Jakarti - Nie 14 Lip, 2013 chronić Prezydenta!
a nie jajkiem nakurwia byle menda bizon - Nie 14 Lip, 2013 o czym nie wiem? M - Nie 14 Lip, 2013 PBK został zatakowany na ukrainie ptasim embrionem http://wiadomosci.wp.pl/k...10f1d&_ticrsn=3bizon - Nie 14 Lip, 2013 czyli nic nie straciłem anjas - Nie 14 Lip, 2013
M napisał/a:
borowiki to tacy goscie po gimbazie, straz miejska na uslugach rzadu.
kilku poznałem i nie mogę się zgodzićGeKo - Nie 14 Lip, 2013
anjas napisał/a:
M napisał/a:
kilku poznałem i nie mogę się zgodzić
Ja poznałem jednego z ABW, mimo że typek po prawie to mentalność zwykłego krawężnika z prewencji, więc jestem uprzedzony M - Pon 15 Lip, 2013
anjas napisał/a:
M napisał/a:
kilku poznałem i nie mogę się zgodzić
Troche przesadzilem sorry.pum - Pon 15 Lip, 2013
M napisał/a:
Ale co sie dziwic, borowiki to tacy goscie po gimbazie, straz miejska na uslugach rzadu.
Mówiąc wprost - gówno wiesz.M - Pon 15 Lip, 2013
pum napisał/a:
M napisał/a:
Ale co sie dziwic, borowiki to tacy goscie po gimbazie, straz miejska na uslugach rzadu.
Mówiąc wprost - gówno wiesz.
Gówno wiesz co wiem bizon - Pon 15 Lip, 2013 Proponuję po szklance ciepłego mleka Jakarti - Pon 15 Lip, 2013 maciek przy generalizował a pum sie zagrzał.
nic nowego, mozna dalej dyskutować dzik - Pon 15 Lip, 2013
M napisał/a:
pum napisał/a:
M napisał/a:
Mówiąc wprost - gówno wiesz.
Gówno wiesz co wiem
Z chęcia posłucham skąd masz takie informacje.
Akurat o BOR troche wiem i teraz pokazałeś o swojej wiedzy.
Mogę dać Ci cynk kiedy na strzelnicy będzie kilka sztuk i osobiście będziesz mógł tą opinię im przekazać. Oczywiście jak Ci odwagi wystarczy.M - Pon 15 Lip, 2013 Ojej, to mi powiedziałeś
Tylko nie podawaj im mojego adresu proszę !Anonymous - Pon 15 Lip, 2013
M napisał/a:
Ojej, to mi powiedziałeś
Tylko nie podawaj im mojego adresu proszę !
Maciek, możesz się oczywiście zasłaniać, za żartem... ale na pytanie jak zawsze nie odpowiedziałeś.
Rzucasz swoje (jak widać po raz kolejny) nic nie warte mądrości i pewnie jesteś z tego taki dumny...
I pewnie zaraz napiszesz "i don't give a fuck" albo coś w tym stylu jako koronny argument M - Pon 15 Lip, 2013
AleX napisał/a:
M napisał/a:
Ojej, to mi powiedziałeś
Tylko nie podawaj im mojego adresu proszę !
Maciek, możesz się oczywiście zasłaniać, za żartem... ale na pytanie jak zawsze nie odpowiedziałeś.
Rzucasz swoje (jak widać po raz kolejny) nic nie warte mądrości i pewnie jesteś z tego taki dumny...
I pewnie zaraz napiszesz "i don't give a fuck" albo coś w tym stylu jako koronny argument
Mam troche doswiadczenia z Borem, tu i tam, troche o profesjonalizmie, troche o kulturze osobistej ale niespecjalnie chce o tym pisac. Wiec laskawie zajmij sie swoja osoba.
Popatrz na swoje madrosci - jedziesz glownie argumentami ad personam i wycieczkami osobistymi jak rasowy internetowy troll - pozatym nie masz nic ciekawego do powiedzenia zazwyczaj w temacie.