Prawdopodobnie oddam na warsztat i niech się pie.dolą z tym kubas - Wto 06 Wrz, 2011 Pewnie się ukręcą odpowietrzniki. Trzeba będzie rozwiercić i nagwintowac na większe. Na moje oko mocno się zapowietrzyło....Barejka - Wto 06 Wrz, 2011 martin.h, dupa jestes taki plyn koszt 20pln a odpowietrzenie potrwa godzina maksymalnie z wypiciem kilku browarow oczywiscie w dwoch kubas - Wto 06 Wrz, 2011
Barejka napisał/a:
martin.h, dupa jestes taki plyn koszt 20pln a odpowietrzenie potrwa godzina maksymalnie z wypiciem kilku browarow oczywiscie w dwoch
szczególnie jak upierdoli odpowietrzniki
ty masz bebny więc nie masz tego problemu Barejka - Wto 06 Wrz, 2011 kubas, hamulec benbenowy tez ma odpowietrzniki M - Wto 06 Wrz, 2011
Barejka napisał/a:
kubas, hamulec benbenowy tez ma odpowietrzniki
FAILkubas - Wto 06 Wrz, 2011
Barejka napisał/a:
kubas, hamulec benbenowy tez ma odpowietrzniki
przecież ja to wiem... Chodzi o to że zacisk w hamulcu tarczowym jest wykonany z aluminium, odpowietrznik z jakieś stali ? Po latach nie odkręcania odpowietrznik najnormalniej w świecie scala się z zaciskiem i nie bardzo chce się odkręcić nawet dobrą nasadką Czasem się ukręca i trzeba wtedy rozwiercać i gwintować, a czasem uda się odkręcić.martin.h - Wto 06 Wrz, 2011
Barejka napisał/a:
martin.h, dupa jestes taki plyn koszt 20pln a odpowietrzenie potrwa godzina maksymalnie z wypiciem kilku browarow oczywiscie w dwoch
A za wymianę dam 50 zł, z rozgwintowaniem zmieszczę się max w 200 zł. Mam w ch.j hajsu i mnie to pie.doli
A zaoszczędzony czas mogę poświęcić na waleniu konia gapiąc się na panny w internecie M - Wto 06 Wrz, 2011 teraz masz juz manekina kubas - Wto 06 Wrz, 2011
martin.h napisał/a:
Barejka napisał/a:
A za wymianę dam 50 zł, z rozgwintowaniem zmieszczę się max w 200 zł. Mam w ch.j hajsu i mnie to pie.doli
A zaoszczędzony czas mogę poświęcić na waleniu konia gapiąc się na panny w internecie