poza tym nie masz nic ciekawego do powiedzenia zazwyczaj w temacie.
bo jak Ci przedstawiam merytoryczne dane to wpisujesz "za długie, nie czytałem" albo coś w tym stylu więc się potem nie dziw, że nie traktuje Cię poważnie
M napisał/a:
jedziesz glownie argumentami ad personam i wycieczkami osobistymi jak rasowy internetowy troll -
Wiec laskawie zajmij sie swoja osoba.
Popatrz na swoje madrosci - jedziesz glownie argumentami ad personam i wycieczkami osobistymi jak rasowy internetowy troll - pozatym nie masz nic ciekawego do powiedzenia zazwyczaj w temacie.
Jedziesz ad personam!M - Pon 15 Lip, 2013 Alex - masz cos merytorycznego w temacie to napisz, a jak nie to nie śmieć.M - Pon 15 Lip, 2013
antoś napisał/a:
M napisał/a:
Wiec laskawie zajmij sie swoja osoba.
Popatrz na swoje madrosci - jedziesz glownie argumentami ad personam i wycieczkami osobistymi jak rasowy internetowy troll - pozatym nie masz nic ciekawego do powiedzenia zazwyczaj w temacie.
Jedziesz ad personam!
Ty tez dzik - Pon 15 Lip, 2013
M napisał/a:
Ojej, to mi powiedziałeś
Tylko nie podawaj im mojego adresu proszę !
Bo pierdolisz głupoty.
To czy ktoś ma kulturę osobistą to inna sprawa czy jest fachowcem w swoim zawodzie.
Bor ma wielu pracowników, nawet Ci mundurowi bywają z brzuchem ale ich głowne zadanie to siedzenie na dyżurce. Mówimy teraz o ochornie prezydenta, więc nie o "cieciach" a tutaj poziom jest naprawdę wysoki.
Chcesz wpaść jak będa trenować? Ocenisz ich poziom, dasz im trochę wskazówek.M - Pon 15 Lip, 2013
dzik napisał/a:
M napisał/a:
Ojej, to mi powiedziałeś
Tylko nie podawaj im mojego adresu proszę !
Bo pierdolisz głupoty.
To czy ktoś ma kulturę osobistą to inna sprawa czy jest fachowcem w swoim zawodzie.
Bor ma wielu pracowników, nawet Ci mundurowi bywają z brzuchem ale ich głowne zadanie to siedzenie na dyżurce. Mówimy teraz o ochornie prezydenta, więc nie o "cieciach" a tutaj poziom jest naprawdę wysoki.
Chcesz wpaść jak będa trenować? Ocenisz ich poziom, dasz im trochę wskazówek.
Ale się zapieniłeś.
A ty znasz wszystkich pracowników BOR co do jednego?
Bo moim zdaniem sam nieźle pierdolisz
Mówię o tym co dotychczas widziałem, doświadczyłem.
Ochrona prezydenta była świetna, najpierw tak zabezpieczyli wizytę że jeden runął na dzikie lotnisko samolotem, a teraz byle gówniarz rozwalił drugiemu jajo na ramieniu.
Pełna profeska!
Spuść ciśnienie...dzik - Pon 15 Lip, 2013 I tutaj docierasz do sedna "cham się uprze i mu daj".
kaczyński był liderem w takich zagraniach, wystarczy przypomnieć sobie historię gruzińską. Oczywiście on na pewno nie budował ciśnenia by jechać do smoleńska M - Pon 15 Lip, 2013 Nikt nie potwierdził tego co piszesz - jest to pomówienie i urban story, natomiast jest tona dokumentów o jakości przygotowania i profesjonalizmie BOR, m.in. miażdżący raport NIK.
pierwszy lepszy link:
http://wpolityce.pl/wydar...-nie-wpuszczono
Fajnie że strzelałeś obok nich na strzelnicy.
Koło mnie przechodził kiedyś Leszek Balcerowicz więc wiem wszystko o pracy NBP Młody Papież - Pon 15 Lip, 2013 tragedia...
gdzie jest jakiś czerwony do upilnowania tego burdlu?dzik - Pon 15 Lip, 2013 to weź sprecyzuj do czyjego profesjonalizmu masz zarzuty, to że w służbach wysokie stołki są dziwnie obsadzone było zawsze
chcesz wpaść na strzelnicę? borowiki nie chodzą po niej w slużbowych mundurach i nie będziesz wiedział którzy to są
naprawdę mogę Cię z nimi poznać, zobaczysz co potrafią i wtedy wyrazisz swoją opinię
mówię o strzelaniach na które przychodzą Ci którzy trenują więcej niż trzeba i za własne pieniądze kupują pestki
naprawdę jakbyś cokolwiek o tym wiedział to byś nie pierdzielił takich farmazonów
jak pokażesz jakieś nadzwyczajne umiejętności które ich zachwycą to z pewnością będa zanteresowani byś poprowdził szkolenia, były już takie sytuacje
więc wpadaj, pokażesz tym strażnikom miejskim jak działa profesjonalistaM - Pon 15 Lip, 2013 Nie strzelałem sportowo już naście lat, w sumie to dobry pomysł!antoś - Pon 15 Lip, 2013 Ale wypas, przyjeżdżam do wawki żeby zobaczyć tą strzelaninę. Kiedy ustawka?Jakarti - Pon 15 Lip, 2013 pierwsza hothatchowa sztrzelanina! Bonczek - Pon 15 Lip, 2013
antoś napisał/a:
Ale wypas, przyjeżdżam do wawki żeby zobaczyć tą strzelaninę. Kiedy ustawka?
Mick coś pisał, że w środę za Sheratonem.M - Pon 15 Lip, 2013 Alex bedzie sekundantem jak na forum