TomsoN - Pon 02 Kwi, 2012 Miał może ktoś styczność z Nokią Lumią 710? Jest to telefon na WP7 i przy przedłużeniu umowy w sumie się zastanawiam Kenet - Pon 02 Kwi, 2012 To w podobnej kasie ew. dopłacie możesz mieć Galaxy S+, będziesz na pewno zadowolony po przesiadce z Z'eta.Kenet - Pon 02 Kwi, 2012 Dla mnie kupa te wszystkie Lumie.PiTT - Pon 02 Kwi, 2012 wczoraj wgrałem najnowszy soft do E7 i powiem Wam że różnica jest kolosalna... jest prawie 16 a bateria wciąż trzyma
do tego wizualnie jest DUŻOOOOO lepiej, nawet fajny ten telefon się zrobił faldzip - Pon 02 Kwi, 2012
Kenet napisał/a:
Galaxy S+
moj ojciec to ma i musze przyznac, ze nie zamienilbym mojego HTC Wildfire S na tego SGS+ . Fakt, Wildfire S czasem moglby miec troche wiecej tych MHz itp, ale ogolnie nie przeszkadza mi to, ze czasem Angry Birds sie przycina, albo, ze dluzej pomysli przy otwieraniu strony itp ale rozumiem, ze jak na dzisiejsze standardy, to raczej slaba wydajnosc (choc po co robic jakies potwory dwurdzeniowe itp to nie rozumiem). A SGS+ z daleka jedzie plastikowym szajsem, balbym sie w kieszeni nosic, zeby sie nie polamal na serio pod wzgledem jakosci wykonania budzi we mnie spore obawy. Moj HTC to juz kilka razy zaglebil zdrowo, w leclercu przelecial po posadzce caly dzial warzywny yebnąwszy wczesniej o glebe i nic mu nie jest na SGS+ wolalbym tego nie sprawdzac Kenet - Pon 02 Kwi, 2012 Wybacz, ale ja nie lubię wartościowania telefonu na zasadzie "mój mi upadł i nic się nie stało, więc jest lepszy bo koleżance upadł i się popsuł". Uwierz, że każdy telefon może się popsuć od nawet niewielkiego upadku i przetrwać upadek ze znacznej wysokości. A to czy przetrwa czy nie to w dużej mierze kwestia szczęścia oraz okoliczności, więc każdy przypadek należy rozpatrywać indywidualnie. Widziałem zniszczone po upadku chyba wszystkie modele o jakich było wspomniane w tym temacie od 3-4 lat.
Jakość wykonania Samsunga nie jest zła (czyt. nie gorsza od HTC). Jest więcej plastiku
na zewnątrz niż w HTC, ale te drugie to zazwyczaj ciężkie kloce i wymieniając na Samsunga od razu doceniasz lekkość tego plastikowego szajsu. Poza tym wygląd to już kwestia gustu, a tu nie mamy co się spierać.Cartoon - Pon 02 Kwi, 2012 http://gsmonline.pl/porta...za,79,z%C5%82,!TomsoN - Pon 02 Kwi, 2012 Kenet albo ktoś kto miał kto miał kontakt, a mógłby coś powiedzieć na temat Sony Ericsson'a Xperia Neo V?Kenet - Pon 02 Kwi, 2012 Miałem kontakt, ładny telefon. Ale nic więcej nie powiem, nie podoba mi się nakładka SE na andka, nigdy nie używałem tego dłużej.CHRZANEK - Pon 02 Kwi, 2012
faldzip napisał/a:
Moj HTC to juz kilka razy zaglebil zdrowo, w leclercu przelecial po posadzce caly dzial warzywny yebnąwszy wczesniej o glebe i nic mu nie jest na SGS+ wolalbym tego nie sprawdzac
Ja to sprawdziłem.
Telefon miał niecały tydzień i się przejechał po chodniku.
Chromowana ramka jest zciuchana jak by miała 4 lata, ale szybka "gorilla glass" albo jakos tak nawet nie zarysowana.
Dla mnie liczą się "bebechy" oraz dopracowanie softu do możliwości telefonu i SGS+ (android 2.3.6) śmiga jak komputer PC - czasami sie zastanawiam co potrafi SGS2 albo Note...Anonymous - Pon 02 Kwi, 2012 mi kiedys yebnoł tel ze skoczni narciarskiej w Karpaczu,czyli ze 30-40 m, przeżył ,ale to było w czasach gdy telefony były telefonamifaldzip - Pon 02 Kwi, 2012 spoko, macie racje, ze kazdy mozna zalatwic, raz ma sie szczescie, raz nie, chodzilo mi o ogolne wrazenie - mialem oba telefony w reku i HTC zrobil na mnie wrazenie zdecydowanie solidniejszego, a przy tym nie jest to mega kloc (choc oczywiscie ma mniejszy ekran itp, ale to mi akurat pasuje). Z racji, ze tel zmieniam raz na 2 lata, to fajnie by bylo, zeby dotrwal do konca kariery i w tej sytuacji bardziej mnie HTC przekonalo BrainWash - Wto 03 Kwi, 2012 Potrzebuje 4s 16gb, nie zmienia moze ktos abonamentu i nie chce zarobic?:)Kenet - Wto 03 Kwi, 2012 Napisz na PW w jakiej cenie szukasz.Pirania - Wto 03 Kwi, 2012 Note jest niezły.. trzeba go nosić w oddzielnej torebce bo do normalnej kieszeni się nie mieści