Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
M - Wto 26 Mar, 2013 Używana też się nie psuła Bardzo dobrze wspominam codziennie użytkowanie, w porównaniu do bmw to jest perpetum mobile.Bartli - Wto 26 Mar, 2013
no trochę roboty jest i pewnie bez szpachli sie nie obejdzie bo dostępność części blacharskich praktycznie zero
Mogę dać kontakt do gościa, co ma takiego 124 Spider w zajebistym stanie. Pewnie coś pomoże i doradzi, w sprawie tego konkretnego egzemplarza.
Jechałem raz takim fiaciorem i było mega. Ciepełko, daszek w dół, wydech coś tam przyjemnie mruczał - KONKRET
was79 - Wto 26 Mar, 2013 Zayebiozamichool_vt - Wto 26 Mar, 2013
M napisał/a:
tylko olej i opony
tej, no, moze chociaż jakas półoś sie urwie albo cokolwiek?itr 911 - Wto 26 Mar, 2013 Bartli dziki, ale fiacior nie przeszedł na aukcji więc nie ma tematu
ps. no ten z foto konkret!M - Wto 26 Mar, 2013
michool_vt napisał/a:
M napisał/a:
tylko olej i opony
tej, no, moze chociaż jakas półoś sie urwie albo cokolwiek?
nie...michool_vt - Wto 26 Mar, 2013 kurdej, szkoda ze nie ma jakiegos niedrogiego tylnonapendowca od hondy jak mr2,Bartli - Wto 26 Mar, 2013
itr 911 napisał/a:
Bartli dziki, ale fiacior nie przeszedł na aukcji więc nie ma tematu
ps. no ten z foto konkret!
Spoglądaj na allegro, bo często się pojawiają takie 124 na sprzedaż. Albo przymierz się do Alfy Spider Shymek - Śro 27 Mar, 2013 Poszukuję w celu kupna Porsche Boxster
Rocznikowo jak najmłodsze i koniecznie bezwypadkowe
Silnik może być najsłabszy ale skrzynia w manualu
Budżet: 75-77 tys złBart - Śro 27 Mar, 2013 Niestety, nie oferuję w celu sprzedaży takowego.pum - Śro 27 Mar, 2013 bart poszukaj dokładniejanjas - Śro 27 Mar, 2013 poruchać na porszaka się zachciało?Kamill - Śro 27 Mar, 2013 Na dzień dzisiejszy nie mam, ale się dowiadywuj.Shymek - Śro 27 Mar, 2013
anjas napisał/a:
poruchać na porszaka się zachciało?
A wiesz coś o tym? Jakieś dowświadczenia?Rasputin - Śro 27 Mar, 2013
Shymek napisał/a:
anjas napisał/a:
poruchać na porszaka się zachciało?
A wiesz coś o tym? Jakieś dowświadczenia?
Anjas ma 307CC więc wie co to prawdziwe ruchanie...Shymek