To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Sciganie trochę inaczej :-)

bizon - Śro 11 Lut, 2015

rabarbar napisał/a:
Tez mnie kolana ciagle napierdalaja,kumpel namawia mnie na górski ultra w lipcu ale chyba odpuszcze wlasnie ze względu na kolana

nie wiem, jak ciebie napierdalaja, ale ja nie moglem chodzic po schodach, a po plaskim kilkadziesiat metrow zanim noga przestawala sie zginac :D
jesli tez cie tak napierdalaja i biegasz to szacun :D

Anonymous - Śro 11 Lut, 2015

u mnie az tak zle nie jest,choc czasem mam problem z wchodzeniem po schodach
zefir - Czw 12 Lut, 2015

rabarbar napisał/a:
Akurat z interwałami to ja zawsze kombinuje,jak biegam na bieżni(lekkoatletycznej,nie mechanicznej) to czasem sa to 200m,czasem 400,czasem 800,a jak w terenie to juz wogóle wolna amerykanka.
Tez mnie kolana ciagle napierdalaja,kumpel namawia mnie na górski ultra w lipcu ale chyba odpuszcze wlasnie ze względu na kolana
22.02 startuje w biegu na 30km to sie okaże jak z ta moją forma jest.

za krotkie interwaly, to sa bardzie rytmy jak 200m.

interwał rob okolo 5min/1,5 min przerwy x 5 razy inego razu 7 min/2 min x3 a innego 3min/1,5 min x 6/7 razy

ja co tydzien robie inne długości.

a od tygodnia lezałem chory ale w sobote wracam do gry :)

Anonymous - Czw 12 Lut, 2015

ee tam,Zatopek napierdalał ciągle 400 metrówki i jakie wyniki miał ;D
bizon - Czw 12 Lut, 2015

Ale on to w wannie robil ;D
Anonymous - Nie 22 Lut, 2015

Drugi start w życiu zaliczony-kontrolnie treningowo pobiegłem "Wrocławską trzydziestke",30km w 2,40 czyli idealnie w założone tempo 5,20/km,chyba dobry prognostyk przed maratonem,zły to taki ze kolano mi spuchło,a w okolicach 20km poszla krew z nosa :lol2:
zefir - Nie 22 Lut, 2015

oo kurwix ale przygody :D zacne tempo

u mnie dzis byl turbo przelaj czyli bieg powstanca 10km 3/4 trasy wygladalo jakby wlasnie przejechaly tam czolgi czas cieszy 49:30 przy tym co sie dzialo na trasie :D

dla pocieszenia powiem ze najwiecej przygod dzieje sie po 35km na Maratonie :D

Vlodarsky - Pon 23 Lut, 2015

rabarbar napisał/a:
poszla krew z nosa

Ciesz się, że nie złapałeś liszaja chodnikowego... :faja:
Garulacje Panowie.

Anonymous - Wto 24 Lut, 2015

zefir, masz jakies buty trialowe?bo moje Nb to jest tragedia na błocie dlatego unikam takich biegów
Krew poszła bo sie chyba przetrenowalem.Przez ostatni miesiąc z nudów robiłem po 6-8 treningów tygodniowo,przez to forma nie rosła a nawet zaczeła spadać,bardziej martwi mnie to spuchniete i bolące kolano.chyba czas na męską decyzje i wizyte u ortopedy

zefir - Wto 24 Lut, 2015

nie mam takich butów :D

leciałem w swoich nike pegasus31, dramat w pięciu aktach:D

genealnie kolo kwietnia planuje zakup trailówek bo w czerwcu lece 50km przełajem a jesień jakieś góry.

z tym kolanem od razu leć do ortopedy albo fizjoterapeuty żeby się z czasem jakiś syf nie zrobił.

Kenet - Wto 24 Lut, 2015

Rabi jakby co zapraszam do Wawy, moja przyszła bratowa jest fizjoterapeutką, moje kolano ogarnia właśnie do 110% procent sprawności przedwypadkowej.
Alexxx - Wto 24 Lut, 2015

rabarbar, szacun!
Cartoon - Wto 24 Lut, 2015

Kenet napisał/a:
Rabi jakby co zapraszam do Wawy, moja przyszła bratowa jest fizjoterapeutką, moje kolano ogarnia właśnie do 110% procent sprawności przedwypadkowej.

Kręgosłupy też ogarnia? :) Po trójboju siłowym mam zmiażdżoną przestrzeń międzydyskową ;)

Kenet - Wto 24 Lut, 2015

Cartoon napisał/a:
Kenet napisał/a:

Kręgosłupy też ogarnia? :) Po trójboju siłowym mam zmiażdżoną przestrzeń międzydyskową ;)

Tak, naprawdę polecam, ja się od nowa nauczyłem chodzić bo do tej pory robiłem to źle...

Zapraszam do jej gabinetu:

https://www.facebook.com/zdrowys?fref=ts

http://zdrowy-styl.pl/

Można się na mnie oczywiście powołać. Ostatnio koleżanka wybrała się na masaż bo ciągle ją bolały plecy. Okazało się, że miała w dzieciństwie uraz nogi w kostce, coś się źle podziało i nogę ma 1 cm krótszą co powoduje ten ból pleców. Była u lekarza kiedyś tam, ale tego nie wychwycił. Także warto się wybrać, a przy okazji żonie jakieś zabiegi upiększająco-relaksujące ogarnąć.

pP - Wto 24 Lut, 2015

trenowałeś trójbój?