zefir - Pią 16 Sty, 2015 robie to od dwóch tygodni pomaga ale bede robił więcej ćwiczeń żeby wzmocnić mięśnie stóp
Cytat:
sankami po błocie??
dobry koń to i po błocie pójdzie Anonymous - Nie 08 Lut, 2015 Biegam i biegam,trenuje i trenuje i czuje ze od jakiegos 1,5 miecha nie robie zadnych postepów,wczesniej był wyczuwalny stały progres a teraz wszystko sie zatrzymało.Miał ktos taki zastój ?roj - Nie 08 Lut, 2015 ja mam z tą różnicą, że nie biegam i nie trenuję.
a w przypadku biegających myślę, że nawet jakbyś miał regres to i tak każdy km się prędzej czy później przełoży na kondycje i zdrowie więc nie ma co się spinać z wynikami miesiąc w miesiączefir - Nie 08 Lut, 2015 Modzisz jakies interwaly lub treningi ze zminnym tempem?Anonymous - Nie 08 Lut, 2015 zefir, oczywiście-raz w tyg,np.10X400m,do tego czasem dochodzi bieg z narastającym tempem
roj, też tak mysle ale biegam w konkretnym celu,jest nim przebiegnięcie maratonu na wiosne,gdyby tego celu nie było juz dawno jebnąłbym to bieganie w cholere i wrócił do crossfitu,więc rozumiesz ze zalezy mi na progresieKamill - Nie 08 Lut, 2015 Ja rozumiem.
Może szpera już nie spina tak jak kiedyś?Anonymous - Nie 08 Lut, 2015 Mozliwe,starość nie radośćzefir - Nie 08 Lut, 2015 na poczatku zawsze jest mega skok, ja doszedłem do momentu że zaczałem leciec z waga plan mam zrzucic do wiosny kolejnych 6 kg, bo poprostu widze ile waga robic roznicy w bieganiuwas79 - Nie 08 Lut, 2015 Bieganie poszło w odstawkę, ale za to chyba 14 raz dzisiaj na nartach zaliczyłem. Do tego burza śnieżna po drodze i fotoradary niestraszne bizon - Śro 11 Lut, 2015
rabarbar napisał/a:
Biegam i biegam,trenuje i trenuje i czuje ze od jakiegos 1,5 miecha nie robie zadnych postepów,wczesniej był wyczuwalny stały progres a teraz wszystko sie zatrzymało.Miał ktos taki zastój ?
Tak jak kombinuje Zefir, wprowadź zmiany do treningu. Jeśli powtarzasz interwały czy inne elementy, to nie rób ich tak samo, tylko inne zestawy.
A ja od tygodnia nic nie robię. Dałem się namówić na półmaraton i kolano się zesrało Dziś byłem u ortopedy, na szczęście w środku bez strat. Po prostu mam dać sobie odpocząć i zacząć powoli od nowa.Anonymous - Śro 11 Lut, 2015 Akurat z interwałami to ja zawsze kombinuje,jak biegam na bieżni(lekkoatletycznej,nie mechanicznej) to czasem sa to 200m,czasem 400,czasem 800,a jak w terenie to juz wogóle wolna amerykanka.
Tez mnie kolana ciagle napierdalaja,kumpel namawia mnie na górski ultra w lipcu ale chyba odpuszcze wlasnie ze względu na kolana
22.02 startuje w biegu na 30km to sie okaże jak z ta moją forma jest.Kenet - Śro 11 Lut, 2015 A ja nie jestem gepardem jak koledzy powyżej i kolana szanuję od niedawna bardzo mocno, więc kupiłem sobie orbitrek Za jakieś 2 tygodnie będę mógł zacząć się na nim ruszać. Jak łaziłem na siłkę to dawał bardzo dobre efekty. Trzeba do tego powrócić Anonymous - Śro 11 Lut, 2015 hmmmm troche pedalskie urządzenie Kenet - Śro 11 Lut, 2015 W domu nikt mnie nie zobaczy, a na siłce pedalskie tylko o ile nie stoją przed nim steppery, a nich młode panie w legginsach pracujące nad swoimi pośladkami Anonymous - Śro 11 Lut, 2015