HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
kosmita - Pią 20 Kwi, 2012 Niestety znajomy nie może tego dnia Gaydek - Pią 20 Kwi, 2012 OK, dzięki
Lucas, miejsce dla Twojego znajomego czeka rasta - Pią 20 Kwi, 2012 Kosiniak Stf - Pią 20 Kwi, 2012 ten kosiniak z rf? od byłej m3k ?Bonczek - Pią 20 Kwi, 2012 O jezu to onGaydek - Sob 21 Kwi, 2012 ???Michał - Sob 21 Kwi, 2012 ile tam jest miejsc do spania ?
moge sobie na miejscu ogarnąć czy muszę się teraz deklarować?EmerytRs2 - Sob 21 Kwi, 2012 W razie czego, przemycimy Cię z w spiwórze
z innej beczki, są jakieś rezerwowe osoby jeżeli chodzi o jeżdzenie po torze?
Niby furę mam mieć poskładaną w przyszłym tygodniu, aczkolwiek może być różnie.Anonymous - Sob 21 Kwi, 2012
Michał napisał/a:
ile tam jest miejsc do spania ?
moge sobie na miejscu ogarnąć czy muszę się teraz deklarować?
bierz karimatę i dawaj do Nas Zadir - Sob 21 Kwi, 2012 I jak bierze ktoś moją miejscówke?rasta - Sob 21 Kwi, 2012 Birę za 10% wartości, oki? Bart - Sob 21 Kwi, 2012 Dam 15% Gaydek - Sob 21 Kwi, 2012
Michał napisał/a:
ile tam jest miejsc do spania ?
moge sobie na miejscu ogarnąć czy muszę się teraz deklarować?
Nie musisz się deklarować już teraz. Miejsce do spania się znajdzie albo u nas (w domku moim i rasty) albo u Marcela.
EmerytRs2 napisał/a:
z innej beczki, są jakieś rezerwowe osoby jeżeli chodzi o jeżdzenie po torze?
Niby furę mam mieć poskładaną w przyszłym tygodniu, aczkolwiek może być różnie.
Na razie chętnego na miejsce Zadira i rezerwowych kierowców nie ma. Trudno mówić o rezerwowych... Albo jadę, albo nie jadę.Anonymous - Sob 21 Kwi, 2012 Panowie kto na oglądare i chce transport to jedziemy z Bonczkiem LR i mamy 2 miejsca jeszcze ewentualnie wolne TomsoN - Sob 21 Kwi, 2012 Marcel, Wy jedziecie na 1 nocleg? Czyli byście wyjeżdżali w piątek(i tu pytanko, o której?). Jak będzie pogoda i znajdzie się gdzieś miejsce na podłodze do spania to bardzo chętnie mogę z kumplem się zabrać, parę osób miało okazję go poznać