura odpalona cały czas)
z CD lecą szlagiery Disco Polo, w tym hymn drogówki Rosiewicza. Ogólnie mili szkoda tylko ze mandat dali.

GeKo - Sob 17 Wrz, 2011

Aaaa i cytuje słowa dziewczyny Janusza.
Cytat:
Janusz nie jest mężczyzną, ma różowy telefon :rotfl:

martin.h - Sob 17 Wrz, 2011

GeKo napisał/a:
Marek o życie z jednego slajdu w drugi na spadaniu. Perfekt zgaszone auto

qbica napisał/a:
Na koncu szutrowego łącznika na Cisówce, Maras mega grubo przeszedł, pieknym dlugim bokiem, tam gdzie nie ktorzy brali ten zakret na 3 razy :jupi: o_O

Każdy kto to widział miał już przed oczyma auto w polu/krzakach/płocie ;D

PS: różowy telefon Janusza mistrz :rotfl:

PS2: podziękowania dla Koto za mistrz miejscówki :faja:

Loko - Sob 17 Wrz, 2011

GeKo napisał/a:
A mnie w Tychach pod mostem zahaczyła jeszcze Policja. Fajny schemat łapania mają
strefa | 50 | 70 | i dopiero pod mostem zatrzymują za przekroczenie prędkości na tej 50tce. Żeby było śmieszniej to ograniczenie tej 50 to jakiś wycinek 100 metrów. W Polskiej Policji w każdym razie na bogato:

Ja ostatnio zapłaciłem mandat o 5:00 rano na 3 pasmowej drodze, gdzie było postawione 50 :rotfl:

qbica - Sob 17 Wrz, 2011

Janusz, a co to?

:rotfl:

bizon - Sob 17 Wrz, 2011

marek, szkoda, trzymalem kciuki.
chetnie bym te bokasy obejrzal :D

Jaco - Sob 17 Wrz, 2011

qbica napisał/a:
Janusz, a co to?
Obrazek
:rotfl:

Coś mnie chyba ominęło na drugiej pętli :>

GeKo - Sob 17 Wrz, 2011

mnie chyba też :]
Janusz - Sob 17 Wrz, 2011

GeKo napisał/a:
mnie chyba też :]

tez nie wiem o co chodzi bo ściągałem z kogoś chrząszcza, i potem stwierdziłem ze to chyba jednak nie był chrząszcz, tyle anegdoty :D

GeKo napisał/a:
Aaaa i cytuje słowa dziewczyny Janusza.
Cytat:
Janusz nie jest mężczyzną, ma różowy telefon :rotfl:

przynajmniej poprzedni telefon załatwiłem po "mesku" a ten zastępczy po Mamusi :lol2: (tak dla niewtajemniczonych)

Maras wygrał ten rajd na punkty, dziekuje dowidzenia!!!
ciągle przed oczami mam moment jak clio wypada z zakrętu pełnym bokiem z gazem w podłodze i prostymi kołami :jupi: choć potem jak nim miotło w drugi raz to juz miałem serce w gardle ;D

Kasperczyk pomijając sprzęt jechał ładnie, tempo spokojne, ale bez wożenia się :) myślę ze doświadczony pilot robił u niego robotę :) sprzęt ma generalnie o top3, tyle ze to pierwszy start, wiec zaczyna się obiecująco :)

Jakarti - Sob 17 Wrz, 2011

Marek, Marku..
miszcz wyscig. wkurfiales wszystkich przez 5 lat ale nastal czas odkupienia grzechow :D :D
czym się i pamietaj, ze cierpliwosc i pokora. sukces przyjdzie, a przypadkow losowych nie da sie uniknac.
wyszlo dosc powaznie ale w skrocie mowiac - trzymaj sie :)