To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2011

Marek23 - Sob 17 Wrz, 2011

Kurde, po 8 oesie bylem 7 w generali, na 9 oes Tomaszczyk byl minute w rowie, ja mialem miedzyczas szybszy niz poprzednio,wiec prawdopodobnie bylbym 6, a tu kurde alternator :wall: Ale wiem jak jechalem, momentami jeszcze bylo po prostu ok, ale byly tez momenty gdzie bylo o zycie w moim mniemaniu i jestem z tego mega dumny. Bok na szutrze xD Chuchała mi powiedzial, ze tam mozna isc pelnym butem i tak zrobilem :rotfl:
Mialem pare mega akcji typu 160 na spadaniu i mnie postawilo czy 170 przez szczyt w powietrzu ladowanie lekkim bokiem :] i to bylo cos pieknego. Jaram sie opor. Nie wiem co bedzie w przyszlosci,ale wiem,ze jeszcze sie pojawie z lepszym opisem, z treningiem przed rajdem i pojde syto od A do Z. Co do Kasperczyka to jechal dobrze, w sumie to chyba jego przeszedlem dopiero na oes 8 bodajze. Jednak takie C2 R2 max na nowej oponie robi mega robote,ale i tak szacun dla niego.

Ogolnie mega rajd, dzieki wszystkim za doping.

martin.h - Sob 17 Wrz, 2011

Już oficjalnie :]

http://www.pzm.pl/samocho...amkowy_odwolany

Przem_106 - Sob 17 Wrz, 2011

Marek23 napisał/a:
Kurde, po 8 oesie bylem 7 w generali, na 9 oes Tomaszczyk byl minute w rowie, ja mialem miedzyczas szybszy niz poprzednio,wiec prawdopodobnie bylbym 6

Tak jak przewidywałem :)
W twoim przypadku najwazniejsze jest, ze szybko lecisz co potwierdza wiele osob. Ja co prawda nie widziałem, ale nie trudno mi się domyslic. Nie jadąc pełnego sezonu tylko wybrane rundy takie porazki mniej kosztują, ale zapewne bardziej bolą.
Ciekawy jestem tylko na ile znałes trasy :)
Z resztą ma to i tak małe znaczenie co potwierdził Rzeszowski.

Mick - Nie 18 Wrz, 2011

Marek wielka szkoda, że miałeś tą awarie... tak jak poprzednicy pisali do top wchodzisz bez problemu i jak tylko wyeliminuje się wszelkie awarie tego samochodu spokojnie możesz walczyć o puchar polski w generalce.

Nie ma jeszcze nigdzie fot z rajdu, a ciekaw jestem jak wyglądało oklejone CLIO..

Janusz - Nie 18 Wrz, 2011

Marek23 napisał/a:
Co do Kasperczyka to jechal dobrze, w sumie to chyba jego przeszedlem dopiero na oes 8 bodajze. Jednak takie C2 R2 max na nowej oponie robi mega robote,ale i tak szacun dla niego.

dokładnie tak było, po 8 oesie miał do Ciebie stratę 3 sekund :) , z niecierpliwością czekaliśmy na wyniki dziewiątego, a tu zonk. ;/ niestety mój cudowmny rózowy telefon wykasował mi nr do ciebie :lol2:

qbus - Nie 18 Wrz, 2011

Jakarti - Nie 18 Wrz, 2011

a czemu po rowie? :D
fajnie.
przy Twoich wynikach Marek jak torche sie rozejrzysz to znajdziesz sponsora.. na dluzej niz na 1 rajd.

qbus napisał/a:
a czemu po rowie? :D

tak się tnie, nic się nie znasz ;D ;D

Barejka - Nie 18 Wrz, 2011

Marek idzie jak zly :D

to naprawdę jest nic, przy tym co zrobił w miejscu w którym staliśmy :D
qbica - Nie 18 Wrz, 2011

Janusz napisał/a:
to naprawdę jest nic, przy tym co zrobił w miejscu w którym staliśmy :D

ło to to to :jupi: dalej mam ciary na plecach jak sobie to przypomne :D

Bad-i - Nie 18 Wrz, 2011

Kurczaki a ja wczoraj na weselu przez zupełny przypadek dowidziałem sie o czyms co w sumie dosyc mocno mnie zasmucilo.
Mianowicie; od 2012 Puchar Citroena C2R2 zostaje przeniesiony do RPP. Juz widze klase A6 i 15 C2jek :/

Jaco - Nie 18 Wrz, 2011

Barejka napisał/a:
Marek idzie jak zly :D

na bogato, ale z wielkim szczęściem.

Jeśli chodzi o wygrywanie pucharu to myślę, że jeszcze troszkę treningu i jest to z zasięgu Marka, ale nie tym samochodem, tzn nie w takim speku. :)

martin.h - Nie 18 Wrz, 2011

Jakarti napisał/a:
przy Twoich wynikach Marek jak torche sie rozejrzysz to znajdziesz sponsora.. na dluzej niz na 1 rajd.

Niestety wyniki to nie wszystko :wall:

qbus - Nie 18 Wrz, 2011

Cytat:
od 2012 Puchar Citroena C2R2 zostaje przeniesiony do RPP. Juz widze klase A6 i 15 C2jek

No to chyba dobrze by bylo bo wtedy te C2 nie jezdzily by w A6 tylko w R2B.

Skąd taka plotka?