lenny - Wto 30 Paź, 2007 to faktycznie jest niesamowite zioom:)Anonymous - Wto 30 Paź, 2007 apropos jutra
lenny - Śro 31 Paź, 2007 taki tescik maly chcialem zrobic z programem image resizer...
Bad-i - Śro 31 Paź, 2007 i ci nie wyszło Anonymous - Sob 03 Lis, 2007 chyba tutaj jest dobre miejsce http://www.allegro.pl/ite...4x4_quatro.htmlNiemy - Nie 04 Lis, 2007 panowie saxiarze czy da sie u nas wyciagnac liczniki bez odkrecania kierownicy KonradMK - Nie 04 Lis, 2007 w całości? OSKAR - Nie 04 Lis, 2007 chyba sie nie da.
ow srode meczylem sie z godzine i nic.trzeba zdjac kiere i jeszcze sa dwie niewdzieczne srubki pod spodem gdzie dostac sie nie mozna.trzeba sie pomeczyc.
ale kierownice w/g mnie trzeba zdjac.Niemy - Nie 04 Lis, 2007
KonradMK napisał/a:
w całości?
pewnie ze w caloscie, funkiel nowki Marek23 - Nie 04 Lis, 2007 Coś mi passat zaniemógł, przebieg 360 tysięcy, jeszcze wczoraj od Zgorzelca pełnym gwizdkiem szedłem, a dziś silnik chodzi jak traktor. Szajs na maxa...Anonymous - Nie 04 Lis, 2007
Niemy napisał/a:
panowie saxiarze czy da sie u nas wyciagnac liczniki bez odkrecania kierownicy
Napewno łatwiej jest wyciągnąć licznik bez kierownicy ,ale z kierownica też się da, nie trzeba jej odkręcać.Trzeba opuścić tylko kolumne w dół tzn odkręcić 3 śruby które ją trzymają.Niemy - Pon 05 Lis, 2007
p106rallye napisał/a:
Niemy napisał/a:
panowie saxiarze czy da sie u nas wyciagnac liczniki bez odkrecania kierownicy
Napewno łatwiej jest wyciągnąć licznik bez kierownicy ,ale z kierownica też się da, nie trzeba jej odkręcać.Trzeba opuścić tylko kolumne w dół tzn odkręcić 3 śruby które ją trzymają.
o! sprobuje wybadac ta opcje, a pozniej wyciagne licznik bez proble u czy dalej tzreba kombinowac? Loko - Pon 05 Lis, 2007 A po co tak kombinujesz z tą kierownicą? Zdjęcie jej to są 3 sruby, dwoma jest przykręcona poduszka, a jedną kierownica.
Ja ściągałem jeszcze całe to ustrojstwo z dźwigniami świateł i wycieraczek, wtedy nie ma najmniejszego problemu z dostępem do śrubek, ale i bez tego da się je odkrecić.
Później odkręcasz czarną plastikową obwódke licznika, ona jest przykręcona 4 śrubami widać dwie na dole i jedną na górze na zdjęciu, to te ze złotymi podkładkami.
No i dalej już zostaje licznik przykręcony 3 śrubami, zaznaczonymi na zdjeciu.
Potem rozpinasz wtyczki i licznik masz rękach
Michał - Pon 05 Lis, 2007 i teraz mozesz zacząć cofać licznik CHRZANEK - Pon 05 Lis, 2007 Mimo że zegary sa takie same, w pedziu 106 jest sporo latwiej
Jak juz wywalisz zegary w celu cofania szafy to wymień sobie żaróweczki podświetlenia zegarów. Koszt żaden, a nie bedziesz musial tego robić po raz 2gi.