HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
Anonymous - Sob 21 Kwi, 2012 my jedziemy pt - ndTomsoN - Sob 21 Kwi, 2012 A jedzie ktoś w sobotę i wraca tego samego dnia i chciałby zabrać dwóch po 69kg?
Ewentualnie Marcel, o której wyjeżdżalibyście w piątek(praca), to się dowiem może ktoś będzie wracał w sobotę do Warszawy i będzie miał miejsca. Ogólnie nie ma spiny, ale lepsze to niż siedzenie w Warszawie Rasputin - Sob 21 Kwi, 2012
TomsoN napisał/a:
bardzo chętnie mogę z kumplem się zabrać, parę osób miało okazję go poznać
Yarkokamil - Sob 21 Kwi, 2012 Ci co jadą do Poznania z Warszawy w piątek . O której przewidujecie wyjazd i jaką drogą ? Może wspólnie kolumną ruszymy ?PieQt - Sob 21 Kwi, 2012 planuję wczesnym popołudniem, kierunek na poznań, znaczy się warszawa, stryków, poznań
godzinę wyjazdu muszę jeszcze z panem Anjasem skonsultowaćanjas - Sob 21 Kwi, 2012 Ja się dopasowywywawuje, chyba wezmę wolne na ten piątek, wiec jak dla mnie możemy ruszać nawet przed południem PieQt - Sob 21 Kwi, 2012 możemy i przed południem, ja mam wolny piątek z okazji wielkiej podróży z Andrzejem
pojedzie się na starówkę/stare miasto - dziewczyny w Poznaniu mają swoisty styl ubierania się Anonymous - Sob 21 Kwi, 2012 ja też jakoś pewnie w piątek przed południem to bym się do was podłączył (jeśli można) PieQt - Sob 21 Kwi, 2012 można, ale nie zamierzam zapierdalać - wczoraj zrobiłem sobie jazdę po wawie nocną, i na koniec fotoradar pierdolnął mi fotę, na szczęście miałem już tylko 70 Anonymous - Sob 21 Kwi, 2012
PieQt napisał/a:
nie zamierzam szybko leci
ja jeżdżę spokojnie.TomsoN - Sob 21 Kwi, 2012
Rasputin napisał/a:
TomsoN napisał/a:
bardzo chętnie mogę z kumplem się zabrać, parę osób miało okazję go poznać
Yarko
a tu Cię zaskoczę bo nie kamil - Sob 21 Kwi, 2012 My z Wiktochem jedziemy trasą Warszawa-> Sochaczew ->Konin-> Poznań. Wyjazd jakoś ok 10. rano. Jak ktoś reflektuje to może się podpiąć Michał - Sob 21 Kwi, 2012
kamil napisał/a:
My z Wiktochem jedziemy trasą Warszawa-> Sochaczew ->Konin-> Poznań. Wyjazd jakoś ok 10. rano. Jak ktoś reflektuje to może się podpiąć
nakurwiacie ??
bo jak nie to ja chętnie. Dodam troche stylu do tych dwóch gówien roj - Sob 21 Kwi, 2012 ja też planuję w piątek przed południem ale nie wiem o której się ogarnę więc może pojadę z Kamilem o 10tej a może bliżej 12tej, sie zobaczykamil - Sob 21 Kwi, 2012 spoko, dogadamy się co do godziny i takich tam