Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
itr 911 - Pon 11 Mar, 2013
was79 napisał/a:
Też się przez chwile zastanawiałem nad takim fiatem, ale się trochę wystraszyłem, że bieda z częściami będzie
No w PL to bieda straszna a do tej sztuki potrzebuje kilku gratów
Ale napaliłem się i zalicytuje tyle jeszcze nie wiem ile krzyknąć itr 911 - Pon 11 Mar, 2013 tak to wygląda.
no trochę roboty jest i pewnie bez szpachli sie nie obejdzie bo dostępność części blacharskich praktycznie zeroSibu - Pon 11 Mar, 2013 Sporo tego wychodziło na rynek USA, może tam trzeba by szukać blach ? np:
Mam kumpla, który posiada takie cudo. Jakby co służę kontaktem.
Pozdr.Cartoon - Wto 26 Mar, 2013 Jest na forum jakiś hothatch do sprzedaży za +-5kpln?
Wstępnie celowałem w cc/sc 1.2 16v , ale ciężko znaleźć coś rozsądnego w takiej cenie M - Wto 26 Mar, 2013 dołóż pare groszy i kup żelazko jakieś 130koni Cartoon - Wto 26 Mar, 2013 http://otomoto.pl/honda-c...-C28440515.html
Ten civic mnie kusi, tylko to totalna seria - na wejście trzeba by zainwestować w zawias itdKamill - Wto 26 Mar, 2013
Ten civic mnie kusi, tylko to totalna seria - na wejście trzeba by zainwestować w zawias itd
Jak chcesz do upalania i nie drogo to nie kupuj serii.M - Wto 26 Mar, 2013 Gwint ap to 1780, wstawisz lepszy klocek na przód i przewody w oplocie i jazda roj - Wto 26 Mar, 2013
Ten civic mnie kusi, tylko to totalna seria - na wejście trzeba by zainwestować w zawias itd
pomijając ile kasy i/lub czasu pójdzie żeby nim poupalać to wydaje mi się, że jest gruubo za niska ta cena żeby było wszystko ok? anjas - Wto 26 Mar, 2013 za taką kasę polecam almerę gti
mało popularne, więc da się tanio wyrwac, a kupujesz świeższy fur niż civic w tej samej kasie.
Tylko trzeba trochę "popolować", bo w ogłoszeniach ogólnie kicha.Cartoon - Wto 26 Mar, 2013
pomijając ile kasy i/lub czasu pójdzie żeby nim poupalać to wydaje mi się, że jest gruubo za niska ta cena żeby było wszystko ok?
to 20 letnie auto M - Wto 26 Mar, 2013 Moje ma 21 lat i co...
koszty upalania co roku to tylko olej i oponyBart - Wto 26 Mar, 2013 Hondy się nie psują, nigdy!