To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012

Anonymous - Sob 21 Kwi, 2012

my jedziemy pt - nd
TomsoN - Sob 21 Kwi, 2012

A jedzie ktoś w sobotę i wraca tego samego dnia i chciałby zabrać dwóch po 69kg? ;-)
Ewentualnie Marcel, o której wyjeżdżalibyście w piątek(praca), to się dowiem może ktoś będzie wracał w sobotę do Warszawy i będzie miał miejsca. Ogólnie nie ma spiny, ale lepsze to niż siedzenie w Warszawie ;-)

Rasputin - Sob 21 Kwi, 2012

TomsoN napisał/a:
bardzo chętnie mogę z kumplem się zabrać, parę osób miało okazję go poznać ;D

Yarko :]

kamil - Sob 21 Kwi, 2012

Ci co jadą do Poznania z Warszawy w piątek . O której przewidujecie wyjazd i jaką drogą ? Może wspólnie kolumną ruszymy ?
PieQt - Sob 21 Kwi, 2012

planuję wczesnym popołudniem, kierunek na poznań, znaczy się warszawa, stryków, poznań ;-)

godzinę wyjazdu muszę jeszcze z panem Anjasem skonsultować

anjas - Sob 21 Kwi, 2012

Ja się dopasowywywawuje, chyba wezmę wolne na ten piątek, wiec jak dla mnie możemy ruszać nawet przed południem ;)
PieQt - Sob 21 Kwi, 2012

możemy i przed południem, ja mam wolny piątek z okazji wielkiej podróży z Andrzejem :D

pojedzie się na starówkę/stare miasto - dziewczyny w Poznaniu mają swoisty styl ubierania się :-)

ja też jakoś pewnie w piątek przed południem to bym się do was podłączył (jeśli można) :)
PieQt - Sob 21 Kwi, 2012

można, ale nie zamierzam zapierdalać - wczoraj zrobiłem sobie jazdę po wawie nocną, i na koniec fotoradar pierdolnął mi fotę, na szczęście miałem już tylko 70 :-(

PieQt napisał/a:
nie zamierzam szybko leci

ja jeżdżę spokojnie.

TomsoN - Sob 21 Kwi, 2012

Rasputin napisał/a:
TomsoN napisał/a:
bardzo chętnie mogę z kumplem się zabrać, parę osób miało okazję go poznać ;D

Yarko :]

a tu Cię zaskoczę bo nie ;D

kamil - Sob 21 Kwi, 2012

My z Wiktochem jedziemy trasą Warszawa-> Sochaczew ->Konin-> Poznań. Wyjazd jakoś ok 10. rano. Jak ktoś reflektuje to może się podpiąć ;)
Michał - Sob 21 Kwi, 2012

kamil napisał/a:
My z Wiktochem jedziemy trasą Warszawa-> Sochaczew ->Konin-> Poznań. Wyjazd jakoś ok 10. rano. Jak ktoś reflektuje to może się podpiąć ;)

nakurwiacie ??
bo jak nie to ja chętnie. Dodam troche stylu do tych dwóch gówien :D

roj - Sob 21 Kwi, 2012

ja też planuję w piątek przed południem ale nie wiem o której się ogarnę więc może pojadę z Kamilem o 10tej a może bliżej 12tej, sie zobaczy
kamil - Sob 21 Kwi, 2012

spoko, dogadamy się co do godziny i takich tam ;)