HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
M - Wto 04 Lis, 2008 Ja jestem za szybką edycją kubas - Wto 04 Lis, 2008 mnie tez jaraja strasznie gokarty i chyba sobie w wakacje zbuduje wlasnego z jakims silnikiem od mz albo cos M - Wto 04 Lis, 2008
kubas napisał/a:
mnie tez jaraja strasznie gokarty i chyba sobie w wakacje zbuduje wlasnego z jakims silnikiem od mz albo cos
O Panie mi sie snilo wczoraj ze budowalem gokarta swojego z czesci, i bylem na jakims fajnym torze. niestety zarzadal nim lesny dziadek anjas - Wto 04 Lis, 2008 to umówmy się gdzieś w najbliższym czasie... dla mnie może być Bemowo, może być znów Imola. Wszystko jedno...M - Wto 04 Lis, 2008 Moze po prostu polaczymy z najblizszym czwartkowym spotem, pojezdzimy i juz FreeMan - Wto 04 Lis, 2008
eM napisał/a:
Moze po prostu polaczymy z najblizszym czwartkowym spotem, pojezdzimy i juz
dobry pomysl...M - Wto 04 Lis, 2008 Panowie to z lokalizacją zdaję się na was. Najlepiej zeby wszystkim pasowalo (wawa)Anonymous - Wto 04 Lis, 2008
eM napisał/a:
Moze po prostu polaczymy z najblizszym czwartkowym spotem, pojezdzimy i juz
tylko IMOLA w tych godz....
moze po prostu kolejny spot odrazu zrobimy na IMOLI jako kolejna eliminacje .... moze rasta - Wto 04 Lis, 2008 Dajcie spokuja, ja tam wple upalanko pod TVN Anonymous - Sob 06 Gru, 2008 IV eliminacja STOP
Kraków STOP
10.01.2009 STOP
Propozycja wyjazdu:
PIĄTEK
- wyjazd z Warszawy ok. 18-20 [pociąg ]= bilet weekendowy (nie wiem czy jeszcze obowiązuje) / ewentualnie samochodami - do ustalenia
- impreza w Kraku
SOBOTA
- sniadanie hehe
- gokarty
- obiad
- basen
- wyjazd do Warszawy kolo 18-20
PS. Prośba do chłopaków z Krakowa o rezerwację toru
LISTA ZAINTERESOWANYCH:
- MarcelJanusz - Sob 06 Gru, 2008 - Marcel
- Janusz OSKAR - Sob 06 Gru, 2008 - Marcel
- Janusz
- Oskaranjas - Sob 06 Gru, 2008 do Kraka to nie pojadę
Szkoda.
A może jakiś trening w tzw. międzyczasie w Warszawie?Anonymous - Sob 06 Gru, 2008
anjas napisał/a:
do Kraka to nie pojadę
Szkoda.
A może jakiś trening w tzw. międzyczasie w Warszawie?
spróbuj moze sie uda ....
nie chcialem proponowac w XII eliminacji, bo wszyscy maja inne wydatki .... stad ponad miesieczna przerwa .... V eliminacja bedzie w Warszawie FreeMan - Sob 06 Gru, 2008 Krakow w styczniu..., brzemi kuszaco!